[Canım Umut annesi olarak seni yürekten tebrik ediyorum.
QUOTE=deryaberil;18008152]Kızlar merhaba ;
sabah 9da kan verdim . Benim test sonucumu psikoloh yasemin hanım verecekti ben ona o da bana söz verdik.. Ama merkzde yoktu biraz üzüldüm olmamasına...
Tam 45 dk sonra sekreter yanıma elinde telefonla yürüdü..
Telefonda yasemin hanım var size sonucu o söylemek istiyor dedi...
Telefonu elime aldım .deryacım şu an canlı yayındayım ,çekimdeyim. Yanında olmayı çok isterdim dedi. Bugun hayatının en güzel günü olsun güzelim sana iyi bir haberim var . Gebesin dedi . çığlık attım . Merkezde bekleme girişteki herkes bana baktı. Herkes tebrik etmeye başladı . Ben aglamaya başladım . Teşekkür ettim kapattım . Sonra embiyologlar,hemşireler,muhasebedeki neslihan hnm,sena hnm,sekreter arkadaşlar ,içerdeki hastalar hepsi sarılıp tebrik etti. Sonra süleyman beyin odasına çagırdırlar. Gittim yukarda da kıyamet koptu .çığlık çığlıga hemşiresi sekreteri hepsiyle sarıldık.
.içeri girdim süleyman bey kocaman sarıldı bana... Ben biliyordum demiştim sana dedi . Sen hamile kaldın bak bizi de güldürdün şimdi sevindirdin dedi..
Degerimden çok memnun kaldı.bu degerle sırtımız yere gelmez. çok iyi artık hamilesin. Yaşantına devam dedi. Ilaçlar igneeler devam edecek aynen dedi . 15gün sonra kontrole çağırdı... Heralde ya kese görcez ya kalp atışı....
Deger yüksek ikizmi yoksa erkenmi tutunmuş dediim..
Sen şimdi böylemi şöylemi düşünme ,hamilesin tadını çıkart... Zamanla grcez...tek embiryo verdik ama bazen bölüne biliyor. Olabilirde dedi. Ama beklicez dedi .
Izmire uçakla gitmeme de sakıncazı kesinlikle yok güle güle gidebilirsin dedi . .
Işte böyle...sonra telefonlar telefonlar.....
Biraz sahile gittik yürümek istedim . Bir yerde oturduk . Ordan annem bana bişey almak istedi hemen yakn az çarşıya bakındık . şimdi eve geldik .öğle yemegimi yicem bebişim için :)
sonra da akşama dogru anneanne-baba-anne ve mercimekimiz yemege gidicez:)
işte böyle kızlar....
Benim için el açıp dua eden tüm arkadaşlarım ; sizlerden allah razı olsun . Allah dualarınızı boş çevirmesin .
Duacınzım , dualarımdasınız...
öptümmmmmmmmmmm
biraz dinleniyim artık anne adayıyım . . . .