- 11 Ocak 2016
- 141
- 19
- 33
Canım transfer öncesi yasak transferden sonra da yasak. Ben cuma günü doktora sorcam ne zamana. Kadar devam edicek diyeCnm bişe daha sorcam ya bu arada birliktelik oluyormu bu surecte
Bana 3800 dediler ben ilaclarimi aldım zaten ücret odemedin normalde 1000 tl tuttu ilaçlar ama daha önce eczanede çalıştığım için almadılar
Canım iğneler beni de mafetti kalçalarımda hep ur oluştu apse yapmasından çok korktuk ama şimdi jel kullanıyorum biraz dinleniyim diye sanki iyileşiyo gibi. Kuyruk sokumu değil ama kalçalarımın her yeri ağırdı benim valla canım çok ağır bu iğne herşey olabilir
Ben tek ampul iğne 1 tanede progestan jel kullanmıştım.ağrı oluyor.özellikle otururken fln çok zorlanıyordum.belki sen 2 doz yaptırdığın için biraz daha ağrılı olabilir.kolonyayla fln masaj yap iğne yerlerine.jelde var satılan.hemşireyi arayıp sorabilirsin cnm yinede.jel kullansan daha rahat aslında 1ini.hem çok kolay hemde direk vajinadan daha etkili oluyormuş.
Canım benim de regl günümde feci ağrım olmuştu ve leke gelmişti tamam adet oluyorum demiştim ama devamı gelmedi. Benimkisi yerleşme kanamasıymış. Adet zamanı ağrı oluyo sakın korkmaArkadaşlar jel kullanamıyorum çunku yumurta toplama günü başladığımda inanılmaz ağrı, yanma yaptı nefesimi kesti. selen hanımda alerjik reaksiyon yapmış,2 ampul progestan yaptır daha iyi hem dedi.
tecrübeli bir hemşire arkadaşım ödem önleyici morluk geçirici bir krem önerdi. aldım ama kullanamadım kullansam bir zararı olur mu acaba?
birde benim normalde regl günüm geldi ve regl olacakmısım gibi karnım ağrıyor. okadar ilaca rağmen regl olurmuyum acaba?
Saol canım inşallah bende pozitifi görürüm. Siz keseyi gördünüz mü? İkiz olup olmadığı ne zaman belli oluyor?[/QUOTE][QUOT="yunu, post: 44633696, member: 441486"]Canım benim de regl günümde feci ağrım olmuştu ve leke gelmişti tamam adet oluyorum demiştim ama devamı gelmedi. Benimkisi yerleşme kanamasıymış. Adet zamanı ağrı oluyo sakın korkma
Yok canım henüz görmedim yarın kontrolüm var bakalım yarın belli olur inşallah[/QUOTE]u, post: 44638946, member: 441486"]Saol canım inşallah bende pozitifi görürüm. Siz keseyi gördünüz mü? İkiz olup olmadığı ne zaman belli oluyor?
Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallah:)[/QUOTE]Yok canım henüz görmedim yarın kontrolüm var bakalım yarın belli olur inşallah
Canım çok şükür ikiz gebelik:) gayet ii durumdalar kalpleri yanıp sönüyodu doktor erken dinlemeyelim dedi haftaya dinletecek[/QUOTE]Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallah:)
Canim bi yanlisin olmasin dun bi arkadasim icin sorduk 3080tl dediler fiyat gecen yilkiyle ayni sgklilardaBana 3800 dediler ben ilaclarimi aldım zaten ücret odemedin normalde 1000 tl tuttu ilaçlar ama daha önce eczanede çalıştığım için almadılar
Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallah:)[/QUOTE]yunuost: 44653040 .!.:Yok canım henüz görmedim yarın kontrolüm var bakalım yarın belli olur inşallah
Canım çok şükür ikiz gebelik:) gayet ii durumdalar kalpleri yanıp sönüyodu doktor erken dinlemeyelim dedi haftaya dinletecek[/QUOTE]Hayırlısıyla güzel haberler ver inşallah:)
Turkuaz ben geçen ay opudan 10 gün sonra adet gördüm tam da dediğin gibi, normalde olmam gerekenden de 6 gün önceydi, ben de opudan 10 gun sonra falan olabileceğini bilmiyordum, adetlerim de 28 günde bir olur şaşırmıştım. Şimdi bu ay geçen ayki regl tarihime göre dün adet görmeliydim gelmedi, acaba eski düzene göre mi gidecek, sancım da var ama başlamadı bir türlüOpudan tam 1 hafta sonra oluyosun.en gec 10 gün
Turkuaz ben geçen ay opudan 10 gün sonra adet gördüm tam da dediğin gibi, normalde olmam gerekenden de 6 gün önceydi, ben de opudan 10 gun sonra falan olabileceğini bilmiyordum, adetlerim de 28 günde bir olur şaşırmıştım. Şimdi bu ay geçen ayki regl tarihime göre dün adet görmeliydim gelmedi, acaba eski düzene göre mi gidecek, sancım da var ama başlamadı bir türlü