Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Arkadaslar Ben Bahceci de tedavimi oluyorum ama transferler Umut ta yapiliyormus sanirim. Sormak istedigim Umut un orada otopark sorunu varmi? Kendi aracimizlami gelelim taksiylemi ?

umutun özel park yeri yok münibüslerin geçtiği bir cadde üstünde park etme eğer cadde yoğunsa sorun olablir zaten bir gidiş bir geliş yönlü açok aman aman geniş bir cadde değil anlayacağın inşallah rabbim tedavinden olumşu sonuç almayı nasip eder...

yenibirgün hiç görmedim ben öle bişey orda vale durumu bu durum yeni mi başladı acep?

ki oranın 2.5 yıldır hastasıyım daha yeni olumsuz sonuç aldım hiçde vale olayını görmedim...

Merhaba Arkadaşlar. Bende bugün umut tüp bebeği aradım. Tüm herşey dahil 5000TL dediler. Arkadaşlar sormak istediğim rapor almadan da bu işlem yapılıyor değil mi. Yukarıda arkadaşlar yazmışlar raporlu olanlar da baya para harcamışlar. Rapor almanın faydası ne oluyor o zaman. Bi de rapor için ne gerekli oluyor. Rahim filmi denen bişey isteniyormuş baya acılı bişeymiş diye söylediler. Ben 5000 TL ödediğimde de rahim filmi istencek mi benden. Rapor almam gerekecek mi yani ?

Merhaba Arkadaşlar. Bende bugün umut tüp bebeği aradım. Tüm herşey dahil 5000TL dediler. Arkadaşlar sormak istediğim rapor almadan da bu işlem yapılıyor değil mi. Yukarıda arkadaşlar yazmışlar raporlu olanlar da baya para harcamışlar. Rapor almanın faydası ne oluyor o zaman. Bi de rapor için ne gerekli oluyor. Rahim filmi denen bişey isteniyormuş baya acılı bişeymiş diye söylediler. Ben 5000 TL ödediğimde de rahim filmi istencek mi benden. Rapor almam gerekecek mi yani ?

canım umut tüp bebek merkezinden rapor ile ilgilide bilgi alabilirsin benim arkadaşımı onlar yönlendirmişti ama rapor çıkartmak pek kolay bir iş değil çünkü arkadaşım baya uğraşmıştı

Teşekkürler fatmaanur. Ankara Anatolia var bide araştırdıklarımdan karar vermek zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

kızlar benim gibi hüsrana uğrayanınız varmı içinizde yumurtalarım toplanmadan çatladı böylebişey başına gelen varsa lütfen söyleyin

Kızlar duyduk duymadık demeyin bende iki bebiş var cuma günü muayeneye gittim iki tane gözüktü :emir_bebek::emir_bebek:

X