Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bend varım bende varım hihoyyythihoyyythihoyyyt bende dr süleyman bey ile tedaviye başlayacağım
bend varım bende varım hihoyyythihoyyythihoyyyt bende dr süleyman bey ile tedaviye başlayacağım
fatma nurcum kaç yaşında olduğunu öyrene bilirmiyim ben 38 yaşındayım hamilelik için soruyorum yanlış anlama
opuyorumnanaktan
39 yaşındayım canım
yazarımm fatmanurcumm.....
sirenass canımmm çokk sağolll:))))))
inşş doğurduğum günleridee göörürümm...
sende inşş 2.denemende evlatlarına kavuşursunn..bana hep ilkinde hamile kaldıysan 2.de şansın daha yüksek olur dediler...seninde ilkinde tuttu ve düştüü inşş 2.denemendee herşey çok güzell giderr.....karar verdinmii kesin umutda deniycekmisin???
inşş umutdaa seninde yüzün gülücek canım...ilgi kesinlikle varr..genetik testin sonucunu dahii dr. Kendi arayıpp bana söledii.....çokk iyi bir hastane bencee...
Sonucum pozitif
umuta umudumla başlayıp birçocukla çıkmak istiyorum ikide olabilir
hayırlı bi şekilde kucağımıza alalımda tek olmuşş çift olmuşş önemii yokk bencedee..sağlıklı sihhatlii inşş kucağımıza alırızz....
hilal senin bitanemiydi lmaz:yeterki sağlıklı sıhatlı olsun tek olsun hiç farketmez
yeterki sağlıklı sıhatlı olsun tek olsun hiç farketmez
hayırlı bi şekilde kucağımıza alalımda tek olmuşş çift olmuşş önemii yokk bencedee..sağlıklı sihhatlii inşş kucağımıza alırızz....
yeterki sağlıklı sıhatlı olsun tek olsun hiç farketmez