Allah razı olsun canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Adet olmadım evet.9 gün boyunca evden çıkmadım.iş falan yapmadım.süreklide yatmadım.bir arkadaş kurudut önerdi ondan yedim.tutunmayı sağlarmış.ananası fazla yemedim.Dikkat ettim herşeye ama nasip değilmiş canım.Rabbim yeterki ol desin.hiç bir şey önüne geçemez.Yanlız çok kafama taktım elimde olmadan.Hep aklım ordaydı.BU 4.denememem olmasına rağmen rahat olmayı beceremedim.Transfer öncesi derdimki hep bu defa çok rahat olacağım.nasılsa alıştım artık diye.ama hiçte alışılcak bi durum değilmiş.Dediğim gibi tatlım mevla yeterki istesin.dün hastanede testi yapan bayanında olmamış.14 kez denemiş.ya dedim nasıl dayandınız.nasıl kaldırabildiniz.her defası bir yıkım oldu dedi.offf çok zor gerçekten.Allahım hepimize yardım etsin.Yaptığımız duaları kabul eylesin.Açtığımız elleri boş çevirmesin.Allaha emanet ol tatlım bebişinle...
doğru diyorsun güzelim . ben de transferden evvel yerimden kalmıcam ayaklarımı dikip yatcam yemeğimi bile yerimde yicem dedim ama mümkün olmuyor. doktorda hemşirlerde zaten sadece dikkat et ilk 3 gün sonra normal hayatına dön sadece agır kaldırma zorlama kendini dediler. işe gitmiyorum evimdeyim ama sadece dinleniyorum paso yatmaca değilde yürüyorum anneme yardım ediyorum . oturuyorum . işlerimi takip ediyorum . hobiilerime yer veriyorum :)
ananas bende yicektim ama korktum bi arkadaşıma doktorunun dediklerinden sonra.. kalsın boşver eskiden ananasmı varmış . . .dut kurusu yiyorum ben de... kayısı kompostosu içiyorum . allaha şükür kabızlık falan yok . ilaçlarımı vaktiyle alıyorum . benim tek derdim bulantım fazla onu da yediklerim bebeğime yarasın diye yiyorum geçiyo :)
birde konuşuyorum onunla.. ordamı bilmiyorum ama...
allah inşallah bana bağışlar.. bebeğim gelirse şimdi , hayatımızı ona göre değiştiricez.. hemen istifa edip , izmire taşınıcaz . eşim ordaki işine başlıcak . falan tüm bunlar bebeğimizin bize gelmesiyle olcak . . .
allah inşallah dua eden kullarının dualarını kabul eder. el açan kullarına yardım eder inşallah...
umut kesmeden allaha sığınmaya devam etmek gerek . . .
vallahi deryacım aslında pek bişeye baglamak istemyorum en nihayetinde allah vermedi benim sadece kafama şu takıldı fitili felan kullandım tek hatam şu olmuştur belki ilaçları saatli almadım özellikle progesteron igneyi saatli vurulmadım bana saat dememişlerdi ama sonradan baktımki herkes saatli vuruluyomuş bu igneyi bana sadece akşam vurul dediler bide ananas yiyorlarmış sende ye ben yemedim ama tutunduruyomuş diyolar ne kadr dogru bilemycem ama her ihtimale ye sen bunun dışında yeni denememde hemşireyi eve alıcam hiç yurumeyecegim ben ignelere arabayla gittim ilk gunden beri ama bunuda yapmıycam ikinci denemede gel gelelim sonuca ben herşeye ragmen allah dilese verirdi diyorum bence o bu biraz bahane gibi benm ablam normal hamile kalıyo ama o hamileliginde yatak yorgan herşey taşırdı şimdi 4 tane çocugu var :))))))))) yani ne yap et allaha sıgın ancak o veriyo yoksa 12 gun yerinden kıpırdama vermeyecekse olmaz
walla yukarda yazdıklarım ikinize de cevaben aslında....
ben elimden gelen dikkati yapmaya çalışıyorum . raporumu alma anından bugunume kadar bir çok zorluklar atlattım . allahım beni bugunlere getirdi şükürler olsun . inşallah bebeğime kavuşacağım günleri de göreceğim . inanıyorum . allahım inşallah el açan anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımın dualarını kabul eder , sesimizi duyar yüzümüzü güldürür inşallah...
hamile olan tüm arkadaşlarımın bebeklerine bir nefeste kavuşmaları için allahım hepsine yardım etsin inşallah...