saol canım inşallah hayırlısı olur ilk denemem ya ondan belki blmiyorum çok stres yaptım canım ya sizin sorun neydi eşinin morfolojiden dolayı 8 tane döllenmiş diyosun ben 27 yaşındayım çok şükür bende bi sorun yok ama eşimin sayı düşük ve morfoloji % 1 sence çok mu kötü yaaa offf ya olmazsa
tahmer hadi hayırlı başlangıçlar,stres yapma çok ama kendine..olucak inşallah..ben ilk denememde senin gibiyidm gerçi:)heyecak yapmamak imkansız,,bizim problemde aynı,,morfoloji%1 tese yapılacak büyük bir ihtimalle,emre bey ilaç takviyesi verdi eşime siz bişey kullandınız mı?sayıda harekkete düşük,.olumlu düşünücez tahmer,,ben işin o kısmını düşünmek istemiyorum şu an,,sadece yaşadığım anın tadını çıkarmaya çalışıyorum..ve yaşayacağım şeyleri sıryala düşünüyorum..bugün ne yapmam lazım diyorum..bitirip o işi ondan sonrakini odaklanıyorum..inan ki çok iyi hissediyor kendini insan tahmer..iyi olucak olucak..ALLAH bizler için en hayırlısını biliyor..sen şanslısın bak ilk denemende akıllılık edip umuta gitmişsin..biz bişey bilmeden anlamadan ilk hakkımız tükettik..hep olur diyordum ben ilkinde yalan geldi sanırım bana bu drum:
BU ARADA NEGATİF SONUÇ ALAN ARKADAŞLARA ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..
İlk adetyimde bende başlıyorum nisan sonu kısmetse...off off ALLAH yanımızda olsun..