Canım çok geçmiş olsun. Umut tüp bebek ben 5500+ ilaçlar 1800 tuttuMerhaba kızlar.benim 1 oğlum var .tek yumurtalığımın olmadığı için ikinciyi hemen yapalım dedik ama maalesef olmuyor.sağ kasığım da inanılmaz ağrılarım var doktorum tüpümüm tıkalı olabileceğini söyledi.zaten sağ tarafim agriyor ve oradaki tüpün tikaliysa solda yumurtam yok.direkt tüp bebek başka çare yok çünkü.bu ay hsg çekilecekmiş orda anlaşılır .ben şimdiden tüp bebek merkezleri arayışına girdim bile.size birkaç soru sormak istiyorum.ilk denemede 2 embriyo transfer ediliyor mu .birde umut tüp bebekte fiyatlar nasıl
Teşekkür ederim canim sağol.peki ilk denemede kaç tane transfer ettiklerini biliyormusun[/QUOTE]ost: 44543517, member: 413738"]6.500 + ilaçlar umut bahçeci
Amin canım çok sağol. Kesinlikle şans artıyo senin durumunda bence çift transfer ederler. Ben de tek mi çift mi tuttu bilmiyorum henüzYunu çok sağol canım bilgilerin için.benim yaşım 23 daha Küçüğüm ama sol yumurtalığımın 4 yaşındayken alındı bir tek sağ var oda sürekli kist yapıyor hastanelerde yatiyorum fln.şimdide bu kasık ağrısı çıktı tüpüm tıkalı olabilirmiş.bunun için iki tane transfer edilse tutma şansı daha çok gibi geldiği için istiyorum.bu arada senin için çok sevindim canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Ayy canım ne güzel aminnnn inşallah. Bu arada doğru ben aralıkta yaptrdım tedaviyi ve fiyatın artacağını söylemişlerdi ama her kuruşuna değiyo gerçektenİnşallah ikizdir .benimde hep hayalimdi ikiz.dedem ikiz halam ikiz babam ikiz.annem benden önce ikizlerini düşürmüş.hep dua ederdim ikiz olsun diye.senin içinde dua edeceğim.Allah gönlümüze göre verir inşallah
Opudan sonra transfer olmayacaksa ilk regl ne zaman oluyor acaba?
Merhaba kızlar.benim 1 oğlum var .tek yumurtalığımın olmadığı için ikinciyi hemen yapalım dedik ama maalesef olmuyor.sağ kasığım da inanılmaz ağrılarım var doktorum tüpümüm tıkalı olabileceğini söyledi.zaten sağ tarafim agriyor ve oradaki tüpün tikaliysa solda yumurtam yok.direkt tüp bebek başka çare yok çünkü.bu ay hsg çekilecekmiş orda anlaşılır .ben şimdiden tüp bebek merkezleri arayışına girdim bile.size birkaç soru sormak istiyorum.ilk denemede 2 embriyo transfer ediliyor mu .birde umut tüp bebekte fiyatlar nasıl
peki transfer en erken transfer dondurulmuşta ne zaman oluyor
Embriyo sayın az oldugu için riske atmak istememişlerdir cnm.umarım olur şansın yüksek 3 taneden biri olur inşallah. 1yılda 1 tane yumurtası oluşup 2.gün embriyosuyla hamile kalan bi arkadaş oldu.bahçecinin diğer merkezinde.kesin olumsuz olur diye düşünüyodum ben.rabbim ol desin yeterki.ben 5.gün çok kaliteli blastlarla kalamadım.hiç belli olmuyor yani.sen kendini rahat tut.güzel haberler bekliyoruz.
teşekkür ederim canım. içime su serptin. inşallah ben de o arkadaş gibi şanslı olurum. Rabbim sanada yardım etsin, yüzünü güldürsün inşallah... 2. mi olacak senin bu defa?
Lütfen bana yardımcı olun çok zor durumdayim
Canım iğneler beni de mafetti kalçalarımda hep ur oluştu apse yapmasından çok korktuk ama şimdi jel kullanıyorum biraz dinleniyim diye sanki iyileşiyo gibi. Kuyruk sokumu değil ama kalçalarımın her yeri ağırdı benim valla canım çok ağır bu iğne herşey olabilirArkadaşlar bişey sorucam. Progestan igneyi gunde 2ampul yaptiriyorum ben çünkü jel kullanamamistim. 1hafta oldu ve 2 gündür igne yaptiktan sonra aksam kuyruk sokumuma doğru ağrı olusuyor. Kalcam agriyordu bu normal gelmisti ama simdi kuyruk sokumum ağrıyor. Bu normal mi sizlerde de oldumu yoksa hemşire yanlislik mi yaptı iğne yaparken. Doktoru yada klinikteki hemsireleri arayıp sormalimiyim?
Arkadaşlar bişey sorucam. Progestan igneyi gunde 2ampul yaptiriyorum ben çünkü jel kullanamamistim. 1hafta oldu ve 2 gündür igne yaptiktan sonra aksam kuyruk sokumuma doğru ağrı olusuyor. Kalcam agriyordu bu normal gelmisti ama simdi kuyruk sokumum ağrıyor. Bu normal mi sizlerde de oldumu yoksa hemşire yanlislik mi yaptı iğne yaparken. Doktoru yada klinikteki hemsireleri arayıp sormalimiyim?