- 19 Aralık 2009
- 52
- 0
arkadaşlar yaaaa size güzel bir haber vermek istiyorum eşimden sperm bulundu ve banada opu ilemi yapıldı 15 tane yumurta geldi
pınar hoşgeldin
çok güzel haber bu allah yolunu açık etsin inşallah
:teytey::teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yaaaa size güzel bir haber vermek istiyorum eşimden sperm bulundu ve banada opu ilemi yapıldı 15 tane yumurta geldi
pınar hoşgeldin
kızlar merhaba hepinize bizde 5 ay önce umut tüp bebekle görüşmüştük dr. enver beyle ama sorunlar oldu eşim de çok az sperm var benimde genetik testte sorun çıktı genetik danışma aldık ve 5 ay oldu bekliyoruz. bu süre içinde enver bey umuttan ayrılmış çok üzüldüm çok içim ısınmıştı bize çok olumlu konuşmuştu. şifa hastanesine geçmiş şimdi.... bizde şubat sonu başlıcaz Allah izin verirse ama çok kararsızım umutta mı yapayım diye ulun beyi çok metediyolar burda acaba ona mı gitsem hangisi iyidir hala karar veremedim Allah hakkımızda hangisi iyiyse onu versin inşallah bilmiyorumkismile
valla ben umut derim ama senin kalbin nere götürürse oraya git ben ulun beyden çok memnun kaldım şuan sonuç bekliyorum ayrıca sadece envver bey olarakta düşünme derim gitipği ekibide araştırdır ulun bey mustafa bahceci ekibinde
arakdaslar bende aranıza yeni katıldım.Bende eşimle tüp bebek düşünüyoruz umut tüp bebek hakkında da cok olumlu seyler duyuyorum.Bişey soramk istiyodum gerekli raporlar cıkınca devlet bunu karsılıyomuş ben devlet memuruyum.Ama rapor cıkarmak baya ugrastırıyomuş diye duydum.Acaba bunun içinde umut tüp bebek merkezi yardımcı oluyomu?sürekli izin alıp gitmek zor oluyo sağlık kutulu raporu için.
çok güzel haber bu allah yolunu açık etsin inşallah
:teytey::teytey:
arakdaslar bende aranıza yeni katıldım.Bende eşimle tüp bebek düşünüyoruz umut tüp bebek hakkında da cok olumlu seyler duyuyorum.Bişey soramk istiyodum gerekli raporlar cıkınca devlet bunu karsılıyomuş ben devlet memuruyum.Ama rapor cıkarmak baya ugrastırıyomuş diye duydum.Acaba bunun içinde umut tüp bebek merkezi yardımcı oluyomu?sürekli izin alıp gitmek zor oluyo sağlık kutulu raporu için.
merhaba güzel arkadaslar diğer topikte yazdım buradan da akıl danısayım istedim
öncelikle hepinizin meleklerıyle vuslatının cok yakın olmasını dilerim
ben sizlere yolun cok daha basında olan acemi heyecanlı bir aday adayı olarak bişeyler danısmak istiyorum
dokuz aydır denıyoruz bebegımız olmayınca doktora gıttık spermıyogram hormon testlerı prgesteron testı falan ılk rutınlere baktırdık
eşimde hareket ve morfolojı sorunu cıktı benım de progesteron baya düşük cıktı
doktor klomene baslatmak ıstedı ben kararsız kaldım o ay da tayınım cıktı sehır degstırmek durumunda kalınca klomene de baslamadık
üstüne hayatımda ilk defa reglim onbes gun gecıktı duzenım de bozuldu
şimdi silbaştan tüm ayrıntılarıyla tetkikler yaptırıp ne gerekıyorsa yola o şekilde devam etmek istiyorum
ama vakıt de kaybetmek ıstemıyoruz
bır kadın dogumcuda mı yoksa bı merkezde mı baslasak arastırmaya ve ılac tedavısıne karar veremedık
istanbulda olacagım artık arastırdıgıma göre umut tüp bebek kafama gönlüme yattı
bu merkezde benım durumumda daha basta olanlar ıcın de işlemler yapılıyor degıl mı
yanı klomen yumurta takıbı vesaıre gerekırse bunları bılınclı ellere baslamak ıstıyorum
genel arastırmaların daha ayrıntılı yaptırılmasını istiyorum
bu konuda direk tüp bebek merkezinden baslamak hata mı olur avantaj mı
acıkcası maddı ımkanım da öyle rastegele denemelere yetecek kadar geniş değil
her anlamda nokta atışı yapmam lazım anlayacagınız
merkez ve işleyiş hakkında bana yol gösterir misiiz
bir de maddi olarak masraflar ve sgk ile anlaşma var mı yok mu varsa kaçta kaç neyi kapsıyor falan bu konu hakkında bılgısı olan varsa bana ayrdmcı olursa cok sevınecegım
biz de umut da karar kıldık, inşallah doğru bir karar vermişizdir.. sağlıklı embriyo bulma şansımız %15 ama inşallah Rabbimin yardımıyla umudumuza kavuşacağız
Kesinlikle doğru bir karar vermişsin gerçekten ekip olarak bu işte çok iyiler bende tedavimi orda dr süleyman bey ve dr emre bey ile yaptırdım ve çok memnun kaldım[/QUO
Bencede umut tüp bebek süleyman beyden bende çok memnun kaldım
biz de umut da karar kıldık, inşallah doğru bir karar vermişizdir.. sağlıklı embriyo bulma şansımız %15 ama inşallah Rabbimin yardımıyla umudumuza kavuşacağız