- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
süppermişşşşşşşşşşşşş....yarın ogrenir ogrenmez sonucu yaz merkezde net var nasılsa catlarım yoksa bide kahverengi leke kimde duyduysam hamile oluyo inşallah seninde hamiş belirtindir.allah yardımcın olsun gonlundekini nasip etsin yarın guzel haberler vermeni nasip etsin inşallahh
SAOOL SEVGİCİM ÇOK SAOL DESTEGİN MORALİN İÇİN... AKLIMA O GELMEMİŞTİ . İNŞALLAH ORDA İNTERNETE GİRECEK KADAR GÜZEL OLUR MORALİM . .
AMİNNNNN
inşallahh cok guzel yumurtaların olur canım allah sonunda yuzunu guldursun
NSH... İNŞALLAH GÜZEL YUMURTALARIN VE DEGERLİ EMBRİYOLARIN OLUR...
TATLIM İMZALATTIKLARI KAGITTA 250 TL DONDURMAK ; DONDURULMUŞLARIN ALINMASI 750 TL YAZIYOR. ARTI İLAÇLAR VAR BİR DE SANIRM ... BEN ÖYLE ANLADIM...kızlar
bizim merkezde dondurulmuş transfer ucreti ne kadar???
kızlar kk dan tanıştığım sonra da ailecek gidip gelmeye başladığımız bir arkadaşım için hazırladığım doğum hediyesi sürprizimi sizle de paylaşmak istedim . arkadaşım haftaya doğum yapıcak . allah nasip ederse kızı olacak . . .
bu minik sürpriz hediyemi göstermek istedim . . . beğendiniz mi ???
zeki insanın hali bambaşka oluyor : ) ben olsam pakete kurdale baglar gıderım kadın pasta yapmış Allahım sana saglıklı huzurlu uzun ömür versin hem insanları gülümset
SAOL GÜZELİM ÇOK SAOL .. . BEGENDİĞİNE SEVİNDİM . . .
İNŞALLAH SANA DA YAPARIM GÜZELİM .
İNŞALLAH YARIN GÜZEL HABERLERLE YÜZLERİNİZİ GÜLDÜRÜRÜM BEN DE....
çok güzel olmuşlar canım benim.Ellerine sağlık.Rabbim inşallah kendi bebeğin içinde hazırlamayı nasip eder.Tatlım bizi kırmıyorsun.Hamile haberini almak inan benide çok ama çok mutlu edecektir.Kendim kalmış kadar sevinirim inan.Sakın bizi kırcaksın diye bi düşünceye kapılma.Bizler her nekadar burda arkadaşlık kursakta uzak olsakta yüreklerimiz aynı şey için çarpıyor.Bu yüzden rahat ol arkadaşım.Rabbim yar ve yardımcın olsun...
ÇOK SAOL CANIM GÜZEL KALBİN İÇİN... ALLAH SENİN DE KALBİNE GÖRE VERSİN...İNŞALLAH YARIN GÜZEL HABER VERİRİM VE HEP BERABER MORAL OLURUZZZ...
SAOL CANIM
12 SAAT SONRA HABER ALMIŞ OLCAM DURUMUMDAN... ALLAH İNŞALLAH YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR. İNŞALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMAZ.. DUALARIMIZI KARŞILAR...
DUALARIMDASINIZ...