Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım kese için 10 gün sonra gel dedi ama ben trabzonda yaşıyorum orda gidip Selen hanımı arıycam. Bu arada yarın uçakla döncem doktor sorun olmaz dedi ama kararsız kaldım sizce uçağa binmek tehlikeli olabilir mi
Selen hanım bu konuda biraz sert. Yolculuk falan yapabilirsiniz diyor. Ama mümkünse birkaç gün daha gitmesen

Selen hanimin hastasiyim ben de.Selen hanim bana dondurulmuş embriyo transferinin uygun olacağını söyledi.Bir şey öğrenmek istiyorum.Dondurma işlemi paket fiyata dahil mi?

Selen hanimin hastasiyim ben de.Selen hanim bana dondurulmuş embriyo transferinin uygun olacağını söyledi.Bir şey öğrenmek istiyorum.Dondurma işlemi paket fiyata dahil mi?
Evet canım zaten tedavinin parçası ve doktor tercihi olduğu için paket fiyata dahil daha sonrasında embriyon kalır da sen dondurursan ücretli canım

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam benim transferimde yapıldı. Ilk denemem olacak ama canım biraz sıkkın. 13 yumurta toplanmisti sadece 3u dollenebildi. Doktorum selen hanım bekledigimin altında dedi. Banada 13 te 3 çok az gelmisti.gerci ilk oldugu ve bilgisiz olduğum icin doktora teslim ettim kendimi. 2si iyi kalite de dedi embriyolog embriyolarin ama 3 unude 3. Gun taze transfer ettiler. Kafam ve duygularım karışık. İnşallah herşey hayırlı ve güzel sonuclarin.
Bebek bekleyen arkadaşlar var okuyunca gördüm. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Darısı inşallah bütün isteyen arkadaslarin ve benim başıma. Burda güzel haberler paylaşmayı bizede nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam benim transferimde yapıldı. Ilk denemem olacak ama canım biraz sıkkın. 13 yumurta toplanmisti sadece 3u dollenebildi. Doktorum selen hanım bekledigimin altında dedi. Banada 13 te 3 çok az gelmisti.gerci ilk oldugu ve bilgisiz olduğum icin doktora teslim ettim kendimi. 2si iyi kalite de dedi embriyolog embriyolarin ama 3 unude 3. Gun taze transfer ettiler. Kafam ve duygularım karışık. İnşallah herşey hayırlı ve güzel sonuclarin.
Bebek bekleyen arkadaşlar var okuyunca gördüm. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Darısı inşallah bütün isteyen arkadaslarin ve benim başıma. Burda güzel haberler paylaşmayı bizede nasip etsin inşallah...
Amin inşallah. Doktorumuza güvenin gerçekten çok deneyimli. Benim de 5 yumurta oluşmuştu 4 ü döllendi. Üzülmeyin Önce Allaha sonra selen hanıma güvenin. İnşallah sonuç güzel olur kaç tane transfer ettiler

TE="veraerva, post: 44517265, member: 719240"]Amin inşallah. Doktorumuza güvenin gerçekten çok deneyimli. Benim de 5 yumurta oluşmuştu 4 ü döllendi. Üzülmeyin Önce Allaha sonra selen hanıma güvenin. İnşallah sonuç güzel olur kaç tane transfer ettiler[/QUOTE]
Ucun

Üçünüde transfer ettiler. 5 yumurtada 4 iyi bir sayı ama. Bende 13 de 3 olunca yumurtalar sıkıntılı olabilir diye düşünülüyor yani. Gerçi hayat sürprizlerle dolu ne olacağı hiç belli olmaz ama yinede canımı sıktı işte. Sizde selen hanımın hastasisiniz dimi? hayırlı olsun
bebeğiniz :))

TE="veraerva, post: 44517265, member: 719240"]Amin inşallah. Doktorumuza güvenin gerçekten çok deneyimli. Benim de 5 yumurta oluşmuştu 4 ü döllendi. Üzülmeyin Önce Allaha sonra selen hanıma güvenin. İnşallah sonuç güzel olur kaç tane transfer ettiler
Ucun

Üçünüde transfer ettiler. 5 yumurtada 4 iyi bir sayı ama. Bende 13 de 3 olunca yumurtalar sıkıntılı olabilir diye düşünülüyor yani. Gerçi hayat sürprizlerle dolu ne olacağı hiç belli olmaz ama yinede canımı sıktı işte. Sizde selen hanımın hastasisiniz dimi? hayırlı olsun
bebeğiniz :))[/QUOTE]
Evet selen hanımın hastasıyım. Çok teşekkür ederim. Yarın ilk kontrolümüz var bakalım bizi neler bekliyor :)

Embriyo sayın az oldugu için riske atmak istememişlerdir cnm.umarım olur şansın yüksek 3 taneden biri olur inşallah. 1yılda 1 tane yumurtası oluşup 2.gün embriyosuyla hamile kalan bi arkadaş oldu.bahçecinin diğer merkezinde.kesin olumsuz olur diye düşünüyodum ben.rabbim ol desin yeterki.ben 5.gün çok kaliteli blastlarla kalamadım.hiç belli olmuyor yani.sen kendini rahat tut.güzel haberler bekliyoruz.

Merhaba kızlar.benim 1 oğlum var .tek yumurtalığımın olmadığı için ikinciyi hemen yapalım dedik ama maalesef olmuyor.sağ kasığım da inanılmaz ağrılarım var doktorum tüpümüm tıkalı olabileceğini söyledi.zaten sağ tarafim agriyor ve oradaki tüpün tikaliysa solda yumurtam yok.direkt tüp bebek başka çare yok çünkü.bu ay hsg çekilecekmiş orda anlaşılır .ben şimdiden tüp bebek merkezleri arayışına girdim bile.size birkaç soru sormak istiyorum.ilk denemede 2 embriyo transfer ediliyor mu .birde umut tüp bebekte fiyatlar nasıl

ost: 44543517, member: 413738"]6.500 + ilaçlar umut bahçeci[/QUOTE]
Teşekkür ederim canim sağol.peki ilk denemede kaç tane transfer ettiklerini biliyormusun

X