Canım ceysin arkadaş ne güzel söylemiş Kötü düşüncelerden arın ve benim yaşadıklarımı getir aklına Benim adet sancılarını geçtim adet kananam bile başlamıştı Canım iyi düşün ki sonuç da iyi olsun
sevgi,umutsuzluk yok yok yok yok yoooooook! bak fulya' da aynı durumdayı şimdi çok şükür ki hamile.moral bozuklugu yapam lütfen.inşallah,senınde hamile haberlerini alacagız.kaçıncı gundesin?
zaten fulya senn durumun olmasa hiç rahatlama olmiycaktı içimde cnku adette ne yaşıyosam şuanda aynısını yaşıyorum ama allah buyuktur dur bakalım canım bugun transfer gunu dahil 9.gun normalde doktor cuma test istedi ama ben çarşamba gunu kan testi yapıcam bakiyim bi hareket varmı inşallah hamileyimdir.neyse seni ne zamn cagırdı doktor keseyi gormek için
Canım inşallah çarşamba günü güzel haberini alırsın Bebişimin kesesini görmek için 2 mart gününe randevu verdiler İnşallah herşey yolunda gider
Canım benim bu defa Allahın izniyle olcak ve sağ sağlim meleğini alcaksın kucağına.Artık sıkma canını ve rahat ol.Darısı bizlerin başına inşallah...
amin canım inşallah...bu arada tek daha iyidir geceleri azda olsa uyursun
Canlarım çook teşekkür ederim..sabırsızlıkla sizin sonuçları bekliyorum valla gece gündüz aklımda ve dualarımdasınız.. belgincim iki embriyo deil tekti ama değer çok yüksek çıkınca ikiz sanırım dedim...canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinn peki ben hala anlamadım neden iki emriyoooo
arkadaşlar deryayla telefonda konuştum şimdi morali çok iyi dün transferi yapılmış herşey yolunda dedi dinleniyormuş inşallah oda bu savaştan zaferle ayrılır rabbim ona ve tüm isteyenlere haklarımızda hayırlısını verir inşallah
ya kızlar yanlış anlaşıldım sanırım.benimde bişey dediğim yok.görmemiş olabilirim evet ama derya arkadaşımın cevap tarzı biraz sertçeydi. (kimseyi ayırmıyorum merak etme) ben böyle bişey demedimki.bizi neden ayırdınız gibisinde.sadece neden listede yokuz dedim.yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.fulya arkadaşımızda zaten tatlı dille izah etti.teşekkür ediyorum...
derdimi anlattım diye düşünüyorummmmya kızlar yanlış anlaşıldım sanırım.benimde bişey dediğim yok.görmemiş olabilirim evet ama derya arkadaşımın cevap tarzı biraz sertçeydi. (kimseyi ayırmıyorum merak etme) ben böyle bişey demedimki.bizi neden ayırdınız gibisinde.sadece neden listede yokuz dedim.yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.fulya arkadaşımızda zaten tatlı dille izah etti.teşekkür ediyorum...
allah sağlıkla koynuna almak nasip etsin. Inşallah...mrblar öncelikle güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
Malum bugün tekrar kan testim vardı ogünkü kanamadan sonra...şükürler olsun değerim katlanarak artmış..
12.gün değerim 1394 tü
16. Gün değerim 6776 olmuşHemen ultrasonda bakalım dedi dr ve minik keseciğimi gördük...ama dr un dediğine göre tek bebekmiş değer yanılttı demek bizi ama anormal bi sayı çıktı görüldüğü üzere..hayırlısı olsun rabbim meleğime kavuşmayıda nasip etsin inşallah..
banada faydasını görmüş bir arkadaş söyledi bende sizlerle paylaşmak istedim.7gün içinde okunacak. Fetih süresini bilirsiniz.yaşının sayısı kadar okuncak. Ben 32 yaşımda olduğum için 1 tanesi kendim kalan31 taneyi 31 ayrı kişiye okuttum.bittikten sonrada fetih duası var.netten buldum.en son onu okudum ve duamı yaptım. Inşallah faydalı olurum arkadaşlar...
...derya...naptın bugun gelişmeler ney canım gelnce yaz muhakkkak inşallah herşey yolundadır bacım allaha emanet ol
amin güzelim aminnnderyacım nerelerdesin hadi güzel haberler ver bize inşallah transferin sağlıcakla gerçekleşmiştir
selam arkadaşlar ben öyle çok fazla giremiyorum bu arada yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum inş sağlıklı bi şekilde kucağınıza almakta nasip olur test sonucunu bekleyenlerinde inş hamile haberlerini alırız.bende dün keseyi görmeye gittim allaha şükürler olsun keseyide gördük kalp atışlarınıda duyduk müthiş bişey ya bu rabbim herkese nasip etsin.bebeğim bugün 6+5 oldu.derya arkadaşımızında inş transferi iyi geçmiştir ve hamilelikle sonuçlanır inş.
deryanın test gününe 5 mart yazdım..dün transferi olduysa 12. Gün 5 marta geliyo çünkü..dipnot yazim dedim
deryacım hayırlı olsun canımInan çok sevindim inşalllah sen de bize hamileyim haberini vereceksin moralini yüksek tut bol bol dinlen bize verdiğin öğütleri harfiyen uygula herşey gönlünce olsun
allah sağlıkla koynuna almak nasip etsin. Inşallah...
Maşşallah erken döllendi demekki deger ondan mı yüksek çımışşş
doğru tespit 5 mart :))
kızlar transferim 5.gün embriyosu -bloasist olarak yapıldı... şimdi evde dinleniyorum . Tlf numaramın olduğu arkadaşlar hep aradı dedim 2 satır yazıyım...mide bulantım çok
yatıcam şimdi.. Toparlarsam tkrar girerim
dua edin kızlar...
Kızlar, 2 gundur ıyıce sersemlemeye başladım.Keseyi gördük ama kendısı ıle tanışamadık henuz inşallah Allahım kısmet ederse 5 mart' ta tanışacagız.annesine ıyıce tutunsun isterse 9 ayım boyle gecsın umrumda bile olmayacak. Allahım hamişlere bebeklerini saglıklı sıhhatli kucaklamayı,hamiş olmayı bekleyenlere de bir an önce mercimek tanelerini nasip etsin.
neden göbek ignesi vuruluyosun???