- 19 Aralık 2009
- 52
- 0
benim bitane olsun yeter
tedaviye başladınızmı allah gönlündekini versin inşallah benim gönlümden iki geçiyo hadisende hayırlı dualar dile:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bitane olsun yeter
tabiki sağlıklı sıhhatli olmasını isyiyorum ama iki tane olsa fena mı olur canım ikisi birden büyürlerdi hem bidaha çocuk sahibi olmak için yaşımızda geçiyo yinede mevlam bilir ben isterim :lepi:
herkese iyi akşamlar
ben kadınlar kulübüne uzun zamandır üyeyim hep takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum .bende umut tüp bebekte kasım ayında operasyon geçirdim .doktorum ulun bey doktorumun ve hastane personelinin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.reglimin gelmesini bekliyorum.
iki tane olsa tabiki fena olmaz.....hayali bile güzell..rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.....
ayşenur ben daha keseyi görmeye gitmedimm kaç tane var bilmiyorumm..ama değerim 205.46..
haftaya p.tesi gidicemm dr.aa
hadii bakalım canım saglıklı iki tane bebek versin allahım sana buda ayrı bir mutluluk olur bitane isterken iki tane olması ama saglıklı olsun yeter...
herkese iyi akşamlar
ben kadınlar kulübüne uzun zamandır üyeyim hep takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum .bende umut tüp bebekte kasım ayında operasyon geçirdim .doktorum ulun bey doktorumun ve hastane personelinin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.reglimin gelmesini bekliyorum.
herkese iyi akşamlar
a.s.kızlar pazar günü yumurtalarım toplancak inşallah bakalım
Hayırlı olsun bende cumartesi günü umut tüp bebek merkezinde dr süleyman beyden randevu aldım
Sonucum