Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef yok canım 2 ay sonra gene denicemmm...4 dondurulmuş embriyom var...
olsun napalım kader bende bu ay deniycektim ikinciyi ama maddi şartlar el vermedi bi dahaki aya kaldı inan ceysin artık sinirlerim harap oldu şu yaşadıklarımız inşallah obur tarafta karşılık bulur
amin canım inşallahhh... Inanki sersem sersem dolaşıorum artık...
slm kimseler yok galiba ben tarsferimi yaptırdım 4 tanesinide dondurdular şimdi geri sayım başladı
canım ben üroloji dr unun sekreteriyle konuştum dışarıda yapılan spermi kabul ederiz dedi zaten dışarda yapılan bir testimizin olmasına rağmen hemde bugün tüp bebek bölümüne başvurdum sanırım ben ilk denememi zeynep kamilde yapacağım yalnız bu adetime yetişemeyeceği kesin çünki adetliyken hormon tahlilimi istedi onun haricinde dahiliye genel cerrahi ve psikiyatriden onay alıcam bendede kolesterol problemi var biraz inşallah takılmam bu konuda dr hemen kilo ver dedi bana 62 kiloyum boyum 1,53 4 kilo verdim şükür ama dr yetmez diyoor elimden geleni yapıyorum dedim daha fazlasını yap dedi ayrıca umutta yapılan aşılamalarıma dair rapor istedi bende umutu arayıp istedim ama en orda 2 aşılama olmadım 1 aşılamam yyumurtalarım erken çatladığı için iptal edildi onuda aşılama sayarlarsa inşallah bide şu dahliyee filan geçersem inşallah mayıs sonu gibi olur benim tedavim diye düşünüyorum bakalım uğraşacağız zeynep kamilde çok gördüm özelde deneyipde olmayan ve orda tutan inşallah rabbim bizede nasip eder
kızlarrr bebişimin kalbi gelişmemiş....ilaçları bıraktım adet olmayı bekliorum
merhabalar bugün 10 günüm arkadaşım çok ısrar etti bende idrar tahlili yaptım 2 çizgide net çıktı hemen gittik kan tahlili yaptırdık 3 de çıkacak çok heycanlıyım dua edin kızlar inşallah kandada çıkar sizce varmıb tutmuşmurdu r hiç belirtim yok
birileri seviyemden yana şüpheye düşmüş ve ikiyüzlülerin olduğunu söylüyr topicde... !!!
neden "kapsama alanı dışında" yazıyor? yola mı çıktınız ? bunu neden yazdın noldu ?
haytım ya sende deryanın numarası vardı yanlış bilmiyorsam bana selavat okuyacaktı acaba okudumu ona göre duamı yapcam sen arayıp sorabilirmisin rica etsem
amin canım inşallahhh... inanki sersem sersem dolaşıorum artık...
amin sende ethayırlı olsun hayatım ihşallah mutlu haberlerinide duycaz hakkında hayırlısı kuzummmm dua et bol bol
saol canım 5 hafta 3 günlüktü
maalesef yok canım 2 ay sonra gene denicemmm...4 dondurulmuş embriyom var...
canım benim inanki çok üzüldüm senin adına benimde pazartesi sabah yumoşlar alınacak senide orda görürüm diye düşünüyordum olsun hayırlısı ihşallah dondurulmuşun vardır onunla denersin
ozgecim mahalesef deryayı da bloke etmişler bikaç gun surer heralde goruşursen benden selam soyle
valla anlamadım gitti ! bir deli kuyuya bir taş attı kırk akıllı bakakaldık. hemen hemen heregun goruşuyoruz , tabıı kı soylerım. sen naptın,ne durumdasın?
slm kimseler yok galiba ben tarsferimi yaptırdım 4 tanesinide dondurdular şimdi geri sayım başladı
günaydın kızlar nasılsınız ya temizlik badana falan bir kaç gündür gelemedim ve şu anda şoklardayım derya bloke edilmiş bu nasıl olur yaaa neden oldu ki ne oldu geçmişi okudum biri bir şey demiş galiba ama anlamadım bizlere yardım cı olması bilmediğimiz konularda yanlış yapmamamız için yazması mı sorun olmuş yaa lütfen biri cevap versin ne oldu derya tekrar gelecek değil mi ya çok üzüldüm yaaaa
gncm isimli arkaşımız bi yazı yazmıştı,derya yı ılgılendıren bir yazı.bunun üzerine derya ve bir çogumuz haklı olarak tepki gösterdik ama neden engellendiğini bilmiyorum yani bugun bile konuştuk ama soramadım valla ... dur konuşursam yazarım.
evet canım ya hallolmayacak bi konu değil çok şükür bizimkide belli olur belki bu gidişimizde.evet cildim çok kuru ondan olabilir ellerim ve ayaklarımda kötü oldu çünkü krem sürüyorum zaten oda olmasa zaten daha kötü olacak. evet gerçektende çok pahalı ya zaten bu son gidişim olcak ben beykozda oturuyorum.önerilerin içinde teşekkür ederim