Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba kızlar.benim 1 oğlum var .tek yumurtalığımın olmadığı için ikinciyi hemen yapalım dedik ama maalesef olmuyor.sağ kasığım da inanılmaz ağrılarım var doktorum tüpümüm tıkalı olabileceğini söyledi.zaten sağ tarafim agriyor ve oradaki tüpün tikaliysa solda yumurtam yok.direkt tüp bebek başka çare yok çünkü.bu ay hsg çekilecekmiş orda anlaşılır .ben şimdiden tüp bebek merkezleri arayışına girdim bile.size birkaç soru sormak istiyorum.ilk denemede 2 embriyo transfer ediliyor mu .birde umut tüp bebekte fiyatlar nasıl
Canım çok geçmiş olsun. Umut tüp bebek ben 5500+ ilaçlar 1800 tuttu

Yunu çok sağol canım bilgilerin için.benim yaşım 23 daha Küçüğüm ama sol yumurtalığımın 4 yaşındayken alındı bir tek sağ var oda sürekli kist yapıyor hastanelerde yatiyorum fln.şimdide bu kasık ağrısı çıktı tüpüm tıkalı olabilirmiş.bunun için iki tane transfer edilse tutma şansı daha çok gibi geldiği için istiyorum.bu arada senin için çok sevindim canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Yunu çok sağol canım bilgilerin için.benim yaşım 23 daha Küçüğüm ama sol yumurtalığımın 4 yaşındayken alındı bir tek sağ var oda sürekli kist yapıyor hastanelerde yatiyorum fln.şimdide bu kasık ağrısı çıktı tüpüm tıkalı olabilirmiş.bunun için iki tane transfer edilse tutma şansı daha çok gibi geldiği için istiyorum.bu arada senin için çok sevindim canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Amin canım çok sağol. Kesinlikle şans artıyo senin durumunda bence çift transfer ederler. Ben de tek mi çift mi tuttu bilmiyorum henüz

İnşallah ikizdir .benimde hep hayalimdi ikiz.dedem ikiz halam ikiz babam ikiz.annem benden önce ikizlerini düşürmüş.hep dua ederdim ikiz olsun diye.senin içinde dua edeceğim.Allah gönlümüze göre verir inşallah

İnşallah ikizdir .benimde hep hayalimdi ikiz.dedem ikiz halam ikiz babam ikiz.annem benden önce ikizlerini düşürmüş.hep dua ederdim ikiz olsun diye.senin içinde dua edeceğim.Allah gönlümüze göre verir inşallah
Ayy canım ne güzel aminnnn inşallah. Bu arada doğru ben aralıkta yaptrdım tedaviyi ve fiyatın artacağını söylemişlerdi ama her kuruşuna değiyo gerçekten

Merhaba kızlar.benim 1 oğlum var .tek yumurtalığımın olmadığı için ikinciyi hemen yapalım dedik ama maalesef olmuyor.sağ kasığım da inanılmaz ağrılarım var doktorum tüpümüm tıkalı olabileceğini söyledi.zaten sağ tarafim agriyor ve oradaki tüpün tikaliysa solda yumurtam yok.direkt tüp bebek başka çare yok çünkü.bu ay hsg çekilecekmiş orda anlaşılır .ben şimdiden tüp bebek merkezleri arayışına girdim bile.size birkaç soru sormak istiyorum.ilk denemede 2 embriyo transfer ediliyor mu .birde umut tüp bebekte fiyatlar nasıl

Umuta gideceksen rahat 10.000 i bulur.ilaçlar vitaminler tahliller embriyon kalırsa dondurma işlemi vs vs.ilk denemede normalde 2 embriyo transfer edilmiyor.yaşın ileriyse yapılıyor.ancak birazda embriyolarının kalitesine göre doktorun veriyor onun kararını.doktor isterse yapıyor.yani bu senin durumuna ve embriyolarının kalitesine baglı.atıyorum tedavi sonunda 2 embriyon vardır.3.gün embriyosudur orta kalitedir.ozaman yapar 2 sinide.kısacası tedavi sonuçlandığında kaç embriyon var kaliteleri nasıl ozaman belli oluyor.

peki transfer en erken transfer dondurulmuşta ne zaman oluyor

Opudan 1 hafta sonra adet olunca hemen başlanıyor.ilk adette. 2veya 3.gün gidiyorsun bi 15 gün fln kullanman gereken ilaçlar var.2 kez flnda kontrole gidiyorsun.adetin 20.günü flnda transferin oluyor.tabi kan sonucun normalse yapıyorlar.yoksa 1 sonraki adete erteleniyor.

Embriyo sayın az oldugu için riske atmak istememişlerdir cnm.umarım olur şansın yüksek 3 taneden biri olur inşallah. 1yılda 1 tane yumurtası oluşup 2.gün embriyosuyla hamile kalan bi arkadaş oldu.bahçecinin diğer merkezinde.kesin olumsuz olur diye düşünüyodum ben.rabbim ol desin yeterki.ben 5.gün çok kaliteli blastlarla kalamadım.hiç belli olmuyor yani.sen kendini rahat tut.güzel haberler bekliyoruz.

teşekkür ederim canım. içime su serptin. inşallah ben de o arkadaş gibi şanslı olurum. Rabbim sanada yardım etsin, yüzünü güldürsün inşallah... 2. mi olacak senin bu defa?

Hanimlar nasil gidiyor tedaviler bu surec bnm cok psikolojimi bozdu klinikteki psikolog asena hanimn az basini agritmadim bu donemde iyi ki var o cok iyi geliyo onunla konusmak bna

Arkadaşlar bişey sorucam. Progestan igneyi gunde 2ampul yaptiriyorum ben çünkü jel kullanamamistim. 1hafta oldu ve 2 gündür igne yaptiktan sonra aksam kuyruk sokumuma doğru ağrı olusuyor. Kalcam agriyordu bu normal gelmisti ama simdi kuyruk sokumum ağrıyor. Bu normal mi sizlerde de oldumu yoksa hemşire yanlislik mi yaptı iğne yaparken. Doktoru yada klinikteki hemsireleri arayıp sormalimiyim? :KK43:

Arkadaşlar bişey sorucam. Progestan igneyi gunde 2ampul yaptiriyorum ben çünkü jel kullanamamistim. 1hafta oldu ve 2 gündür igne yaptiktan sonra aksam kuyruk sokumuma doğru ağrı olusuyor. Kalcam agriyordu bu normal gelmisti ama simdi kuyruk sokumum ağrıyor. Bu normal mi sizlerde de oldumu yoksa hemşire yanlislik mi yaptı iğne yaparken. Doktoru yada klinikteki hemsireleri arayıp sormalimiyim? :KK43:
Canım iğneler beni de mafetti kalçalarımda hep ur oluştu apse yapmasından çok korktuk ama şimdi jel kullanıyorum biraz dinleniyim diye sanki iyileşiyo gibi. Kuyruk sokumu değil ama kalçalarımın her yeri ağırdı benim valla canım çok ağır bu iğne herşey olabilir

Ben tek ampul iğne 1 tanede progestan jel kullanmıştım.ağrı oluyor.özellikle otururken fln çok zorlanıyordum.belki sen 2 doz yaptırdığın için biraz daha ağrılı olabilir.kolonyayla fln masaj yap iğne yerlerine.jelde var satılan.hemşireyi arayıp sorabilirsin cnm yinede.jel kullansan daha rahat aslında 1ini.hem çok kolay hemde direk vajinadan daha etkili oluyormuş.

X