Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Veraerve diliyorum bebişini sağlıkla kucağına alasın
Gebelik aşısı transfer öncesi mi yapılıyor? Ben Cem byin hastasıyım hiç bahsetmediler bu aşıdan, sen kimin hastasısın?
Çok teşekkür ederim. Şükürler olsun pozitif sonucu aldık. Bugün işe başladım 2 haftadır evdeydim.
Evet transferden 2 gün önce yaptılar. Selen hanımın hastasıyım

Hayırlı olsun süper bir haber

Allah razı olsun güzel sonuçlarla döndüm çok şükür.

6 yıl sonra 4. tedavimiz pozitif binlerce kez şükürler olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Benim de test günüm 6 ocak inşallah ben de güzel haberlerle gelebilirim. Transferin 8. Günü biraz pembe biraz da kahve leke geldi adet oluyorum sandım ama daha gelen giden olmadı. Böle bi durum yaşayan oldu mu acaba

Ben cok duyuyorum o şekilde akıntı.embriyo rahimde daha derinlere gomulurken gelen kan olabilirmiş yani.inş seninkide tutunma belirtisidir. İnş olumlu olucak seninde.

Ben cok duyuyorum o şekilde akıntı.embriyo rahimde daha derinlere gomulurken gelen kan olabilirmiş yani.inş seninkide tutunma belirtisidir. İnş olumlu olucak seninde.
İnş canım açık renk kanama gibiydi ama peçeteye sürünce geldi sadece tedirgin oldum ama nasip artık daha düşünmek istemiyorum evde de test yapmadım iki günüm kaldı

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah razı olsun. Valla ben trasferden 5/6 gün sonra evdeki testle silik çizgi çıkması sonucu öğrendim binlerce kez şükürler olsun. Tarsnferden sonraki 12.gün kan tahlil günümdü ama rapor almak için 8. günümde kan testi yaptırdım ve pozitif sonucumuz netleşti şükür. 12.günde değerim normal seyrinde arttı çok şükür. Dün de son kez içim rahat etsin diye kan testi yaptırdım çok iyiydi şükür.

Cumartesi kese yada keseleri göreceğiz inşallah :)

Kızlarrr dayanamadım bugün 11. Gün evde test yaptım silik de olsa çıktı ama tam sevinemiyorum yarın kan testinde bakalım kaç çıkacak

Eklentiler

• image.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 274
Kızlarrr dayanamadım bugün 11. Gün evde test yaptım silik de olsa çıktı ama tam sevinemiyorum yarın kan testinde bakalım kaç çıkacak

Süper hayırlı olsun :)

Kaçıncı gün embriyosuydu. Benim ki iki tane 5.gün embriyosuydu. Transferden 5/6 gün sonra evdeki testte çıkmıştı.Aynen sizinki gibiydi :) ne güzel ya çok sevindim

Süper hayırlı olsun :)

Kaçıncı gün embriyosuydu. Benim ki iki tane 5.gün embriyosuydu. Transferden 5/6 gün sonra evdeki testte çıkmıştı.Aynen sizinki gibiydi :) ne güzel ya çok sevindim
Çok sağol canım hala inanamıyorum rüyada gibiyim. 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edilmişti bakalım yarın ne çıkıcak değerim heyecan daha da arttı valla

Kızlarrrr çok mıtluyum çok şükür hamileyimmmmm 12. Gün değerim 940 çıktı çoğul gebelik sanırım kızlarrr. Allah isteyen herkese nasip etsin hala rüyada gibiyimm

Kızlarrrr çok mıtluyum çok şükür hamileyimmmmm 12. Gün değerim 940 çıktı çoğul gebelik sanırım kızlarrr. Allah isteyen herkese nasip etsin hala rüyada gibiyimm
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canimm,inanki bende cok mutlu oldum senin adina darisi bizim basimiza dr kim bu arada

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canimm,inanki bende cok mutlu oldum senin adina darisi bizim basimiza dr kim bu arada
Allah ım önce cümlesine sonra da bana nasip etsin dedim hep Mevlam bekleyen dileyen herkese nasip etsin canım. Doktorum Selen hanım bu merkezde ilk denememde sevinçli haberi aldım çok şükür. Doktordan da ekipten de herşeyden çokkkk memnunum. Gerçekten labaratuar farkı inanılmaz arkadaşlar

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kese için ne zaman çağırdı. Benim de dr selen hanım bende çok memnun kaldım

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kese için ne zaman çağırdı. Benim de dr selen hanım bende çok memnun kaldım
Canım kese için 10 gün sonra gel dedi ama ben trabzonda yaşıyorum orda gidip Selen hanımı arıycam. Bu arada yarın uçakla döncem doktor sorun olmaz dedi ama kararsız kaldım sizce uçağa binmek tehlikeli olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…