Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Mrb arkadaslar ben selen hanim hastasıyım ignelerimi başladım istedikleri yumurta sayısı kaçtır bilen varmi bende tek yumurta var
Hayırlı olsun selen hanım çok kaliteli bir doktor. Ben de kendisinin hastasıyım.

Yumurta sayısı ve kalitesi kişiden kişiye değişiyor. Benimde yaşım 27 olmasına rağmen ilk 2 tedavimde 1 er tane toplandı. 3 tedaviyi acıbademde yaptırdım 3 tane toplandı. 4. ilk kez bahçecideydi 5 tane toplandı.

Yok cnm bende gidiyorum suan iğnelerin 5.gunundeyim yarın kontrolüm var aklıma bişe takıldı yumurtalar dondurulup 1 sonraki adet donemindemi transfer ediliyor cnm

Yok cnm bende gidiyorum suan iğnelerin 5.gunundeyim yarın kontrolüm var aklıma bişe takıldı yumurtalar dondurulup 1 sonraki adet donemindemi transfer ediliyor cnm

Donduruluyor ilk adette adetin 2 veya 3.günü ilaçlarına başlıyorsun.adetin 12.günü fln rahim kalınlığına bakılıyor.kan veriyorsun.sonuçların normalse.adetin 19-20 günlerinde transfer ediliyor.kan sonuçların normal değilse.bir sonraki adete erteleniyor.

morelim bozuldu ya yani bi sonraki aya erteleme olurmu acaba
Moralin hiç bozulmasın. Dondurulmuş embriyo transferinde tutma ihtimali daha yüksek. Bir de yumurta geliştirme ilaçları sonuçta hormonları etkiliyor aradan bir adet dönemi geçtiğinde rahim açısından daha doğal bir ay oluyor.

Aaaa çok iyi sen hamile sin iyi çok şükür Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah peki neyin vardı ne yaptın ne aşamadan geçtin nelere dikkat ettin ya kusura bakma çok soru soruyorum benim tek yumurta çok umutlu değilim rezervim çok düşük

Arkadaslar selen hanima giden varmıdır acaba

Var canim bende halen selen hanima devam ediyorum..yumurta sayisi kisiden kisiye degisiyor..kimisinden cok toplaniyor ici bos cikiyor kiminden az ama dolu cikiyor...saglikli olmasi onemli sayisi sonraki is...

Sen selen hanima guven..dondurma isini sormussun evet genelde donduruluyor..bende ozaman 1 ay cok uzun gelmisdi dondurmayalim demisdim..ama cok yumurta toplanmisdi...ohss riskim vardi..donduruldu...ve 2 . Adette yine basladik...ozamanda ilaclarla e2 istenen sayiya ulasmadi.. o ayda iptal oldu tedavim...ben biran once olsun derken 3 ay ara olmusdu..4. Ay bant tedavisi uyguladi selen hanim..transfere 3 gun kala bi anda yukseldi e2... ve transferim yapildi..cok sukur tuttu...

4. Tup bebek denememdi..selen hanimda ilk tedavimdi...dua et cok..gec olsun guc olmasin...

2 tane embriyoyu genetige gonderdik..2 transfer yapildi..1 tanesi tuttu sukur..

Hala inanamiyoruz..hep dualarimdasiniz ben 7 yil sonra pozitifi gordum..insallah kucagimiza almakda nasip olur..rabbim tum isteyenlere hayirli vakitte nasip etsin insallahh...

Çok sevindim cnm allah hepimizin yardımcısı olsun benim durumum çok farklı ben zeynep kamilde ameliyat oldum ve kitle alim derken hiç uğraşmadan sağ yumurtami aldılar cnm bişe daha sorcam tek yumurtadanmi toplama işlemi yapiliyor

Aaaa çok iyi sen hamile sin iyi çok şükür Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah peki neyin vardı ne yaptın ne aşamadan geçtin nelere dikkat ettin ya kusura bakma çok soru soruyorum benim tek yumurta çok umutlu değilim rezervim çok düşük
Çok şükür. Seninde güzel haberini alacağız inşallah. Sp. sayısı azdı hareketliliği azdı. Diğer 3 tedavide çok kastım kendimi hep aksilikler oldu 3 tedavidede 12 gün yattım. Bu tedavide tam tersi her gün 15 20 dk yürüyüş yaptık. Evde dinlendim ama full yatmadım. İlk kez 5. gün embriyomuz oluştu. Bahçeciye güven selen hanıma güven

güveniyorum cnm tatmin oldum zaten bi çok hastaneye gittim Brüksel American Ataşehir yaditepe üniversite bunların hepsine gittim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 31 yasındayım 3 yıllık evliyim 1 aşılama yapıldı sonuç negatif sonra ögrendik haşimato troidi hastasıymışım 1 yıldır troid tedavisi görüyorum bendeki tek sorunun haşimato oldugunu söyledi doktorlar ama düzene girdiği halde bebiş yok :KK43: karar verdik selen hanıma gidicem önümüzdeki ay birkaç hastane daha duydum ama sizleri okudum sizbana umut oldunuz. Bu forumu baya okudum ama giyat paket ücreti hiç göremedim ben yurtdışından gelicem fiyat bilgisi verebilirseniz beni cok mutlu edersiniz Hamişler Allah sağ salim yavrularınızı kucagınıza alıp öpüp koklamamızı nasip etsin inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun ins Rabbim sağlıklı bir bebek kucağına almayi nasip eder kesinlikle selen hanima güven cnm kendini ona bırak ücret tm fiyat 6800 eğer rapor çıkartıp roparla yaptirirsan 3080 raporla hiç uğraşma derim eğer maddi durumun iyise çünkü 2 ay zamanını alır hemen kolay çıkan bişe değil cnm yani zaman kaybı cnm bende rPor çıkardım ama bilseydim kesinlikle ugrasmazdim

Canım öncelikle hayırlı olsun ins Rabbim sağlıklı bir bebek kucağına almayi nasip eder kesinlikle selen hanima güven cnm kendini ona bırak ücret tm fiyat 6800 eğer rapor çıkartıp roparla yaptirirsan 3080 raporla hiç uğraşma derim eğer maddi durumun iyise çünkü 2 ay zamanını alır hemen kolay çıkan bişe değil cnm yani zaman kaybı cnm bende rPor çıkardım ama bilseydim kesinlikle ugrasmazdim
Cokkkk tesekkür ederim inanki nasıl mutlu oldum bilemezsin ben 10-15 arası bi fiyat bekliyordum erdemle umut arasında tercih yapcaktım ama artık hiç gerek kalmadı kesinlikle selen hanıma geliyorum sürekli sizi takipteyim inşallah cok cok tesekkür ederim :)

Cokkkk tesekkür ederim inanki nasıl mutlu oldum bilemezsin ben 10-15 arası bi fiyat bekliyordum erdemle umut arasında tercih yapcaktım ama artık hiç gerek kalmadı kesinlikle selen hanıma geliyorum sürekli sizi takipteyim inşallah cok cok tesekkür ederim :)
Erdem güzel bir hastane ama tüp bebek bölümü tırt.

Erdem de bir aşılama iki tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum sakın orayı düşünme. Dr iyi embriyolog iyi ama laboratuar kalitesi berbat. en önemlisi de o.

Umut tüp bebek de tedavi 5500 + yumurta geliştirme iğneleri (1500 ile 2000 arası değişiyor) ve sonrasındada iğneler ilaçlar var. Ben 10 hafta 3 günlük olana kadar iğneler kullandım. Tedaviden sonrada muayeneler 300 tl. Benim 5 kasımda başladı maceram o günden beri 10 bini buldu. geçmiştir bile.

X