- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmadı ne yazık ki degerim 1.20 belki daha iki gun var ama eger hamile olsaydım biraz yuksek olurdu ben kaybettim
şuan kendimi bi boşluktan düşmüş gibi hissediyorum cok zor bir durummuş
merkezide aradım umut yok dediler ama yinede cuma yap dediler testiallah kimseye yaşatmasın
olmadı ne yazık ki degerim 1.20 belki daha iki gun var ama eger hamile olsaydım biraz yuksek olurdu ben kaybettim
arkadaşlar hepinizdem allah binlerce kez razı olsun...çok sagolun desteginiz için ama umut yokmuş demn daha once gittigim bi kadın dogum doktorum var sagolsun ilgilendi testi fakx cektim geri donuş yaptı sevgicim olmamış deger sıfır sayılır eger 0.5 bile olsaydı umut olurdu dedi kendini yeni bir denemeye hazırla dedi napayım evet biraz agladım haliyle zormuş ama şimdi guclu olmaya calışmalıyım artık onume bakıcam benm umudum dondurulmuşlarda şimdi tek merak ettigim beklemem gerekiyormu bir kaç ay yoksa hemn bu ay yapabilir miyim?bide 2 embriyo koymazlarmı kızlar ikinci denemeye:18::18:
kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
arkadaşlar hepinizdem allah binlerce kez razı olsun...çok sagolun desteginiz için ama umut yokmuş demn daha once gittigim bi kadın dogum doktorum var sagolsun ilgilendi testi fakx cektim geri donuş yaptı sevgicim olmamış deger sıfır sayılır eger 0.5 bile olsaydı umut olurdu dedi kendini yeni bir denemeye hazırla dedi napayım evet biraz agladım haliyle zormuş ama şimdi guclu olmaya calışmalıyım artık onume bakıcam benm umudum dondurulmuşlarda şimdi tek merak ettigim beklemem gerekiyormu bir kaç ay yoksa hemn bu ay yapabilir miyim?bide 2 embriyo koymazlarmı kızlar ikinci denemeye:18::18:
haydin bakim halaya
haydin bakim halaya
:79::79: tebrikler Allah tamamina erdirsin
degerin kac cikti??
evet canım güçlü olmaya çalış.hemen yaptırabilirsin.daha öncede yazmıştım bir arkarabam ilk denemede tutmadı hemen arkasından dondurulmuşlarla denedi şuan 5,5 aylık hamile.2 embriyoda koyabilirler belki.doktorunla konuş.
seni cok iyi anliyorum biliyorsun ben 5 kez bu surecten gectim gercekten Allah sabir veriyor, hakkinda hayirlisi olsun canim, yeni tedavi icin 2 adet donemi gecmesi gerekiyor, donmuslarla 2 yada 3 embriyo transfer edile biliyor,
inşallah dedigin gibi olur canım 2 embriyo transferini kabul eder doktorum ama süre uzuyormuş ona uzuldum oyle derlerse napayım beklerim