Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar Ben Bahceci de tedavimi oluyorum ama transferler Umut ta yapiliyormus sanirim. Sormak istedigim Umut un orada otopark sorunu varmi? Kendi aracimizlami gelelim taksiylemi ?
ki oranın 2.5 yıldır hastasıyım daha yeni olumsuz sonuç aldım hiçde vale olayını görmedim...
canım ben hala umut tüp bebeğin hastasyım ve kendi arabamı yoldan gecen birine emanet etmediğime göre :uhm::uhm:
anlayamadım sanırım dikkat etmedin
Merhaba Arkadaşlar. Bende bugün umut tüp bebeği aradım. Tüm herşey dahil 5000TL dediler. Arkadaşlar sormak istediğim rapor almadan da bu işlem yapılıyor değil mi. Yukarıda arkadaşlar yazmışlar raporlu olanlar da baya para harcamışlar. Rapor almanın faydası ne oluyor o zaman. Bi de rapor için ne gerekli oluyor. Rahim filmi denen bişey isteniyormuş baya acılı bişeymiş diye söylediler. Ben 5000 TL ödediğimde de rahim filmi istencek mi benden. Rapor almam gerekecek mi yani ?
ben böle bir uygulamayı senden duydum ilk belkide yeni başlamıştır bilemiyorum ...
Kızlar duyduk duymadık demeyin bende iki bebiş var cuma günü muayeneye gittim iki tane gözüktü