Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhabalar..uzun zamandır takip ediyordum ama bugüne kısmetmiş üye olmak..ben aranızda yeniyim,Selen hocamın hastayım ama tam bir umutsuz vakayım belki bana umut olursunuz diye sizinle paylaşmak istedim.4 yıllık evliyim,31 yaşındayım başımdan 2 aşılama geçti olumsuz tabi.Öncesinde klomenle kaç kez ilaç tedavisi oldum saymıyorum,hiç bir probleminiz yok dendi,bütün tahliller yapıldı,hsg,hormon tahlilleri vs eşiminde morfoloji bozukluğu çıktı ama çok önemli değil dendi.Herneyse çok uzatmak istemiyorum kasım ayında Selen hocamın tedavisine başladık çok olumlu konuştu,çok kolay bi hastasın dedi,ultrason takipleri çok iiydi,opu yapıldı 19 yumurtam çıktı bir sonraki ay dondurulmuşlarla transfer olucaksın dedi doktorum,transfer protokolü verildi ama ertesi gün 19 yumurtadan sadece 1 tane olgun yumurta çıktığını söylediler,oda döllenmemiş(hayal kırıklığımı tahmin edersiniz,Selen hoca da çok şaşırdı bu hep olacak birşey değil ama çok sık görülen bişey de değil dedi,2 ay sonra tekrar Selen hocamla farklı bir protokolle devam ettik.(yani bu ocak başı)
Hocam yine busefer farklı olur inşallah dedi,23 yumurta çıktı..bunda da 3 olgun vardı..yine umudum kalmadı,döllenen olmaz dedim ama 1 tanecik yumurtam döllenmiş...küçücük bir umudum oldu,şimdi hasta olmayı bekliyorum transfer için.Buarada tek 1 embriyo olduğu için 2.gün dondurdular,öyle korkuyorum ki çözdürdüğünde yaşamaz diye..Sizleri görünce her hamile olan arkadaşımı okuyunca bana da umut oluyorsunuz..
Benim gibi olanı hiç okumadım neden böyle oluyor kızlar ne yapmam gerek,bileniniz varmı,hocam olmazsa ilaçsız tüp bebek deniycez dedi..Lütfen akıl verin canlar...

Bu grupta değilde ben başka bir yerde daha okumuştum bu durumu.olgun yumurtanın az olması durumunu.o arkadaşta 2 kez fln tüp bebek yaptırmış.hep aynı durum oluyormuş.peki selen hanım bi açıklama yapmadımı? Bu durum neyden kaynaklanabilir diye.

Evet bende az önce okudum canım hatta oraya da yazdım..
Selen hocam bişey diyemedi,yumurtalarından kaynaklı dedi,çözüm olarak ilaçsız tüp bebek dedi,yazan arkadaşa uygulamış ama olumsuz olmuş..

Mrb 1 sene boyunca hayatımın hatalarını yaptım ama bugün ilk defa doğru bişe yaptığım inanıyorum selen hanim la tanıştım bugün çok pozitifim çok rahatım çok mutlu.
doğru yapmışsın selen hanım iyi bir insan iyi bir doktor ben tedavimi bitirdim çok şükür bebişimi bekliyorum ve hep dua ediyorum RABBİM her isteyen aileye hayırlısı ile versin.

Selen hocam bişey diyemedi,yumurtalarından kaynaklı dedi,çözüm olarak ilaçsız tüp bebek dedi,yazan arkadaşa uygulamış ama olumsuz olmuş..

Yunu sen hamilemisin

Yunu sen hamilemisin

çok şükür evet çok az bile kaldı ama bizde umutsuz vakkaydık nasip çok şükür,,yukarıda okudum arkadaşım umudunu yitirme dua et olumlu düşün çok kafanı karıştırma her doktor farklı klınıkde o yuzden saglıklı düşün devam et tedavine.

olur öyle korkma ARKADAŞIM ben 100 GÜNE yakın vurdurdum ıkı doz hemde neler yasadım oooo agrılar sancılar atesler sakın ol sonu iyi olucak diye düşününce rahatlamaya çalış. )))))) ama aynı yere vurdurmaya çalış hemşireler yeleri tanıyor ve ödem oluşan yerleri biliyorlar dikkat ediyorlar birde limon kolanyası ile ov bol bol.

Merhaba arkadaşlar ALlah nasip ederse bende mart gibi tedaviyr başlamayı düşünüyorum önceden burayada yazardım ama kızım olduktan sonra pek yazamadum şimdi kızıma kardeş istiyoruz 10. Senede kavuştuk kızımiza..inşallah kardeşi çok bekletmez benim doktorum ulun beydi şimdi doktorlar değişti kime gidicem bilmiyorum sizin yazilarinizi okuyorum bana bi fikir verir diye..bu yolda olan uğraşan herkesin ALLAH gönlüne göre versin inşallah.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu arada tedavi gören arkadaş Selen hocamın hastası değilmiş,başka yerde görmüş tedaviyi yanlış olmasın,ben selen hocanın hastaları topiğinde görünce yazdığını öyle sandım

Selen hanımı kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba bişey sorabilir miyim?
hamile kalırsak ilk muayene yani kese görmek için filan ücretli mi, pakete dahil mi?
Hayır malesef. Sadece transferden sonra bir kez kanda gebelik testine ücret ödemiyorsunuz. Poziti çıkarsa bir iki hafta sonra kontole çağırıyor dr. ve muayene ücreti 300 tl. sonraki 20 gün içerisinde de kontrol ücretsiz.
Ardından yine ücretli 300 tl. Bende 9+4 günlük oldum. Bir kez ödedim. 11+1 de yine muayenem var yine ücret vereceğim. Sonra doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye geçiş yapmayı düşünüyorum inşallah

Sa
Sagol cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…