Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ama son bir sene içerisinde yasadiklarimi belki 20 yıllık bir bayan yasamam iştir çok zor süreçler geçirdim cnm ya

Bana 3800 dediler ben ilaclarimi aldım zaten ücret odemedin normalde 1000 tl tuttu ilaçlar ama daha önce eczanede çalıştığım için almadılar

Bana 3800 dediler ben ilaclarimi aldım zaten ücret odemedin normalde 1000 tl tuttu ilaçlar ama daha önce eczanede çalıştığım için almadılar
Ne güzel canım şanslısın valla. Transferden sonra kalan embriyoları dondurduk canım ondan bahsettim

Benim çok tanıdıkları vardı tül bebek yaptiran ilk tüp bebekten sonra hemen doğal yollardan gebe kalan arkadaşlarım b var ve hiç korunmadilar daha snra doğal yollardan gebe kaldilar

Benim çok tanıdıkları vardı tül bebek yaptiran ilk tüp bebekten sonra hemen doğal yollardan gebe kalan arkadaşlarım b var ve hiç korunmadilar daha snra doğal yollardan gebe kaldilar
Bakalım canım ben de korunmıycam nasip olursa Mevlam nasip ederse ne güzel olur

İnş canım ya valla ben 3 yıldır bekliyorum çok isyan ettim eşimle hergün tartışıyorduk adamın suçu yoktu ama bulasicak yer arıyordum ama allahaima şükürler olsun bugün yeniden doğmuş gibiyim Rabbim nasip ederse olur nasibimde varsa gelir yoksada yapıcak bişe yok cnm ama ben İnanıyorum ki kurban olduğum allahım banada nasip eder

İnş canım ya valla ben 3 yıldır bekliyorum çok isyan ettim eşimle hergün tartışıyorduk adamın suçu yoktu ama bulasicak yer arıyordum ama allahaima şükürler olsun bugün yeniden doğmuş gibiyim Rabbim nasip ederse olur nasibimde varsa gelir yoksada yapıcak bişe yok cnm ama ben İnanıyorum ki kurban olduğum allahım banada nasip eder
Canımoşacak Allah ın izniyle böyle düşün ve hep dua et. Ben trabzonda yaşıyorum tedavi süresince kadıköyde kuzenimde kaldım canım

Canım olacak Allah ın izniyle böyle düşün ve hep dua et. Ben trabzonda yaşıyorum tedavi süresince kadıköyde kuzenimde kaldım canım

Çok iyi ya ama ben selen hanımın fecaabokunda okudum mesleğini çok isteyerek ve severek yaptığını bu çocuk sevgisini ilk allahın izniyle daha sonra kendi tedavilerimle herkesi bu sevgiyi tattircam diye yazıyordu inançlı bir bayan çok sevdim ben çok hoşuma gitti

X