Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hrnflz canım bence bebişin seninle idrar testinde çıktıysa genelde kan testinde doğruluyor bunu inş. Olur banada umut olursun arkadaşım benimde transferden sonraki 4. Günüm sürekli yatmıyorum ama sıkılmaya başladım senin nasıl gidiyor

Canim benim dualarin icin tesekkur ederim. Ben heveslenmek istemiyorum yarin testi tekrarlicam bakalim eger koyulasirsa insallah o zaman pazar gunu 10u oluyor kan testi yaptiririm.

Canim benim dualarin icin tesekkur ederim. Ben heveslenmek istemiyorum yarin testi tekrarlicam bakalim eger koyulasirsa insallah o zaman pazar gunu 10u oluyor kan testi yaptiririm.
ınsallah canım yarında koyulasır ve kantestındede pozıtıfı goruur cok rahat huzurlu 9 ay gecırıp bebegını saglıkla sıhatle kucagına alır buyutursun inşallah amınnn ecmaınnn

Insallah canim dedigin gibi ikiside benimledir. Ama kendimi kaptirmiyorum bu testlere belli olmaz.Ben bugun ilk defa ciktim dışarı yatmadim hep ama sakindim kendimi. Ilk 4gun yattim sonra ayaklandim. Ama moralimi hic bozmadim hep onlarla konustum karnim elimde hep dua ettim. Insallah seninde guzel haberlerini aliriz icini ferah tut.

ınsallah canım yarında koyulasır ve kantestındede pozıtıfı goruur cok rahat huzurlu 9 ay gecırıp bebegını saglıkla sıhatle kucagına alır buyutursun inşallah amınnn ecmaınnn
Insallahhh canim senin de tedavin devam ediyor sanirim. Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin. Amin.

Insallahhh canim senin de tedavin devam ediyor sanirim. Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin. Amin.
tıransver tedavısene basladık canım şupatın 7 kontrolum var kan degerlerım ıyı cıkarsa tıranver yapılakmıs cıkmazsa gene ıptal olacakmıs dılerımkı ıptal olmaz tıransverım olur ve ısteyen herkez ıclerındede ben pozıtıf sonuc alırım amınnn

Dua edicem canim senin icin su mubarek günde Rabbim dualarimizi geri çevirmez insallah. Guzel rahat transferin olsun melegin simsiki tutunsun sana Allahim bu guzel duyguyu hayirlisiyla yasatsin bize de. Amin.

Dua edicem canim senin icin su mubarek günde Rabbim dualarimizi geri çevirmez insallah. Guzel rahat transferin olsun melegin simsiki tutunsun sana Allahim bu guzel duyguyu hayirlisiyla yasatsin bize de. Amin.
amınnnn canım allah razı olsun duvaların ıcın cok tesekkur ederım canım ınsallah hepımız tatalım annelık duyguzunu evlat sevgısını kokusunu ınsallah amınn ecmaınnn

Canim ya cevap verirsen soruma sevinirim

Iyiyiz canim cok şükür betül de iyi yavas yavas büyüyo 8 aylik oldu nerdeyse uğraşıp duruyoruz işte firsatim oldukça buraya da bakiyorum sen nasilsin?

Betül yaaaaaaaa kocaman olmuş :)
Maşşalah yaaa....tam sevilmelik olmuş.....
Vallahi doğumunu hatırlıyorumda o günden bugüne çok değişen birşey yok.

ilk denemede tek yumurtam oluştu.
2.denemede 6 yumurta toplandı.
5 yumurta döllenmedi.
1 anormal döllendi.
sebep yok deniyor.

tekrar denicem.ama aklım karışık biraz.
bahçecide Güvenç beyle devam ediyorum.böyle benden haberler.

E eyolix nasıl acaba ikizler doğmuştu dimi?

Canım kusura bakma biraz geç cvp verdim çünkü bi kaç gündür franjitim başladı gine bizdeki problem sperm sayısı az olduğu içindi canım benim ilk denememde 19 yumurtam toplandı 4 embriyom 5. Güne geldi sonra ben opudan sonra bi şiştim ohss olmuşum vücuttan sıvı çektiler ve transferim iptal oldu sonraki ay 2 tanesi çözüldü geçen sene 29 yaşımda olduğum için 1 embriyo transfer edildi diğer çözülen dondurulcak kalitede değildi ve ilk denemede hep yattım sonra diğer 2 dondurulmuş embiyom için 6 ay sonra tekrardan denedim bu sefer 2 embriyo transfer edildi gine çok sakındım ve transferde kendimi epey bi kastım stres yaptım sanırım zor bi transferdi 10 gün gine yattım bu sefer farklı olarak kan sulandırıcı iğne da verdiler bende homozigot pıhtılaşma çıktı malesef gine negatifti ve bu sefer dondurulmuşlar bitmişti gine 6 ay aradan sonra tekrardan iğneli tedavime başladık bu sefer 14 yumurtam toplandı çünkü ben ohss olduğum için ilaç dozunu düşürdület 9 yumurtam olgundu ve 4 tanesi 3. Güne geldi tekrardan ohss riski için tedavim daha sonraki aya kaldi 1 ay sonra selen hanım e2 ve p4 e bakalım ona göre dondurulmuş tedaviye başlarız dedi ama bu değerle embriyo zor tutunur dedi oyüzden bi ay da doğum kontrol hapı kullandım ve tedavimin 2. Ayında hormonlarım da düzelmiş olarak tedaviye başladık benim 2. İlaçlı denememde ilk beş gün ulun bey vardı ve sana hep kaliteli embriyo koyduk olmaması çok ilgin demişti oyüzden kortizon başlıyıcam ve vücüdun dışardan bizim koyucamız embriyonun yabancı madde olarak algılıyo olabilir dedi sonra selen hanımda dondurulmuş tedavimin 2. Günü başlattı ve hala kullanıyorum 10. Hafta bitimine kadar kullanıcakmışım bu denememde 4 tane kalan embriyolarım 3. Gün çözülüp 5. Güne getirildi ama 2 tanesi yaşadı ve diğerleri yaşamadı tabi ben o morel bozukluğuyla ve ilk 2 transferimle aynı belirti olduğu için ilk 2 gün sadece dinlendim ama sürekli yatmadım mesela iğne için transferin 2. Günü iğne için 40dk hastaneye yürüdüm sonra 4. Günü 5 saatlik yolcuk yaptım sinemaya , pazara, arkadaşlarıma gittim nasıl olsa gine olmadı diyodum ve sonucu öğrenmeden 1 gün öncede 8 saatlik yolculuk yaptım ertesi gün bi test yaptım ve pozitifti Rabbim inşallah sana ve bu yolda emek veren herkese nasip etsin sorun olursa herzaman yazabilirsin canım senin amh hormonun kaç peki biliyo musun şans seninle olsun

Canım geçmiş olsun senin takiplerin umutta mı yapılıyo benim pazar günü 8 Haftalık olucak dün merkezdeydim estrofemi bıraktık 10 hafta bittiğinde de crinone , DELTACORTİL , progestan iğneyi bırakıcak mışız sen in kanama olduğu için mi devam ediyosun 12. Haftaya kadar

@sheisback canim senin durumun nasil oldu?
Canım sen hala ilaçlara devam ediyomusun ? Ben fün merkezdeyfim 10. Hafta sonunda jel, progestan iğne ve kortizonu bırakıcaz dediler bi de senin pıhtılaşma sonucun neydi benim PAİ 1 HOMOZİGOT olduğu için clexson 0.4 lük ve corasprini hamileliğin 34. Haftasına kadar kullanıcakmışım

Amiinnn insallah canim benimde hep 5.gun embriyosu iyi kaliteli ama olmuyor bendede kan pihtilasmasi var bende hibor kan sulandirici kullaniyorum bide corasprin folikasit proluton depat 3 gunde bir vuruluyordum suan lucrin kullaniyorum estrofem kortizon e2 bakildi pazartesi 43 cikti doktor cok guzel bir deger dedi subatin 9 kontrol var suan lucrin kortizon estrofem kullaniyorum sizin ilaclariniz neler oldu transfer oncesi ve sonrasi cok korkuyorum benimde olur insallah ilk defa kortizon kullaniyorum bakalim bende faydasi olucakmi eyer buda olmazsa chg yapariz diyor ama maddi cok istiyorlar hemen yaptiramam insallah benimde yuzum bu defa guler dua edermisin bana

Birde crinone jel sabah aksam ama daha baslamadim

cok sukurki ikincide daha fazla yumurta toplanmış daha fazla dollenmis anormal döllenme ne onu bilmiyorum gerci saglikli embriyolar olsunda canim az cok fark etmiyo benim sadece 2 tane dollenmisti
umuttaki butun drlar degismis heralde sen fulya ya devam ediyosun sanirim hayirlisi olsun insallah

evt canım aynen öyle az olsun embriyo olsun benim olsun diyorum :)
Evet umuttaki doktor değişti fulyada devam ediyorum.
ama eski arkadaşlarımada merak ediyorum.

Bende 12. Haftada birakacam , bugun bir prof. Doktora gittim raporlarima bakti ben tasiciymisim onun icin clexane 16. Haftaya kadar kullanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…