kızlarrr bebişimin kalbi gelişmemiş....ilaçları bıraktım adet olmayı bekliorum
geçmiş olsun ceysın,üzme kendini ,hayırlısı Allah'tan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haytım ya sende deryanın numarası vardı yanlış bilmiyorsam bana selavat okuyacaktı acaba okudumu ona göre duamı yapcam sen arayıp sorabilirmisin rica etsem
ama ama ben şimdi okudum yazıgını ve hemen derya yı aradım. derya derki" dün çok hastaydım , bugun ise evle ugraştım.sayısı tam ise Yasin duama eklerim ama sayısı tam degılse yarına bitiririm" dedi... ne dersen iletirim ona.
ama ama ben şimdi okudum yazıgını ve hemen derya yı aradım. derya derki" dün çok hastaydım , bugun ise evle ugraştım.sayısı tam ise Yasin duama eklerim ama sayısı tam degılse yarına bitiririm" dedi... ne dersen iletirim ona.
haytım teşekkürlerimi ilet allah razı olsun düşünmesi yeter ben tamamladım selavatı ona iletirsin ha ama yasin okuyabilirse okusun yoksa bu kadar işin arasında birde ben yük olmayayım kıza
iyi geceler arkadaşlar...yarın inşallah ikinci denemem için tedaviye start veriyoruz yarın sabah ilk muayenem var rabbime çok şukur bu ay denemem olmayacaktı maddi yonden ama bi surpriz oldu ve cok şukur rabbim bi kapı açtı ve gecikmeyecek bebişim yarın start veriyoruz allahım bu kez yuzumu guldurur inşallah 5 tane 5.gun 2 tane 6.gun embriyom var dualarınızı eksik etmeyin
iyi geceler arkadaşlar...yarın inşallah ikinci denemem için tedaviye start veriyoruz yarın sabah ilk muayenem var rabbime çok şukur bu ay denemem olmayacaktı maddi yonden ama bi surpriz oldu ve cok şukur rabbim bi kapı açtı ve gecikmeyecek bebişim yarın start veriyoruz allahım bu kez yuzumu guldurur inşallah 5 tane 5.gun 2 tane 6.gun embriyom var dualarınızı eksik etmeyin
hayırlısı olsun canım darısı başımıza İNŞALLAH.. RABBİM kalbine göre versin...
sagol bacım allah razı olsun inşallah sende pazartesi guzel haberler verirsin bize sonuc ne olursa olsun guclu ol allah yardımcın olsunnurme
sevgi3434 kullanıcısından alıntı
inşallah canım rabbim meleklerini sana tutundursun canım dualarım seninle bende umutsuz bir şekilde pazartesini bekliyom
ceysincim merhaba canım ben sitede yeniydim öncelikle yaşadığın üzücü durum için söylenecek fazla birşey yok hayırlısı böleymiş napalım..
benimde olmadı ilk denememdi bütün umudumu ona bağlamışım hiç farkında olmadan 16 martta negatif sonucu aldığımda yıkıldım canım yandı kendimi kötü hissettim ama bak hala ayaktayız ben ikinci tedaviye tekrar cesaret edebilirmiyim inan onu bile bilmiyorum bide şöle düşün ben hiç embriyom kalmadı 9 tane embriyom vardı 1 tanesi transfer edildi kalan 8 taneside istenildiği kadar gelişmediği için dondurulmadı ben tedaviye başlarsam herşeye sil baştan yeniden başlayacağım ama hayırlısı olsun hepimiz için İNŞALLAH..
nurmecim ;
umutlarını kaybetme canım her zaman bir umut vardır yeterki MEVLAM sağlık versin... bende umutlarımı kaybettim ama toparlanmaya başladım 2. tedaviye başlamaya cesaret edebilirsem tekrar başlayacağım ama kendimi tam anlamıyla maddi ve manevi olarak toparlanmam gerek....
canım benim hayırlı olsun.bol su iç meyve ye kendine dikkat et inşallah guzel haberlerini alırız
slm kimseler yok galiba ben tarsferimi yaptırdım 4 tanesinide dondurdular şimdi geri sayım başladı
evet canım ya hallolmayacak bi konu değil çok şükür bizimkide belli olur belki bu gidişimizde.evet cildim çok kuru ondan olabilir ellerim ve ayaklarımda kötü oldu çünkü krem sürüyorum zaten oda olmasa zaten daha kötü olacak. evet gerçektende çok pahalı ya zaten bu son gidişim olcak ben beykozda oturuyorum.önerilerin içinde teşekkür ederim
sevgi tahlili çıktı ama sonuç 0.1 olmadı galiba
maalesef yok canım 2 ay sonra gene denicemmm...4 dondurulmuş embriyom var...
haytım ya sende deryanın numarası vardı yanlış bilmiyorsam bana selavat okuyacaktı acaba okudumu ona göre duamı yapcam sen arayıp sorabilirmisin rica etsem
nasipse yasin okuyıup duamı ederim . allah dualarını kabul eder inşallah. allah yardımcın olsun...
zaten hep gün içinde dualarımda hepimiz için dua ediyorum . dualarımı hepimiz için okuyup gönderiyorum . .
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır siteye giremiyorum eşim bel fıtığından ameliyat oldu anlayacağınız herşey üstüste geldi önce bütün umudumun yıkıldığı negatif sonucu aldım aradan 1 hafta sonra eşim ameliyat oldu bende hasta bakıyorum. RABBİM sağlık versinde...
ben süleyman beyle görüşmek için kliniğe gidecektim kendisiyle görüşecektik ama hala gidemedimde sanırım 10 güne kadar giderim bana bilgi verecek neden olumsuz olduğu hakkında sanırım tedaviye hemen başlayamam en azından kendimi maddi ve manevi olarak toparlamadan başlayabileceğimide sanmıyorum ama hayırlısı RABBİMDen...
kimbilir belki burda bende bağırabilirim bende hamileyim meleğim benimle die...
herkeze bol şans arkadaşlar RABBİM yardımcımız olsun...
canım allah doğru zamanda en güzel şekilde "anne" olman için yardım etsin. duaların kabul etsin inşallah canım . eşine de allah şifasını versin...
kendine iyi bak dinlenme sürecinde güzelim . . .
ohhh ohhh geliooo bebişimizzz geliyooo...canımcımmmm umutma konuştuklarımızı olurmu ???? rabbim yardımcın olsun.. dualarımdasın...
haytım şimdiden tedavin hayırlı olsun oleyyyyyyyyyyy bende yalnız kalmadım bu tedavide dün ertelendiğini duyunca üzülmüştüm ama ihşallh bu sefer yüzün gülecek benimde pazartesi günü yumoşlar alınacak artık hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin bu arada deryanın engeli kalmış galiba hoşgeldin bitanem özledik seni
allah inşallah güzel güzel yumurtaların ve embriyoların olmasını nasip etsin... allah yüzüne gülsün inşallah...