- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
Arkadaşım ben selen hanımın hastasıyım şimdi de ikiz hamileyim selen hanımda takibe devam. Ben çok memnunum tavsiye ederim
Masallah darisi basimiza ins.problem neydi aceba sizde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım ben selen hanımın hastasıyım şimdi de ikiz hamileyim selen hanımda takibe devam. Ben çok memnunum tavsiye ederim
Sanirim tasinmis.internette adres degismis.uskudar dieaycen .!.:Kizlar ne zamandir girmiyorum.bir sey sorucam umut tup merkezi tasindi mi??
Canım bizim azospermi sorunumuz vardı eşim. Tese ameliyatı oldu şimdi hamileyim ikizlerime allahin izniyle az kaldı. Hala takibimi selen hanımda yapıyorum ben tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. Ayrıca benim transferim tek embriyo oldu ama ikiz oldu embriyo bölünmüş sık olan birsey değilmiş şansıma allahım yüzümü güldürdüMasallah darisi basimiza ins.problem neydi aceba sizde?
Kizlar ne zamandir girmiyorum.bir sey sorucam umut tup merkezi tasindi mi??[/QUOTE
Taşınmış canim dün gittim ben hasta almaya baslamamislar daha selen hanımı ziyarete gittim.
Kizlar ne zamandir girmiyorum.bir sey sorucam umut tup merkezi tasindi mi??
Rabbim kucagina almayoda nasip etsin..gozun aydinn...Ben varim diyebilirim canim gerci mutlu sona ulastim cok sukur ama dr'um 12. Haftaya kadar takipte olacak.
Evet canim gebelik haberini alincada ilk 3 ay takipte kaliyorlar ama kan testimi yaptim gebeyim dedigin anda 250 tl muayene ucretinide hemen geciriyolar ki bu cok sacma. Diger merkezlerde kalp atisi duyulana kadar ucretsizz muayene var.Rabbim kucagina almayoda nasip etsin..gozun aydinn...
Ben daha basindayim..beklemeler bitmedii..yumurta olacakmi..kaliteli cikacakmi..emriyo olacakmi bekle..gelisecekmi bekle...
Simdide yurt disina genetige gitti onu bekliyoruz..
Donduruldu benimkiler..adet olmayi bekliyorum...bakalim transfer olacakmi bu ay onuda beklee...
Pozitif haberi aldikdan sonra yine takibe cagiriyormu dr lar...??
Canim ben topikteki en taze cem bey hastasiyim sanirim. Tedavimiz cem bey ile oldu kendisinden gayet memnunum ve sonucumuzzda ilk denemede pozitif.. darisi basina olsun insallah.. emin ellerdesin icin rahat olsunkızlar selammmm umutta ücretsiz kısırlık muayenesi varmış randevu aldım haftaya cem beyle görüşmeye gidicem cem beyde muayne olan var mı nasıl bi doktor lütfen bana yardımcı olun...
Tasinma ve sonrasinda klinigun yasadiģii sorunlar nedeniyle bir sure muayenr kabulu yapamadilar baska subede takibe devam ettiler vs vs ustelik cem beyde yurtdisindaydi sanirim tum yuk selen hanimdaydi. Iyi niyetimle yogunluktan dolaui donus yapamamis oldugunu dusunuyorum canim yoksa gercekten hos diil durum. Bu arada hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin basina.. hepimiz evlat kokusunu doya doya icimize cekelimHerkese slm
19 Ağustos'ta sezeryanla oğlumuzu kucağımıza aldık Allah'a cok sukur 12 sene sonra gelen mucizem artık kollarımda Allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Ben yurtdışında kalıyorum Selen hanima bilgi vermek için mesaj gonderdim mesajımı gordugu halde tenazul edipte cevap bile vermedi oysaki 4 tedavim orda gecti(
Cok teskkur ederim cnm sen selen hanimin hastasisin dimi klinikten memnun musun?Sedimi ben Selen Hanım'ın hastasıyım. Ama Cem beyin bir çok hastası ile sohpet ettim ve hepsi de çok memnundu. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.