Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bend varım bende varım hihoyyythihoyyythihoyyyt bende dr süleyman bey ile tedaviye başlayacağım

sirenass canımmm çokk sağolll:))))))
inşş doğurduğum günleridee göörürümm...
sende inşş 2.denemende evlatlarına kavuşursunn..bana hep ilkinde hamile kaldıysan 2.de şansın daha yüksek olur dediler...seninde ilkinde tuttu ve düştüü inşş 2.denemendee herşey çok güzell giderr.....karar verdinmii kesin umutda deniycekmisin???

sirenass canımmm çokk sağolll:))))))
inşş doğurduğum günleridee göörürümm...
sende inşş 2.denemende evlatlarına kavuşursunn..bana hep ilkinde hamile kaldıysan 2.de şansın daha yüksek olur dediler...seninde ilkinde tuttu ve düştüü inşş 2.denemendee herşey çok güzell giderr.....karar verdinmii kesin umutda deniycekmisin???

kesin umut. bir ara memorial mı dedim ama yok yok umut daha iyi. ben ilgi isteyen bir hastayım. umutta bunu gördüm. bi de ben utanmadan süleyman hocaya kanamamın neden sürdüğünü sordum kaydirigubbakcemile3 sağolsun hemen cevap verip rahatlattı. o daha devam eder, bi gider bi gelir önemli değil sonunda biter değerin zaten düşükmüş dedi. ben hala doktora gitmedim. şu anda d.bakırda yım. burada adam gibi bi doktor bulamadım. canım inşallah ikincisinde tutar. bana ilk uygulamada fazla doz kullanıldı. bi de araya bayram girdi. beş gün boyunca bakılmadı yumurtalarıma. sonuç 22 yumurta ile ohss ve içeride kalmış bir sürü yumurtaa.süleyma bey 22 tane yumurta toplantı dondurulmuş yok mu dedi. yok dedim. 11 ini kullanmadan çöpe attılar hepsi bi boydaydı maşallah. 4 ünü de yerleştirdiler elleri boldu. geriye kalan 1 tane iyiydi. onu da hiç sormadılar. neyse inşallah ikincide beni bırakmaz eşşek sıpası. ama sen önce keseyi gör kalp atışlarını duy şu anda sana odaklanmışız canım. olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
inşş umutdaa seninde yüzün gülücek canım...ilgi kesinlikle varr..genetik testin sonucunu dahii dr. kendi arayıpp bana söledii.....çokk iyi bir hastane bencee...

inşş umutdaa seninde yüzün gülücek canım...ilgi kesinlikle varr..genetik testin sonucunu dahii dr. Kendi arayıpp bana söledii.....çokk iyi bir hastane bencee...

sana katılıyorum hilall kesinlikle arkadaşımız memnun kalacaktır ben şuana kadar çok memnunum birde sonucum pozitif olursa daha da memnun kalacaM

hayırlı bi şekilde kucağımıza alalımda tek olmuşş çift olmuşş önemii yokk bencedee..sağlıklı sihhatlii inşş kucağımıza alırızz....

yeterki sağlıklı sıhatlı olsun tek olsun hiç farketmez

hayırlı bi şekilde kucağımıza alalımda tek olmuşş çift olmuşş önemii yokk bencedee..sağlıklı sihhatlii inşş kucağımıza alırızz....

tabiki sağlıklı sıhhatli olmasını isyiyorum ama iki tane olsa fena mı olur canım ikisi birden büyürlerdi hem bidaha çocuk sahibi olmak için yaşımızda geçiyo yinede mevlam bilir ben isterim :lepi:

yeterki sağlıklı sıhatlı olsun tek olsun hiç farketmez

sonucunuz nezaman belli olacak hayırlısı bak benide heyecan bastı ilk denemenmi kaç yaşındasın arkadaşım bende bursada yım ben beş gündür iynelerimi kullanıyorum çarşamba günü ulturoson takibim var sen ordamıkaldın benim kalacak yerim yok oyüzden sürekli gidip dönüyorum kalmam gerekirse neyaparım bilmiyorumolumunekankayizsmile

X