Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım haberin yok ğalba enver hoca ayrılmış umuttan

kızlar süleyyman beyle randevum vardı bugun umut tüpbebek merkeznde cok ii bi doktor kızlar hiç asılama yaptrn varmı süleyman beye

biz emre beyle görüştük.eşim mikro tese olacak subatta başlıyoruz kısmette.çok heyecanlıyım.
başak varmı orada mikro tese olan.hangi aşamlardan geçtiniz.biraz bahsedermisiniz????

slm kızlar bende rapor çıkartıyorum ama tüp bebeğe nerde yaprırıcağama karar veremıyorum eurofertıl ve umut arasında gidip geliyorum umuta daha sıcak bakıyorum ama fiyatınıda bılmıyorum henuz daha önemlısı
acaba iyi sonuç alabılıcekmıyım çok meraklı ve heycanlıyımmmmmmmm vede korkularım var allah kımseyi hüsrana uğratmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versınn dayanmak çok zor gerçektenn

bence sende umuta gel raporlumusun süleyman beye gidiyorum iyi olduğunu söylediler kısmet allah kimseyi evlatsız bırakmasın bence tertdüt etme sonuçta vercek olan rabbim hihoyyyt

umut tüp bebek merkezinde raporlu tedavi oldum 2009 yılında 2.rapor hakkımıda umutta kullanmak istiyorum. 2010 yılında raporlu ücreti nedir bilgisi olan söylerse sevinirim

kızlar umutda raporlu denedim bendee.....
ilaçlarım 1.310 tuttuu.....
hastane parasıı 804 liraa....
bide sperm ayıklama varrr eğer dr.un isterseee odaaa 500 lira bizden istenmedi....

yumurtalar toplandıktan sonraa vee transferden sonrakii ilaçlardaa 350-400 arası tuttuu...bilginizz olsun diye yazdım bunuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…