Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

zenancığım tebrik ediyorum seni ben senin kesin hamile kalacağını hissetmiştim inş. bizde bu mutluluğu yaşarız

İnşallah canım. Dualarım seninle. Ben Bugün smear testini yaptırcam. ve böylece rapor için istenilenler bitmiş olacak. Aralık sonunda kadar rapor çıkarsa Allah nasip ederse hemen o zaman başlarız.
çok sagol benimde :Saruboceq:hep sizlerle. allah kolaylık versin inş. enkısa sürede rapor çıkıp tedaviye başlar :CüvCüv: haberlerinide alırız a.s.

slm melankolia naptın bittimi ilacın gittinmi dr.a yoksun merak ettim

slm melankolia naptın bittimi ilacın gittinmi dr.a yoksun merak ettim

canım benim tekrar tekrar tebrik ediyorum :) insallah keseyi de görceksin canım hiç stres yapma bolca dinlen. benim ilaç p.tesi bitti bugün yarın adet olcam onu bekliom bi an önce olsam da gitsem :) zaman geçmiyorrsırnaşık şey

kızlar günaydın hayırlı cumalarr... dün ben 2tane 1er litrelik serum yedim biri vitaminmiymiş ne kanama durumlarında ii gelirmiş serum igneye gittigim hastanedeki kadın dogumcu dedi biraz konuştum anlattım herşeyi sagolsun ii bi dr.du rahatladım 21ine kadar bekleme dedi ultrasonda gözükmeyebilir ama kan tahlili yapalım degere göre konuşuruz boşu boşuna stres yapma dedi sabah verdim kanı akşam 6da belli olurmuş sonuç hakkımızda hayırlısı bakalım

canım gecmiş olsun inş.herşey biran önce yoluna girer ve kan testin inş. güzel çıkar :CüvCüv:

bak dr da demiş stres yapma boşuna. insallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. sonucu alınca yaz hemenciik.

bende regl oldum kısmetse yarın tedaviye başlicam. dr adetin 2. günü gel demişti. acaba neler yapılacak bilgin var mı ??

offffff kızlar size haber vermek için girdim kan tahlil sonucumu aldım ve tabi yıkıldımm aglayamıyoum içim yanıyoo bi umudum vardı 1i tutunmuştur diye bugün onuda kaybettim düşmüş degerim bebişlerim herşeyim yarın tüp bebek merkezine gidicez aradım dedim deger 15.50 şaşırdı dr.da gel bakalım konuşalım ona göre hareket edelim dedi kısacası benim hamileliğim ögrendiğim günün akşamı bitti yani ayın 8inde kanamamın oldugu gün ne yapıcam ben ya sürekli titriyorum eşim hiç bişey diyemedi sus pus yarın da doktorum aynı şeyi derse oda diyecegi kesinde zaten giremeyebilirim 1kaçgün merak etmeyin

selam kızlar nasılsınız. nerlerdesiniz. Comebaby Yarın büyük gün. İnşallah Hamişsindir canım:CüvCüv:. Arzum86 Ve Zenan nasıl gidiyor kızlar :CüvCüv::ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız. nerlerdesiniz. Comebaby Yarın büyük gün. İnşallah Hamişsindir canım:CüvCüv:. Arzum86 Ve Zenan nasıl gidiyor kızlar :CüvCüv::ecrin_bebek:
acelya kötüyüm hamilede değiliimmm artıksenağlamasenağlamasenağlama

acelya kötüyüm hamilede değiliimmm artıksenağlamasenağlamasenağlama

Gerçekten çok üzüldüM. Kötü oldu. Ama daha yaşın çok genç bunda olmadı bidakine İnşallah olur. :teselli:Ben kendimi şimdiden alıştırmaya çalışıyorum. Birincide olmazsa ikincide olmadı üçüncüde. Allah Ne zaman nasip ettiyse o zaman.

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 12,gün değerim 660
inş. allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 12,gün değerim 660
inş. allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır

Çok sevindim canım. :teytey: Tebrik ederim. Allah tamamını erdirsin . Darısı bizlerin başına inşallah.:teytey:

Çok sevindim canım. :teytey: Tebrik ederim. Allah tamamını erdirsin . Darısı bizlerin başına inşallah.:teytey:
canım inş. tez zamanda sende bu mutluluğu tadacaksın
çok iyi bir merkezi tercih ettin sende biz çok memnun kaldık inanki ellerinden ne gelirse yapıyorlar rahat ol bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…