**
slm çok sagol a.s. inşallah inşallah :Saruboceq: keseyi görsem okadar rahatlıcamki bu arada sen ne yaptın ne zaman başlıcan tedaviye aralıktamı?
***inş. canım keseyide göreceksin dualarım seninle:CüvCüv::CüvCüv:
comebaby çok sagol benimde hep dualarım sizlerle inş. :Saruboceq: keseyi görürüz sen neyaptın test gününe az kaldı dimi inş. :CüvCüv:sindir
***İnşallah canım. Dualarım seninle. Ben Bugün smear testini yaptırcam. ve böylece rapor için istenilenler bitmiş olacak. Aralık sonunda kadar rapor çıkarsa Allah nasip ederse hemen o zamanbaşlarız.
***canım benim test günüm 15 kasım az kaldı sayılır inş.:CüvCüv:
***mrb kızlar. 2 hapım kaldı heyecanla bekliom adet olmayı. dr adetin 2. günü gel demişti 2. günü gittiğimde neler yapılacak bana bilgi verir misiniz? tüp bebek olacak benim de hayırlısıyla. bi de aranızda pcolu olup tüp bebek yaptıran var mı?
slm melankolia naptın bittimi ilacın gittinmi dr.a yoksun merak ettim
kızlar günaydın hayırlı cumalarr... dün ben 2tane 1er litrelik serum yedim biri vitaminmiymiş ne kanama durumlarında ii gelirmiş serum igneye gittigim hastanedeki kadın dogumcu dedi biraz konuştum anlattım herşeyi sagolsun ii bi dr.du rahatladım 21ine kadar bekleme dedi ultrasonda gözükmeyebilir ama kan tahlili yapalım degere göre konuşuruz boşu boşuna stres yapma dedi sabah verdim kanı akşam 6da belli olurmuş sonuç hakkımızda hayırlısı bakalım
kızlar günaydın hayırlı cumalarr... dün ben 2tane 1er litrelik serum yedim biri vitaminmiymiş ne kanama durumlarında ii gelirmiş serum igneye gittigim hastanedeki kadın dogumcu dedi biraz konuştum anlattım herşeyi sagolsun ii bi dr.du rahatladım 21ine kadar bekleme dedi ultrasonda gözükmeyebilir ama kan tahlili yapalım degere göre konuşuruz boşu boşuna stres yapma dedi sabah verdim kanı akşam 6da belli olurmuş sonuç hakkımızda hayırlısı bakalım
****bak dr da demiş stres yapma boşuna. insallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. sonucu alınca yaz hemenciik.
bende regl oldum kısmetse yarın tedaviye başlicam. dr adetin 2. günü gel demişti. acaba neler yapılacak bilgin var mı ??
***selam kızlar nasılsınız. nerlerdesiniz. Comebaby Yarın büyük gün. İnşallah Hamişsindir canım:CüvCüv:. Arzum86 Ve Zenan nasıl gidiyor kızlar :CüvCüv::ecrin_bebek:
acelya kötüyüm hamilede değiliimmm artıksenağlamasenağlamasenağlama
acelya kötüyüm hamilede değiliimmm artıksenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 12,gün değerim 660
inş. allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır
canım inş. tez zamanda sende bu mutluluğu tadacaksınÇok sevindim canım. :teytey: Tebrik ederim. Allah tamamını erdirsin . Darısı bizlerin başına inşallah.:teytey:
canım inş. tez zamanda sende bu mutluluğu tadacaksın
çok iyi bir merkezi tercih ettin sende biz çok memnun kaldık inanki ellerinden ne gelirse yapıyorlar rahat ol bu konuda[/QUOTE
sağol canım. İnşallah bizlerde tadarız bu güzel duyguyu. Sabrırsızlanıyorum Biran önce başlasaydım tedaviye. Aralık sonuna daha çok var.:1rolleyes: tekrar tebrikederim seni.:teytey: