- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
offffff kızlar size haber vermek için girdim kan tahlil sonucumu aldım ve tabi yıkıldımm aglayamıyoum içim yanıyoo bi umudum vardı 1i tutunmuştur diye bugün onuda kaybettim düşmüş degerim bebişlerim herşeyim yarın tüp bebek merkezine gidicez aradım dedim deger 15.50 şaşırdı dr.da gel bakalım konuşalım ona göre hareket edelim dedi kısacası benim hamileliğim ögrendiğim günün akşamı bitti yani ayın 8inde kanamamın oldugu gün ne yapıcam ben ya sürekli titriyorum eşim hiç bişey diyemedi sus pus yarın da doktorum aynı şeyi derse oda diyecegi kesinde zaten giremeyebilirim 1kaçgün merak etmeyin
offffff kızlar size haber vermek için girdim kan tahlil sonucumu aldım ve tabi yıkıldımm aglayamıyoum içim yanıyoo bi umudum vardı 1i tutunmuştur diye bugün onuda kaybettim düşmüş degerim bebişlerim herşeyim yarın tüp bebek merkezine gidicez aradım dedim deger 15.50 şaşırdı dr.da gel bakalım konuşalım ona göre hareket edelim dedi kısacası benim hamileliğim ögrendiğim günün akşamı bitti yani ayın 8inde kanamamın oldugu gün ne yapıcam ben ya sürekli titriyorum eşim hiç bişey diyemedi sus pus yarın da doktorum aynı şeyi derse oda diyecegi kesinde zaten giremeyebilirim 1kaçgün merak etmeyin
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 12,gün değerim 660
inş. allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır
canım benim yaaa. ne zor bi durumdur düşüncesi bile kötü ama düşünki bunda da vardır bi hayır.dualarımız seninle canım insallah herşey yoluna girersizin iyi haberlerinizle umutlanıyoruz ama kötü haberler alınca en az kendim olmuş gibi kötü oluyorum inanki. bende dün başladım tedaviye. günde 225 doz puregon kullanıyorum. bugün 2. günüm. hadi hayırlısı bakalım. allahım hakkımızda hayırlısını versin her zaman. eli ayagı düzgün sağlıklı bebişler versinn. amiin..
Selam Melankolia. hayırlı olsun tedavin ccanım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi tedavi süresinde durumundan haberdar et olurmu. a.s.
benimde şuan süleymaniyede rapor işlemlerim devam ediyor bugun nihayet Dosyamız açıldı ve 1aya kadar rapor için sizi Arayacağız Dediler ALLAHIM NASİP EDERSE ekim ortası engeç Ekim sonu gibi raporumuz hazır olur diyorum ve sonra allah kısmet ederse bende dediğin gibi indirimli şekilde UMUT TÜPBEBEKTE ENVER BEYDE TEDAVİ GÖRECEĞİM rapor almak çok zor hazirandan beri bekliyorum ama yolun sonuna inşallah gelmişimdir :bbo:
sana da bol şans allaha emanet ol umarım herşey ii olur ve hamiş görürüz seni
*raporla ilgili bişe sormak isteyen varsa yardımcı olurum
merhbaa,
ben raporla ilgli bişey sorcaktım. Banacıyım. özel bi sandığa bağlıyız. Ama evliliğim henüz 3 yılı doldumadığı için karşılamıyor. Süleymaniyeden yinede rapor alıp yaptırabilirmiyim umutta tedavimi?
hangi kuruma bağlısın
bankacıyım. bankanın sandığına.anlaşmalı özel hastanelerden faydalanabiliyoruz. ama ssk lı olarak değil.
Arkadaşım merhaba..umarım raporunu alırsın..bende enver beyin hastasıyım 10 gün kadar önce gittim en son.. dün yine kendisiyle bağlantı kurdum randevu için ama Enver Bey Umut tüp bebekten ayrılmış..merhbaa,
ben raporla ilgli bişey sorcaktım. banacıyım. özel bi sandığa bağlıyız. ama evliliğim henüz 3 yılı doldumadığı için karşılamıyor. süleymaniyeden yinede rapor alıp yaptırabilirmiyim umutta tedavimi?
kızlar az önce o numarayı aradım enver beyin hersey dail tüp bebek 4500 tl tese ameliyatıda 1500 müş .randevu içinde 449 2222 arayın dediler
Arkadaşım merhaba..umarım raporunu alırsın..bende enver beyin hastasıyım 10 gün kadar önce gittim en son.. dün yine kendisiyle bağlantı kurdum randevu için ama Enver Bey Umut tüp bebekten ayrılmış..
Kadıköy Şifa Hastanesine geçmiş,dün gittk ve görüştük .tedavim başlıyor ..ılk önce tereddüt ettim ama
hastanede çok sıcak bir ortam vardı...doktor beyin telefonunu vermekte sakınca görmüyorum..istersen ara bence sor tekrar..0 532 271 15 53 ..doktoruma çok güveniyorummmm..
slm bayanlar bende enver beye randevü almıstım ayrıldıgı içinde süleyman beye basladım umut tüp bebekte bu dr. nasıl sizce bende kararsız kaldım hayırlısı...