- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
offffff kızlar size haber vermek için girdim kan tahlil sonucumu aldım ve tabi yıkıldımm aglayamıyoum içim yanıyoo bi umudum vardı 1i tutunmuştur diye bugün onuda kaybettim düşmüş degerim bebişlerim herşeyim yarın tüp bebek merkezine gidicez aradım dedim deger 15.50 şaşırdı dr.da gel bakalım konuşalım ona göre hareket edelim dedi kısacası benim hamileliğim ögrendiğim günün akşamı bitti yani ayın 8inde kanamamın oldugu gün ne yapıcam ben ya sürekli titriyorum eşim hiç bişey diyemedi sus pus yarın da doktorum aynı şeyi derse oda diyecegi kesinde zaten giremeyebilirim 1kaçgün merak etmeyin
canım benim yaaa. ne zor bi durumdur düşüncesi bile kötü ama düşünki bunda da vardır bi hayır.dualarımız seninle canım insallah herşey yoluna girer sizin iyi haberlerinizle umutlanıyoruz ama kötü haberler alınca en az kendim olmuş gibi kötü oluyorum inanki. bende dün başladım tedaviye. günde 225 doz puregon kullanıyorum. bugün 2. günüm. hadi hayırlısı bakalım. allahım hakkımızda hayırlısını versin her zaman. eli ayagı düzgün sağlıklı bebişler versinn. amiin..