listede kızmızı ile belirttğim arkadaşlr neredeler....
neticelerini ve durumlarını da söylemediler...
haberi olan var m ı
alt listeye alayım mı ;???
kızlar sıradaki hamile adayımızzzzz
haytım ben iğnelere başladım ama bana vitamin felan vermediler sadece iğnemi satinde yapıyorum herkese verilmiyormu sormayıda unuttum bilgin varmı bu konuda
CANIM ÖNCE İGNELERİNİ VURULACAKSIN. VİTAMİNLER ŞİMDİ DEĞİL . TRANSFERDEN SONRA GÜZELİM . ENDİŞE ETME. HER AŞAMA İÇİN ELİNE KAGIT VERECEKLER KORKMAAAA.....MERAK ETTİKLERİNİ SORABİLİRSİNN
hiç bir belirtim yok sevdacım bugün çok morelim bozuldu inemin suyunu yanlış vermiş eltim 2 gündür yanlış yapmış çok üzüldüm inşallah bişe olmaz dr aradım malesef cevap vermedi hemşireyi ardım bişe olmaz dedi tutmazmiki diye çok morelim bozuk ağlamamak için zor tutuyom kendimi rabbim inşallah bi sakıncası olmaz
eltimede kızamıyom nerden bilcEk dolaptaydı karışmıştır offffffff madurumda madurum
EEEHH BE GÜZELİM BU İŞ ŞANSA BIRAKILIRMI SENİN AYAKLARIN ELİN NERDE KALKIP KENDİ İGNENİ KENDİN ALSANA NEREYE KOYDUNSA... ALLAHIM YAAAA. BÖYLEESİNİ DE DUYMADIM BEN. YAAAA
ALLAH AŞKINA HANGİ İGNE YERİNE NE VURULDUN ???
PROGYNEX YERİNE GONAL-F FALAN ALDINSAAAA YUMURTALIKLARINA BASKI YAPMIŞ OLABİLİRSİN ???? DOKTORUNLA MUHAKKAK KONUŞ... ONLAR BEYNE "YUMURTLA - YUMURTAYI BÜYÜT -YUMURTAYI ÇATLATMA - YUMURTAYI ARTIK ÇATLAT" EMİRLERİ VERİYORLAR SIRAY:2:LA... PROGYNEX İSE EMBRİYONUN RAHAT HAREKETİNİ SAPLIYOR...
WALLA SANA YORUM YAPMICAM ARTIK . ŞU İGNE MESELESİNE BAŞINDNA BERİ TAKIKTIN . AL İŞTE VESVESE EDE EDE İGNEYİ YANLIŞ YAPTIRDIN ....
İĞNECİDE NE DEMEK YA??? MEMLEKETTE SAGLIK OCAGI-HASTANE VAR . BİŞEY BULAMADINSA 3 LİRA VER ECZANEDE YAPTIR....
KOLAYLA SAHİP OLUNMUYOR ..BURALARA KOLAY GELİNMİYOR...ELTİNE ONA BUNA GÜVENECEK KADAR BASİT Mİ BU İŞ...BEN EŞİME BİLE BIRAKMADIM . HERŞEYİ REÇETEMİ KONTROL EDE EDE KENDİM HAZIRLADIM ...GÖBEK İGNELERİMİ DE KENDİM YAPTIM ...KALÇA İGNEMİ DE HAZIRLAYIP KENDİM GİDİYORUM SAGLIK MERKEZİNE...
ALLAH YARDIM EDER İNŞALLAHHH SORUN OLMAZ !!!
sevgim bak canım içime su serptin ben hastanede vurdurdum eve gelene kadar ilaç hep geri geliyodu ve çok üzülüyodum şimdi bi arkadaş vuruyor oda ineciymiş memleketinde çok güzel yapıyor hiç canım yanmıyor ama o hiç görmedi o ilacı eltim tektek alıp geliyor dolaptan bugünde poşetle getirdi ilacı arkadaş görünce neden kutusu başka şişe başka dedi bi baktımki menapurun suyu işte böyle canım hakkımdan hayırlısı bundada vardır bir hayır
GECE GECE BENİ ÇOK ÜZDÜN .... BU KADAR KOLAY MI BE GÜZELİM..DÜNE KADAR BU AŞAMAYA GELEMEMİŞTİN. İHTİMALE BIRAKILIR MI YAA???????
SEN İNTERNET BİLEN OKUMA YAZMA BİLEN Bİ İNSANSIN..CAHİLMİSİN BE GÜZELİM YAAAAA
WALLA İNŞALLAH TERS BİŞEY OLMZ.. İNŞALLAH BBEGİİN TUTUNMUŞ VE SENİNLEDİR.
DUACINIMMMMMMM
İYİ GECELER....GERİLDİM DİNLENMEM GEREK ...
ÇOK KIZIYORUM BÖYLE ŞEYLERE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKK
BİZ KIYMETLİ BEBEKLERE SAHİP OLMAK İÇİN UGRAŞIYORUZ . İLAÇLARIMIZA HARFİ HARFİNE UYMAMIZ GEREK .... HATA AFFETMEZ.... SONRA ÜZÜLMEMEK İİÇN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMAK 2 KERE , 3 KERE KONTROL ETMEK GEREK !!!!!!