Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba arkadaşlar, umut tüp bebekte ikinci denememizi yapmayı düşünüyoruz. ancak il dışından gelicem. misfirhanesi var mı acaba?

herkese hayırlı tedaviler...
arkadaşlar sayfaların tamamını okuyamadım belki yazmışsınızdır... raporlu yaptırınca umutta tüp bebek artı tedavi ne kadar turuyor.. bir de hem rapordan hem çiderden aynı anda indirim yapabiliyorlar mı? ya birinden ya diğerinden mi faydalanmak gerek
sevgiler

kalacak yer pansiyon varmış günlüyü 60milyona iki kişilik ben ulturoson takibimi bursada yaptırcam doktorlar görüşecek kalmam gerekmicek:ecrin_bebek:

canım ben internet sayfasından baktım misafirhaneyi göremedim. olursa süper olur. çünkü ben yeni düşük yaptım. tahlillerimi ve kontrollerimi ara dönemde umutta yapmak istiyorum. haliyle kalmam gerekecek. fiyatı da gayet iyiymiş. rabbim 2010 da hepimize bebek versin. allah yar ve yardımcımız olsun...

mrb kızlar bende yakında umut tüp bebege gitmek istiyorum ama mıkro tese amelıyatı olan ve basarılı olan varmı ürolog emre bakırcıoglunun hastaları varmı aranızda yardım lutfennnn

benimde şuan süleymaniyede rapor işlemlerim devam ediyor bugun nihayet Dosyamız açıldı ve 1aya kadar rapor için sizi Arayacağız Dediler ALLAHIM NASİP EDERSE ekim ortası engeç Ekim sonu gibi raporumuz hazır olur diyorum ve sonra allah kısmet ederse bende dediğin gibi indirimli şekilde UMUT TÜPBEBEKTE ENVER BEYDE TEDAVİ GÖRECEĞİM rapor almak çok zor hazirandan beri bekliyorum ama yolun sonuna inşallah gelmişimdir :bbo:
sana da bol şans allaha emanet ol umarım herşey ii olur ve hamiş görürüz seni

*raporla ilgili bişe sormak isteyen varsa yardımcı olurum :eek:

merhaba.. raporla ilgili benim de sorularım var da canım, istanbulda sadece zeynep kamil ve süleymaniye mi veriyor raporu? kartal semiha şakirden alabilir miyiz? bir de umut kendisi hastaneyle bağlantı kuramıyor mu? ankarada merkezler hastanelerle anlaşmalı kişi sadece belgelerini veriyor bir haftada rapor çıkartıyorlar...
bana anadolu yakasında nerden ve nasıl rapor alabileceğimi, hangi belgeleri ve testleri istediklerini yazar mısın canım? biliyorum çok sordum ama istanbulda nasıl rapor çıkartılır hiç bir fikrim yok, şubat ayında tedaviye başlamak istiyorum rapor işlemlerine de bu aydan başlamam gerek
şimdiden teşekkürler

bu arada bende hiç bir sorun yok, iki kere hamile kaldım ama eşimde genetik sorun varmış beekler düştü.. biz pgt ile tüp bebek yapacağız... bana yine de rahim filmi ya da başka testler isterler mi?

X