Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım inş. değerin katlanmıştır keseyide görürsün
o bantları aynı yere mi yapıştırıyorsun beni hemşire uyarmıştı farklı bölgelere kullan sürekli yoksa kızarıklık olur diye
inş. :Saruboceq: valla sürekli dua ediyorum hepimiz için bantları hep farklı yerlere yapıştırıyorum yine oluyo bakalım nediyecekler yarın buarada geçmiş olsun insan nekadar kötü oluyo dimi olumlu düşün inş. :CüvCüv: sindir sürekli dua ediyorum :Saruboceq: allahım hepimizin gönlüne göre versin

slm görüşmenin güzel geçmesine sevindim tedavin hayırlı olsun inş. en kısa sürede güzel haberlerini alırız

amin canım saolasın heyecan başladı daha şimdideen.insallah degerlerin katlanmıştır canım benimmm

kızlar dün akşam bende su gibi kan geldi hemde oldukca fazla Enver beyi aradım yarın hastaneye git levent beyle görüş çünkü ben yokum dedi
bu gün sabah hastaneye gittim kanama kesilmişti ama levent bey muayene etti alttan baktı bir problem yok dedi kanama normal kanamada değilmiş rahim ağzından gelenbir kanama imiş biran yüregim hafifledi endometriusun gayet iyi kanama olacaksın gibi değil dedi inş. yarabbim bana bir evlat nasıp etmiştir

canım çok geçmiş olsun insallah kötü birşey yokturr.

kızlar busabah gittim hastaneye deger katlanmış 694olmuş hamişmişim ya:)) herşey güzel dedi levent bey (enver bey yoktu) 2hafta sonraya randevu verdiler keseyi görmek için bide küçük küçük pembe kanamalar oluyo bende halada devam ediyo onu sordum önemli bişey değil dedi bol bol dinlen herşey yolunda dedi bakalım çok mutluyum ya iyki varsınız

kızlar busabah gittim hastaneye deger katlanmış 694olmuş hamişmişim ya:)) herşey güzel dedi levent bey (enver bey yoktu) 2hafta sonraya randevu verdiler keseyi görmek için bide küçük küçük pembe kanamalar oluyo bende halada devam ediyo onu sordum önemli bişey değil dedi bol bol dinlen herşey yolunda dedi bakalım çok mutluyum ya iyki varsınız

canım benim hayırlı olsuuun, sağlıklıca doğur sağlıklıca büyüt insallaaah

canım hiç korkma ben de başlarda korkuyordum ama baktım çok kolay bir işlem gözlerini kapat dua et

Slm canım. Çekildim sonunda rahim filmi. :1shok:kısa sürelide olsa şiddetli ağrı hissettim.
geçti sonunda. nasılsın. iyimisin. Ne zaman test zamanın.İnşallah Hamişsindir canım. :Saruboceq:

kızlar ya çok kötüyüm akşam üstü kanamam oldu dr.igne yaptır dedi of igneyi 2.5saatten fazla aradık anca bulup yaptırdık düşmesin bebişler diye ama kanamam azalcagına arttı parça parça kopuyo resmen halinde yarın dr.sabah 9da bekliyo bizi of aglayıp duruyorum böle bi durum başına gelen varmı ya deger sabah 694 akşama kanama offf yarım edin

kızlar ya çok kötüyüm akşam üstü kanamam oldu dr.igne yaptır dedi of igneyi 2.5saatten fazla aradık anca bulup yaptırdık düşmesin bebişler diye ama kanamam azalcagına arttı parça parça kopuyo resmen halinde yarın dr.sabah 9da bekliyo bizi of aglayıp duruyorum böle bi durum başına gelen varmı ya deger sabah 694 akşama kanama offf yarım edin

canım benim hemen telaşlanma belki yerleşme kanamasıdır. kendini kötü hissedersen bebeğin sana tutunmaz güçlü ol ki o da güçlü olsun hayırlısıyla seninle kalacak canım dualarım seninlee

Canım Dualarım seninle İnşalah allah'ın izniyle bişey olmayacak. Yerleşme kanaman devam ediyor olabilir. çoğul gebelik ise ondanda olabilir.Kolay değil. .:teselli:

Son düzenleme:
kızlar dün akşam bende su gibi kan geldi hemde oldukca fazla Enver beyi aradım yarın hastaneye git levent beyle görüş çünkü ben yokum dedi
bu gün sabah hastaneye gittim kanama kesilmişti ama levent bey muayene etti alttan baktı bir problem yok dedi kanama normal kanamada değilmiş rahim ağzından gelenbir kanama imiş biran yüregim hafifledi endometriusun gayet iyi kanama olacaksın gibi değil dedi inş. yarabbim bana bir evlat nasıp etmiştir

Canım Bebişlerin sana tutunmaya çalışıyor. İnşallah Canım herşey gönlünce olsun.:Saruboceq:

canım ben de çok korkmuştum ama korkulacak hiçbişi yok. masaya yatınca gözlerini kapa dr aletleri yerleştirene kadar. çünkü gördüğün zaman korkabilirsin. gerisi çok kolay inan banaa

Selam canım. O aletler beni korkuttu zaten. sonrasında ilaç verilirkende ağrım oldu ama saniyeler sürdü. neyse sonunda çektirdim. Tüp bebek tedavisine yaklaşmış oluyorum.

slm kizlars abah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam. 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kanama kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum ya kan parcasiysa diye off allahim hakkimizda hayirlisini versin buarada kizlar desteginiz icin cok sagolun iyki varsiniz

hadı gozun aydınnnn:)
ınşallah tutuncaklar annesı sana sıkısıkıııııı
umut kıları olarak ınşallah patır patır hamış oluruz :))) :CüvCüv:

zenancim nerelerdesin sen yaa. merak ediyorum.7 ekim test günündü. Bize güzel haberler ver :teytey:

ayyyy çok çok ama çok sevindim .:teytey: Bilmyordum hatta merak içerisindeydim. Çok güzel haber bu yaa.:teytey::nazar:

mrb kızlar. 2 hapım kaldı heyecanla bekliom adet olmayı. dr adetin 2. günü gel demişti 2. günü gittiğimde neler yapılacak bana bilgi verir misiniz? tüp bebek olacak benim de hayırlısıyla. bi de aranızda pcolu olup tüp bebek yaptıran var mı?

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün çok mutluyum kanamam azaldı inş. melegim beni bırakmıcak ayın 21.de keseyide görücez allahım hepimizin gönlünegöre versin

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün çok mutluyum kanamam azaldı inş. melegim beni bırakmıcak ayın 21.de keseyide görücez allahım hepimizin gönlünegöre versin

selamm canım. çok sevindim.İnşallah Allahın izniyle sağlıklı kucağına alırsın canım bebişini yada bebişlerini:CüvCüv:

selamm canım. çok sevindim.İnşallah Allahın izniyle sağlıklı kucağına alırsın canım bebişini yada bebişlerini:CüvCüv:
**
slm çok sagol a.s. inşallah inşallah :Saruboceq: keseyi görsem okadar rahatlıcamki bu arada sen ne yaptın ne zaman başlıcan tedaviye aralıktamı?

**
slm çok sagol a.s. inşallah inşallah :Saruboceq: keseyi görsem okadar rahatlıcamki bu arada sen ne yaptın ne zaman başlıcan tedaviye aralıktamı?

İnşallah canım. Dualarım seninle. Ben Bugün smear testini yaptırcam. ve böylece rapor için istenilenler bitmiş olacak. Aralık sonunda kadar rapor çıkarsa Allah nasip ederse hemen o zaman :eek:başlarız.

X