Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Anladim canim bizim hep 5.gune gidiyor hersey super ama tutmuyor demek ki denemek gerekiyor ve kismet eslerimizin durumu ayni olunca dedim esine izel bisimi yapildi yani spermi normal yontemle verdi tesa falan yapilmadi.insallah darisi bana olur cok saol

Birde sen genartta idin diye hatirladim orda denemen oldumu kacinci denemende tuttu ve neler yaptin,benim hep 5.gun ama hersey super tutmuyor anlamiyoruz.artik bilmiyoruz bapcaz valla

Birde sen genartta idin diye hatirladim orda denemen oldumu kacinci denemende tuttu ve neler yaptin,benim hep 5.gun ama hersey super tutmuyor anlamiyoruz.artik bilmiyoruz bapcaz valla
Canım ilk deneme ankara memorial ama sonra genartta muayene oldum sonra vazgeçtim 2. Denemeyi bahçecide denedim öle de tuttu

Canım bizimde 5.güne gidiyor ve tutmuyor.madem spermde dna hasarı varmış.%66 oranında.10 kerede tüp bebek yaptırsan olmaz dedi tedavi gördüğümüz hoca.dna hasar tahlili yaptırmanızı öneririm.elimden geldiğince herkese söylemeye çalışıyorum

Turkuaz seni dinledik eşim yaptırdı sonucu bekliyoruz sanırım hafta başına çıkar

Gamzelim umutta kimin hastasısın? Ben cem byin hastasıyım, 5. Güne kadar iyi giden embriyolara genetik test yaptırıp düşük vb sorunların sebebini anlıyorlar. Size hiç yapılmadı mı

Canim ysptirdik kimi hoca onemli kimi hoca onemsiz diyor.bende anmadum.hasar yuksekti dusrduk tekrar yukseldi simdi yeni denmeden once dusurmeye calisiyoruaz esim igne kullaniyor.bakalim ne olacak

Gamzelim umutta kimin hastasısın? Ben cem byin hastasıyım, 5. Güne kadar iyi giden embriyolara genetik test yaptırıp düşük vb sorunların sebebini anlıyorlar. Size hiç yapılmadı mı
Mrb yapilmadi simdiki hoca da pahali bir yontem dedi ama kafam karisti artik.dusukte olmurmyor.ya hic tutmuyor ya da kimyasal gebelik.ben anlamadim artik

Canim ysptirdik kimi hoca onemli kimi hoca onemsiz diyor.bende anmadum.hasar yuksekti dusrduk tekrar yukseldi simdi yeni denmeden once dusurmeye calisiyoruaz esim igne kullaniyor.bakalim ne olacak

Bizde düşürmeye çalışıyoruz %65 hasar var.ben bahçecinin ürologu tansel beyle görüştüm.eğer hasar varsa testislerden sperm alınmalı diyor.3 aylık ilaç tedavisi ve sonrasında sperm testislerden alınmalı dedi.bizde ankarada kaan aydos var.ona gidiyoruz.o hasar düşerse testislerden alınmasına gerek yok.hatta normal yolla bile olma ihtimali var diyor.sizin hasar tedavisini kim yapıyor aceba

Bizde kaan aydosa gittik hasari 11 e dusurdu normal yolla deneyin dedi denedik olmadi o sirada igneleri biraktirdi gene yukselmis tekrar igne verdi onlara devam etcez.tesaya illa gerek yok dedi.simdiki kadin dogumcumuz 3 ay sonra deneme yapacak spermleri duzelsin ama tesaya gerek yok herseyde dna hasari degil sonucta 5.gune gidiyor diyor.bende tesa dedim ama tesadan alinan ilkel sperm oluyor dedi

Bizimde 3 tane blastokist oluştu.2 tane transfer edildi negatif.1 tane daha var dondurulmuşum ama ondanda umudum yok.bukadar dna hasarıyla muhtemelen embriyolarda kromozomal bozukluk oluşuyor. Peki siz tüp bebek denemenizi hasar düştükten sonramı denediniz?

Hasar dussun normal yolla deneyin dedi.dustu ve normal yolla deneddik olmadi.dondurulmus vardi.onu denedik kimyasal oldu.simdi 3 ay sonra denicez.spermleri ve hasari dusurcez ama tesa yapmicam diyor doktorum

Hasar dussun normal yolla deneyin dedi.dustu ve normal yolla deneddik olmadi.dondurulmus vardi.onu denedik kimyasal oldu.simdi 3 ay sonra denicez.spermleri ve hasari dusurcez ama tesa yapmicam diyor doktorum

Ztn hasar düşürülemezse tese yapılması gerekiyor.hasar düşerse gerek yok teseye.hasar düşürüldükten sonra tüp denemesi yapmamışsınız ozaman.inşallah hasar düşünce olur ya.allah yardımcımız olsun.buna umut bağladık şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…