Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım çok sevindim.Mevlam inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı da nasip eder.Allahım inşallah burada bebek hasreti çeken herkese ve bana da nasip eder.Bu arada bize özellikle tavside edeceğin bir şeyler var mı[/QUOT
Sağol canım ınankı dıyeceğim çok fazla bırşey yok bılınen şeyler fulyaya çok uzuldum ben de ılk bebeğımı 18haftalıkken kaybettım onun acısını o kadar ıyı anlıyorum kı çok uzgunum sanada yazacak bışey bulamadım kafam allak bullak
Senin ilk mesajını okuduğumdan beri beri defalarca mesaj yaza tıkladım yazdım sildim yazdım sildim.kelimeler öyle kifayetsiz kalıyordu ki şimdi.ne yazsakda acın hafiflese ama bu mümkün değil ne yazıkki. İçim acıdı çok üzüldüm çokkkkk bende diğer tüm arkadaşlar gibi hata idi herşey yolunda mesajını bekledim gün boyu ama olmadı.Öncelikle herkesten özür diliyorum böyle bir haberle hepinizi üzdüğüm için Ben de o kadar çok dua ettim mi bu yaşadıklarımın bir rüya olması için Ama malesef sonuç hiç değişmiyor
Bebeğimin gelişimi ilk baştan itibaren hep bir hafta geriydi 11. haftada Ulun Bey bunun beklenen bir durum olmadığını ve 16. haftada amniosentez yapılması gerektiğini söyledi Ancak 16. haftada bebeğimin amnio sıvısının azaldığı görüldü Bebeğimde bir çok olumsuzluğun olduğunu söyledi Beni bu konuda daha uzman bir doktora yönlendirdi Yaptığı ayrıntılı ultrason sonucunda hamileliğimi sonlandırmamız gerektiğini söyledi Bebeğimde birçok sorun oluşmuş
Allahım herkese bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşlar hamıleyım çok şukur allah ısteyen herkese nasip etsin kucağımıza aldığımız gunleri göstersin amin
hayirli olsun canim insallah bebegin seninledir guzel haberini bekliyoruz
iste bu hep boyle devam et
saol canim amin, Allah sendende razi olsun, ben hala adet olmayi bekliyorum bi gelsede baslasam
Canım keşke buradan güzel haberler verebilseydim sana Dün gittiğimiz doktor bebeğimizi sonlandırmamız gerektiğini söyledi Çok üzgünüm çok mutsuzum
Allahım bana dayanma gücü ver sabır ver
Allahım herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
Öncelikle herkesten özür diliyorum böyle bir haberle hepinizi üzdüğüm için Ben de o kadar çok dua ettim mi bu yaşadıklarımın bir rüya olması için Ama malesef sonuç hiç değişmiyor
Bebeğimin gelişimi ilk baştan itibaren hep bir hafta geriydi 11. haftada Ulun Bey bunun beklenen bir durum olmadığını ve 16. haftada amniosentez yapılması gerektiğini söyledi Ancak 16. haftada bebeğimin amnio sıvısının azaldığı görüldü Bebeğimde bir çok olumsuzluğun olduğunu söyledi Beni bu konuda daha uzman bir doktora yönlendirdi Yaptığı ayrıntılı ultrason sonucunda hamileliğimi sonlandırmamız gerektiğini söyledi Bebeğimde birçok sorun oluşmuş
Allahım herkese bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım Allahın izniyle hepsi sağlıklı bölünecek.dondurulacakları ne düşünüyorsun hayatım belkide ikizler gelecek ve hiç gerek kalmayacak buna.kızlar 5 yumurtam döllemiş 12 yumurtamdan yine aynı şey geçen tedavidede aynısı olmuştu,çok korkuyorum bölünmeleri yavaşlıycak diye,5 güne gitsinler istiyorum,dondurma şansım bu seferde olmassa çok kötü olucak bizim için..ne olur dualarınızı eksik etmeyin..çok korkuyorum..
canım Allahın izniyle hepsi sağlıklı bölünecek.dondurulacakları ne düşünüyorsun hayatım belkide ikizler gelecek ve hiç gerek kalmayacak buna.
sen içini ferah tut olur mu cnm.sizde kaçtı sayı tese diyordun değil mi yanlış hatırlamadım gerek kalamdı çok şükür ki.sayı kaç çıktı.tedavi öncesi eşin tedavi oldumu cnm.morfoloji hareket kaçtı.
çok sordum ama bizdede sorun aynı ya.o yüzden canım.
çok korkuyorum arkadaşım,umarım 5.güne giderler,geçen sefer 3.günde transfer oldu,5 olursa daha umudum olucak,,tese olmadı eşim,sayıyı bilmiyorum yeterince var dediler,bişey demedi süleyman bey,korkma bi problem yok dedi,ama dün dedi,bugün merkezi arayıpta,12 yumurtadan 5 kaldı deyince moralim bozuldu..bizim bu sefer tek embriyo konulacak cnm,2.denemem çünkü benim..3.ye dondurulmuşum olursa(inşallah ALLAHIM YARDIM EDERDE 3.DENEMEYE KALMAM)aynı şeyleri yaşamam,zaten 3.yü şimdiki gibi parayla yaptıramam,sağlam silkelendik zaten..rapor çıkarmak zorunda kalıcam.olumlu düşünmek istiyorum ama beceremiyorum bugün.tese olmadı şükürler olsun evet,şimdide sağlıklı bölünsünler diye dua ediyorum işte..en zor kısmı bu işteee...
canım benim dualarım seninle lütfen sakin olmaya çalış.5 tane embriyo maşallah çok iyi 1 embriyoyla hamile kalan o kadar çokki.gelişmeler için yarında arayacaklarmı canım.en zor kızım işin maddi tarafı sanıyorum ki defalarca deneme şansımız oldu belki daha rahat olacağız psikolojik açıdan .çok korkuyorum arkadaşım,umarım 5.güne giderler,geçen sefer 3.günde transfer oldu,5 olursa daha umudum olucak,,tese olmadı eşim,sayıyı bilmiyorum yeterince var dediler,bişey demedi süleyman bey,korkma bi problem yok dedi,ama dün dedi,bugün merkezi arayıpta,12 yumurtadan 5 kaldı deyince moralim bozuldu..bizim bu sefer tek embriyo konulacak cnm,2.denemem çünkü benim..3.ye dondurulmuşum olursa(inşallah ALLAHIM YARDIM EDERDE 3.DENEMEYE KALMAM)aynı şeyleri yaşamam,zaten 3.yü şimdiki gibi parayla yaptıramam,sağlam silkelendik zaten..rapor çıkarmak zorunda kalıcam.olumlu düşünmek istiyorum ama beceremiyorum bugün.tese olmadı şükürler olsun evet,şimdide sağlıklı bölünsünler diye dua ediyorum işte..en zor kısmı bu işteee...
canım benim dualarım seninle lütfen sakin olmaya çalış.5 tane embriyo maşallah çok iyi 1 embriyoyla hamile kalan o kadar çokki.gelişmeler için yarında arayacaklarmı canım.en zor kızım işin maddi tarafı sanıyorum ki defalarca deneme şansımız oldu belki daha rahat olacağız psikolojik açıdan .
ama bak gör bunlara gerek kalmayacak canım herşey yolunda gidecek inan .canım eşin tedavi öncesi ilaç kullandımı.birde ımsı yapıldı değilmi iyi kalite spermler bulundu. zor bir süreç ya Allahım inşallah yarına iyi haberler verirsin canım.yarın arayacaklar mı.her gün bildiriyorlarmı durumu.
amin arkadaşım,hep aklım orda,ben erkenden aradım bugün dayanamadım,yarın ararlar mı bilemiyorum,3. gün önemli dedi embriyolog,ona göre karar vericez dedi 3.gün mü 5 gün mü olacağına..eşim ilaç kullandı,emre bey verdi 2 tane ilaç gnc diye bir markanın,sayısı yüz bindi,dörtyüz bin oldu,harekette %3ten %5e çıktı..morfoloji %1 o değişmedi hiç..ımsı uygulanmıştır sanırım,sormadım hiç,,
Allah işlerini rast getirir işallah.
inşallah herşey yolunda gidecek canım.amin arkadaşım,hep aklım orda,ben erkenden aradım bugün dayanamadım,yarın ararlar mı bilemiyorum,3. gün önemli dedi embriyolog,ona göre karar vericez dedi 3.gün mü 5 gün mü olacağına..eşim ilaç kullandı,emre bey verdi 2 tane ilaç gnc diye bir markanın,sayısı yüz bindi,dörtyüz bin oldu,harekette %3ten %5e çıktı..morfoloji %1 o değişmedi hiç..ımsı uygulanmıştır sanırım,sormadım hiç,,
kızlar 5 yumurtam döllemiş 12 yumurtamdan yine aynı şey geçen tedavidede aynısı olmuştu,çok korkuyorum bölünmeleri yavaşlıycak diye,5 güne gitsinler istiyorum,dondurma şansım bu seferde olmassa çok kötü olucak bizim için..ne olur dualarınızı eksik etmeyin..çok korkuyorum..
allahım inşallah 5.gune hepsinin gitmesini nasip etsin allahım birdaha bu zorlukları yaşatmasın 2 yada 3 tane koysunlar transferde dua edicem allaha emanet ol canım benim...şuralarda yaşanan caresizlikler zorluklar okadar kotuki para zaten ayrı bi dert bu işin herşeyi ayrı bi dert cilesi ayrı parası ayrı insanlar bebek sahibi olmak istiyor herşeye katlanıyor para sıkıntısı var allahım hepimize yardım etsin ben altınlarımı bozdurup yapmıştım şimdi ilaç sıkıntısı oldu ilaçlar inanılmaz pahalı maaşlı bi insan için cok zor cok şukur allah razı olsun konyadan bi arkadaş ilaçları gondericek inan ezgicim boyle bi yol bulamasam neredeyse bi ilacı kesmek zorunda kalıcaktım ssk da yok benm yani heryerde farklı bi zorluk var inşallah sende kavuşursun bebegine tefriciye felan okut ben okutmuştum hepimiz biraz okuruz tamamlarız ben 4444 tefriciye 41 yasin okutmuştum allaha emanet ol bol dua et allaha sıgın o veriyor kolaylıgını
inşallah herşey yolunda gidecek canım.
ne kadar kullandı cnm peki o ürünleri eşin.ilaçların adını yazabilirmisin cnm.