- 19 Aralık 2009
- 52
- 0
merhaba.. raporla ilgili benim de sorularım var da canım, istanbulda sadece zeynep kamil ve süleymaniye mi veriyor raporu? kartal semiha şakirden alabilir miyiz? bir de umut kendisi hastaneyle bağlantı kuramıyor mu? ankarada merkezler hastanelerle anlaşmalı kişi sadece belgelerini veriyor bir haftada rapor çıkartıyorlar...
bana anadolu yakasında nerden ve nasıl rapor alabileceğimi, hangi belgeleri ve testleri istediklerini yazar mısın canım? biliyorum çok sordum ama istanbulda nasıl rapor çıkartılır hiç bir fikrim yok, şubat ayında tedaviye başlamak istiyorum rapor işlemlerine de bu aydan başlamam gerek
şimdiden teşekkürler
şuanda umutdaaa tedavidee olan varmı aranızdaaa önceyi okumadımdaaaa:))))
slm kızlar bende rapor çıkartıyorum ama tüp bebeğe nerde yaprırıcağama karar veremıyorum eurofertıl ve umut arasında gidip geliyorum umuta daha sıcak bakıyorum ama fiyatınıda bılmıyorum henuz daha önemlısı
acaba iyi sonuç alabılıcekmıyım çok meraklı ve heycanlıyımmmmmmmm vede korkularım var allah kımseyi hüsrana uğratmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versınn dayanmak çok zor gerçektenn
hilal hanım tırasfer oldunuzmu takipedemedim nasıl durumunuzdoktorunuz kimdi bilginizi ricaediyorum
sositososito
transferim olduu...8.günümm pazar günü büyükk günnn benim için....dr.um ulun beyyy
merhaba fatmaanur gebelik nasıl gidiyorrrrrr
yazarımm fatmanurcumm.....
transferim olduu...8.günümm pazar günü büyükk günnn benim için....dr.um ulun beyyy
Bekliyorum