Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Mrb 1 sene boyunca hayatımın hatalarını yaptım ama bugün ilk defa doğru bişe yaptığım inanıyorum selen hanim la tanıştım bugün çok pozitifim çok rahatım çok mutlu.

Kesinlikle kimse zeynep kamile gitmesin ben hayatımın hatasını yaptım yumurtami aldirdim kimse bu hataya düşmesin Rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin

Mrb 1 sene boyunca hayatımın hatalarını yaptım ama bugün ilk defa doğru bişe yaptığım inanıyorum selen hanim la tanıştım bugün çok pozitifim çok rahatım çok mutlu.
Canım hayırlı uğurlu olsun. Kesinlikle doğru adrestesin önce Allah ın izniyle sonra da Selen hanımın vesilesiyle ben de pozitifi gördüm çok şükür. Selen hanım gerçekten doğru kişi. Şimdi doktoruna güven ve tedavin boyunca sürekli gülmek eğlenmek için elinden geleni yap

Kesinlikle kimse zeynep kamile gitmesin ben hayatımın hatasını yaptım yumurtami aldirdim kimse bu hataya düşmesin Rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin
Amin canimm amin insallah en kisa zamanda bebis hbrlerini veririz birbirimize bende cem bey le basliycam selen hnm da cok iimis burda yazilanlardan biliyorum rabbim dualarimizi kabul etsin cok zor bir surec

Tsk hepinize çok tsk ederim ben 1 yılda çok şey çektim gece gündüz hep ağladım benim sağ yumurtami aldılar hayatımı anlatsam roman olur ama artık yeni bir surectiyim ins hersey yolunda olur

Keşke 1 sene önce bugünü yasaydim selen hanim çok iyi çok pozitif hiç negatif konusmuyor
İnşallah canım şuna inan gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar ve ben gerçekten olacağına inandım olmasaydı da nasip kısmettğ diyebilirdim çünkü merkez ve doktorum elinden gelen herşeyi yaptılar.

Kesinlikle evet selen hanim inanılmaz bi insan çok sevdim ya çok cana yakın ve cok ilgili çok temiz bir yer dua edin ins bende hayırlı haberler alırım sende ne sorun vardi

Kesinlikle evet selen hanim inanılmaz bi insan çok sevdim ya çok cana yakın ve cok ilgili çok temiz bir yer dua edin ins bende hayırlı haberler alırım sende ne sorun vardi
Aminn canım inşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bende pko vardı eşimde de morfoloji sorunu vardı canım sizde sorun ne peki

Sen öncesinde neler yedin neler kullandin sonrasında neler yaptın kacgun uzandı nelere dikkat ettin nasıl beslenir canim

Sen öncesinde neler yedin neler kullandin sonrasında neler yaptın kacgun uzandı nelere dikkat ettin nasıl beslenir canim
Canım öncesinde pek dikkat etmedim ilçalrım vardı zaten sadece fastfood tarzından uzak durdum. Transferden sonra ilk üç gün çok dikkat ettim yemek ve lavabo dışında kalkmadım. Hergün süt yumurta yoğurt kayısı yedim sonra yine hep yattım uzandım sonuca kadar hep yavaş ve dikkatli hareket ettim. Bunlar önemli evet ama Mevlam ol dedi mi oluyo canım vakti saati var gerçekten. Bu süreçte çok dua ettim sürekli tesbihle bi elim karnımda dualar okudum. Hergün 707 tane " Ya Varis " çektim ve Hz. Zekeriya nın duasını okudum. Yine hergün 90 tane "Ya Halik" çektim canım. İnşallah dualara sığın canım olacak Allah ın izniyle

X