Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım benim yaaa. ne zor bi durumdur düşüncesi bile kötü ama düşünki bunda da vardır bi hayır.dualarımız seninle canım insallah herşey yoluna girer sizin iyi haberlerinizle umutlanıyoruz ama kötü haberler alınca en az kendim olmuş gibi kötü oluyorum inanki. bende dün başladım tedaviye. günde 225 doz puregon kullanıyorum. bugün 2. günüm. hadi hayırlısı bakalım. allahım hakkımızda hayırlısını versin her zaman. eli ayagı düzgün sağlıklı bebişler versinn. amiin..

canım inan çok üzüldüm ya hamileliğin devam edeceğini umut ediyordum kendini sakın bırakma psikoloji çok önemli kendine iyi bak doktor ne diyecek bende merak ediyorum

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 12,gün değerim 660
inş. allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır

cnm çok güzel bir haber verdin tebrik ederimmmm darısı inşallah bizim başımıza, yaklaşık 2 hafta net e giremedim çok merak ediyordum çok sevindim,bizim başımıza malesef talihsiz bir olay geldiği için tedaviyi aralık başına ertelemek zorunda kaldık ama olsun geç olsun güç olmasın tekrar hayırlı olsun

Selam Melankolia. hayırlı olsun tedavin ccanım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi tedavi süresinde durumundan haberdar et olurmu. a.s.

arzum çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum güçlü olmaya çalış şöyle düşün henüz zamanı değilmiş ama inanki yeri ve zamanı gelecektır sakın ümidini yitirme sabırlı ve güçlü olmalısın

Selam Melankolia. hayırlı olsun tedavin ccanım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi tedavi süresinde durumundan haberdar et olurmu. a.s.

teşekkür ederim canım saolasın. tabiiki de bütün gelişmeleri anlatacağım sizlere. heyecanımı sizlerle paylaştığım gibi hüznümü ve sevinçlerimi de paylaşacağım. allah hep sevinçli haberler vermek ve duymak nasip etsinn:1hug:

Selam kızlar nerdesiniz yahuu. Tüp bebek raporu için dosyamız açıldı bu pazartesi. Eğer 30 kasıma kadar yetişirse kısa protokole yetişirim herhalde. Ama yetişmezde aralık 21de uzun protokole başlarım rahat rahat. Enver bey farketmez demişti kısa yada uzun benim durumuma göre planlayacaktı.:1rolleyes:

Benimde yarın enver bey ile görüşmem var arkadaşlar çok heyecanlıyım

bizde sorun eşimde ileri hız hareket problemimiz var.

Bizde acaba nasıl bir tedavi uygulanır. Eşinde problem olupta , kendinde olmayan veya bu

sebepten dolayı AŞILAMA olan gebe kalan var mı ? arkadaşlar

Yada erkek probleminde aşılama ile yüzde kaç şans var acaba

bilen varsa yazarsa çok sevinirim.a.s.

merhbaa,

ben raporla ilgli bişey sorcaktım. banacıyım. özel bi sandığa bağlıyız. ama evliliğim henüz 3 yılı doldumadığı için karşılamıyor. süleymaniyeden yinede rapor alıp yaptırabilirmiyim umutta tedavimi?

hangi kuruma bağlısın

slm
rapor hakkında beni bilgilendirebilirsen çok sevinirim. 3kez aşılama şartı var vs diye duydum ama ayrıntısını pek bilmiyorum. bide evliliğin 3yıl olunca başvurabiliyormuşsun sanırım. rapor geç çıkıyormuş ya 3yılı doldurmadan başlama imkanı olur mu ancak 3yıl dolar zaten. ben mayısta evlenmiştim.
bilgilendirebilirsen çok memnun olurum..

Arkadaşım merhaba..umarım raporunu alırsın..bende enver beyin hastasıyım 10 gün kadar önce gittim en son.. dün yine kendisiyle bağlantı kurdum randevu için ama Enver Bey Umut tüp bebekten ayrılmış..
Kadıköy Şifa Hastanesine geçmiş,dün gittk ve görüştük .tedavim başlıyor ..İlk önce tereddüt ettim ama
hastanede çok sıcak bir ortam vardı...doktor beyin telefonunu vermekte sakınca görmüyorum..istersen ara bence sor tekrar..0 532 271 15 53 ..doktoruma çok güveniyorummmm..

kızlar az önce o numarayı aradım enver beyin hersey dail tüp bebek 4500 tl tese ameliyatıda 1500 müş .randevu içinde 449 2222 arayın dediler

kızlar az önce o numarayı aradım enver beyin hersey dail tüp bebek 4500 tl tese ameliyatıda 1500 müş .randevu içinde 449 2222 arayın dediler

istersen hastanenin adres bilgilerinide ver farkındamısın ama sizden başka kimse hastanene telf vermiyor neden acaba? aklıma soru işaretleri geldi:uhm::uhm::uhm:

ayrıca enver bey kadın doğum doktoru ürolog değil galiba senin sorunun erkek infertilitesiydi bu durumda senin ürolog doktoru konusunda arşatırma yapan daha iyi olur diye düşünüyorum nacizade fikrim

Son düzenleme:

çocuk sayın sıfır gözüküyor ama burda yazdığınıza görede 2 çocuğu istediğiini belirtmişsiniz ilginç sanki buraya telefon ve adres bilgisi vermek için gelmişsin gibi ......:enbuyukkk:..

Son düzenleme:
slm bayanlar bende enver beye randevü almıstım ayrıldıgı içinde süleyman beye basladım umut tüp bebekte bu dr. nasıl sizce bende kararsız kaldım hayırlısı...

slm bayanlar bende enver beye randevü almıstım ayrıldıgı içinde süleyman beye basladım umut tüp bebekte bu dr. nasıl sizce bende kararsız kaldım hayırlısı...

ben çok zor karar veren bir insanım daha doğrusu yaşadığım olumsuzluklardan dolayı bööğle oldum umut tüp bebek merkezine ilk gittiğimde acaba dedim ama mekezin yaklaşımı doktorun yaklaşımı kafamdaki soruların mantıklı cevaplanması ve başarı oranları benim umut tüp bebek merekezinde karar kılmama sebep oldu ayrıca lab sorumlusun nadir çıray için yaptığım araştırmalar sonucunda yumurtamın ve eşimin spermini doğru kişiler tarafından birleştireceğini bilmemde çok önemli çünkü artık başka şansım yok son denemem olacak o yüzden herşey benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…