Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Nasılsınız hanımlar sesini< çıkmıyor :) Bu ara kontrole gidenler oldu mu durumlar nasıl? Aynı dr a devam ediyor musunuz ben iki kez daha gidip sonra doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye geçmeyi düşünüyorum. Malum muayene ücretleri yüzünden

Canım Mart gibi tedaviye başlıyorsunuz inşallah hayırlı kadesi olur kizce nin. Doktorun nere gitmiş onu araştır istersen seni bilen biriyle devam etmek daha mantıklı

Canım Mart gibi tedaviye başlıyorsunuz inşallah hayırlı kadesi olur kizce nin. Doktorun nere gitmiş onu araştır istersen seni bilen biriyle devam etmek daha mantıklı

İnşallah canım cok sağol bakalım başlıycaz tekrardan Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
ulun beyin tam olarak nereye giddiğini bilmiyorum ama anlaşmalı olduğu bi hastanede tüp bebek yapıyo .
suadiyede muayenesimi varmış ne tam bilmiyorumda..
umuttan başka bi yere pek güvenemiyorum labartuvar bakımından..spermlerde burda bi daha taşmak istemiyorum.
bakalım burda devam ediceğiz...

Dondurulmuş spermler orada ise hiç tasalanma canım vücudun hamileligi tanıdığı için insallah hemen hamile kalacaksın

Dondurulmuş spermler orada ise hiç tasalanma canım vücudun hamileligi tanıdığı için insallah hemen hamile kalacaksın

İnşallah cnm kalırım..umuta görüşmeye giddigimizde bi bayan bizi fiyatlarla ilgili bilgilendirirken öyle demişti büyük ihtimal tekrar hamile kalırsınız demişti.kolay değil ya çocuk varken bide birikim yap tedavi ol..inşallah ALlah yardimcimiz olsun..isteyen herkese nasip etsin..

Olsun buna şükür diyelim Rabbim başka sıkıntı vermesin. Para işi gibi olsun her sıkıntı

Cok gecmis olsun arkadasimm gercekten zor bi durumm..allah sabir versin guc kuvvet versin..inan hepsinin vakti varr...o vakte kadar biz cabaliyoruz...7 yil gecti..ben yeni aldim pozitif haberi..neler neler cikti..ama vakit simdiymis..2. Yil tedavideyken deselerdi 7 yildan sonra gelecek pozitif..korkardim..allah verdi cok sukur gucu..

Selen hanima guven..daha olmadi dedigi gibi ilacsiz yumurta toplarsiniz..bikac sefer..2..3 yumurta oldugunda islem uygulanir..sonra transfer edilir..insallah gerek kalmaz o 1 tane sana evlat olur..

Cok dua et..

Valla bende her seferinde son diye gidiyorum..ama yine selen hanima gidiyorum baskasi ya dikkat etmesse bana diye..merkezle dogum ucretlerini konusduk selen hanimin..asiri asiri yuksek fiyat verdilerr..

1 hafta once gitmisdim son muayeneye..simdi 1 ay sonra gelin dedi..bu 1 ay nasil gececek bilmiyorumm..

Siz nasilsiniz cinsiyet belli oldumu??

Nasıl yani. Danışmadaki bayan orda doğum olmadığını söylemişti bana. Siz başka hastanede doğumun selen hanımın gelmesi hususunda mı fiyat aldınız? Ben iyiyim çok şükür.Kontrolüm 15 şubatta dört gözle bekliyoruz :) En son 7+3 deydi kontrolüm cinsiyet gittiğimde yani 11+2 de belli olur mu? Sizin belli oldu mu?

Çok sağol canım benim,hiç umudumu yitirmedim hep dua ediyorum tüm isteyenler için hayırlısıyla inşallah Rabbim nasip edicek inanıyorum..Bu cumartesi Selen hocama gidicem,estrofeme başladım geçen hafta,duruma göre uyuyan bebeğimi çözdürüp transfer yapılacak buay,inşallah Rabbim ol der ve olur

Canim naptin basladin mi tedaviye

Canim dogum orda olmuyo dogum icin baska merkeze gitmek gerekiyor. Ama doktorunu goturebiliyosun baska merkeze

Yok canım henüz görmedim yarın kontrolüm var bakalım yarın belli olur inşallah
Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallah:)[/QUOTE]
Canım çok şükür ikiz gebelik:) gayet ii durumdalar kalpleri yanıp sönüyodu doktor erken dinlemeyelim dedi haftaya dinletecek[/QUOTE]
Yunu merhaba,forumdan baktim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi
Canım çok şükür ikiz gebelik:) gayet ii durumdalar kalpleri yanıp sönüyodu doktor erken dinlemeyelim dedi haftaya dinletecek
Supeeeeeer. Çok sevindim :) Allahım sağlıkla buyumelerini nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah. ..[/QUOTE]
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canımm[/QUOTE]
Yunu merhaba.hayirli olsun.allah kucaguna almayi nasip etsin.beni belki hatirlarsin memoriolden.benimde esimin morfoloji sorunu vardi.basarili oldugunuz bu denemede esine ayri birsey yapildi mi,spermi tesadan almak gibi ya da bir igne ilac yazarsan cok sevinorim..

Evet canım çok şükür Selen hanımla pozitifi gördük. Ama henüz kalp atışını duymadık bakalım canım
Yunu merhaba.hayirli olsun.cok sevindim.beni belki hatirlarsin memoriolden.benimde esimde morfoloji problemi vardi.bu pozitif sonucta esine ayri birsey yapildimi,spermi tesadan almak gibi ya da harhangi bir tedavi uygulamdi mi

Çok sağol canım benim Allah razı olsun. Eşime farklı bişey yapılmadı e vitamini kullandı sadece. Labaratuar çok önemli dedi eşine yapılan teknik çok önemli dedi ve öyle de oldu. Eşim sigarayı da bırakmıştı zaten gerçekten de farklı oldu 4 embriyomun hepsi de 5. Güne gitti bu sefer canım

Yok belli olmadi..kiza benziyor dedi..14 de gittik..ozamanda erkek galiba dedi arkasi donuktu bebegin artik bu sefer belli olur ins..bebegin durusuylada alakali..

Canim merkezde dogum yok..dr istedigin hastaneye geliyor..mesela istedigim hastane 3.600 istiyor...merkezde...5.500 istiyor... bu sekilde oluyor..

Aminn insallahhh....guzel haberlerini bekliyoruz..bu ay nasibindedir insallahhh...

Mrb arkadaslar ben selen hanim hastasıyım ignelerimi başladım istedikleri yumurta sayısı kaçtır bilen varmi bende tek yumurta var

Evet canim başladım çok şükür suan iğneleri yapıyorum ama çok ağrım oluyor sol tarafım tek yumurta ağırlık oraya çöküyor çok fena yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…