Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

tabiki sağlıklı sıhhatli olmasını isyiyorum ama iki tane olsa fena mı olur canım ikisi birden büyürlerdi hem bidaha çocuk sahibi olmak için yaşımızda geçiyo yinede mevlam bilir ben isterim :lepi:

iki tane olsa tabiki fena olmaz.....hayali bile güzell..rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.....
ayşenur ben daha keseyi görmeye gitmedimm kaç tane var bilmiyorumm..ama değerim 205.46..
haftaya p.tesi gidicemm dr.aa

hadii bakalım canım saglıklı iki tane bebek versin allahım sana buda ayrı bir mutluluk olur bitane isterken iki tane olması ama saglıklı olsun yeter...

ayyyy hılalcım masalllah degerın cok guzel canım benım ayy bencede hayırlısıylaıkız olsun bende oyle ısterım kız enazından kardesı olmus olur cocugumuzun dımı ahhh daha bızım meydanda bır sey yok ama ben oyle hayal kuruyorum kız hılal

herkese iyi akşamlar
ben kadınlar kulübüne uzun zamandır üyeyim hep takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum .bende umut tüp bebekte kasım ayında operasyon geçirdim .doktorum ulun bey doktorumun ve hastane personelinin ilgi ve alakasından çok memnun kaldım.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum.reglimin gelmesini bekliyorum.

hayırlı olsun tedavin gercekten umut tüp bebek merkezinin personeli çok ilgi ben kendilerinden çok memnun kaldım

205,46,,ikiz olabilir deyerin yüksek görünüyo bence ikiz internetten bakmadın mı deyerlerine inşallah hayırlısı hakkında çok dikkatli ol ama bugünler çok önemli hiç ifelan yapma yat
:CüvCüv:

hadii bakalım canım saglıklı iki tane bebek versin allahım sana buda ayrı bir mutluluk olur bitane isterken iki tane olması ama saglıklı olsun yeter...

amanda aman purofil deki resimdekiler nekadar tatlılar gelde ikiz isteme inşallah hepimize çifter çifter versin hayırlı evlatlar mevlamolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hadi bakalım hayırlısı pınarcım ben sekiz gündür ilaç kullanıyorum yarın gidiyorum bakalım nediyecek süleyman bey olumunekankayizsmile

a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.
ailemize biri daha katıldı ne güzel hoşgeldin aramamıza

arkadaşlar yaaaa size güzel bir haber vermek istiyorum eşimden sperm bulundu ve banada opu ilemi yapıldı 15 tane yumurta geldi

pınar hoşgeldin

kızlar merhaba hepinize bizde 5 ay önce umut tüp bebekle görüşmüştük dr. enver beyle ama sorunlar oldu eşim de çok az sperm var benimde genetik testte sorun çıktı genetik danışma aldık ve 5 ay oldu bekliyoruz. bu süre içinde enver bey umuttan ayrılmış çok üzüldüm çok içim ısınmıştı bize çok olumlu konuşmuştu. şifa hastanesine geçmiş şimdi.... bizde şubat sonu başlıcaz Allah izin verirse ama çok kararsızım umutta mı yapayım diye ulun beyi çok metediyolar burda acaba ona mı gitsem hangisi iyidir hala karar veremedim Allah hakkımızda hangisi iyiyse onu versin inşallah bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…