canım bana yükselirmiş gibi de geliyor.. Erken yaptın testi biliyorsn... Bi arkadaşımda geç tutunma olmuş demiş doktoru.. Bekle bir daha yaptır istersen cmt - pzr idrar bak ...
[ı]kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
[/ı]
canım çok sevindimmmmm allah kucagına alacagın günlerini göstersin inşallah....
[ı]kizlar sevincten yazamadim telefonu kapattim yazdim buraya
allahim isteyen herkese versin tum dualarinizi dileklerinizi kabul etsin
bilen bilir senelerdir ugrasiyoruz sonunda yuzumuz guldu
insallah sizlerinde olurda bin kat sevinirim
suan ellerim titriyor
daha sonra yazarim
Ayrica cok cok tesekkur ettim size
ikizmi degilmi onu ogrenmek var sirada[/ı]
[ı]kizlar simdi esim aldi geldi kagidi
deger 165.9 yaziyor
ve altta bir daha ayni yazilardan var ou anlamadim
ikiz oldugu testte belli olurmuki
cunku ilk testimiz[/ı]
degerin çok güzel demekki normal zamanında tutunmuş... çok güzel tatlım ama arkadaşların dediği gibi bencede tek :) zaten tek emrbiyo konmuştu sana da..
Aman tek olsun bebein senin olsun ..
kızlar moralim cok bozuk bugün kontrolüm vardı. Cumartesi yumurtalarım toplanacak ama tranferim yapılmayacakmış.bugün kan verdim ,progesteron yüksek çıkmış,transfer yapılsa bile başarısız olur dedi doktorum.yani transfer ertelendi ,donduracaklarlar ve daha sonra dondurulmuşlarla transfer yapılacak.ayrıca toplama işleminide doktorum ulun bey değil süleyman bey yapacakmış.kendidiyle hiç görüşmedik çekiniyorum biraz.bilmiyorum ya öle işte hiç beklemediğim şeyler oluyor kafam çok karışık.:18:
hiç böyle vesvese etme..süleyman bey bana başından beri transferi sonraki aya atabiliriz.
Sonra o izindeydi ulunbey muayene etti normal herşey %95 transfer yaparız dedi ailemi çağırdım ben . Sonra da transferim yapıldı . Süleyman bey az konuşur sakindir. Ama çok iyidir ... Benim transfer anımda allah razı olsun bizmillah diye diye yaptı işlemi hep.. Hastasına inanır. Moral motive eder... Ulun bey daha kouşkan gülüyor sürekli ama süleyman bey de çok iyi bir doktor .. Aklında endişe olmasın . Neticede bizler mutlu olalım diye onlar ordalar...
[sıze="2"]deryacım[/sıze] nasılsın canım nasıl geciyor gunlerin
canım sana bişey diyemiyorum ... Allah sabrını versin . Umudunu kesmesin bak daha 7 tane bıcırık bebiğin var. 7 cücelerin :)
hiç bozma moralini ya onlarda olmasalardı. Ya dodurulacak kadar embriyon da olamasaydı ... Bir polyana ol hemen bakiim :)))
ben evde annemle oturuyoz ara arayatıyorum falan
benim çok bulantım var...kusuyorum . Az az yemeye çabalıyorum şifa niyetine deyip.. Halsizim.. Hemen yoruluyorummmmm
öyle iştee bakalım ne olcak
allah mercimeğimi bana bağışlasın. Nazardan gözlerden kem gözlerden korusun . Allah yardım etsin ki bebeğimize kavuşalım .
Allah bekleyen el açan tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin ... Allah yardımcımız olsun...