- 19 Haziran 2014
- 86
- 55
2. Denemem oldu bu canım donmuşum yoktu yumurtam azdı. Geçen sefer 3 yumurtam çıktı 1 tanesi sağlam çıkmış 3.gun transfer yaptılar tutmadı.M Meralozmen Ya anlatsana kaçıncı denemeydi kaç tane koydular sorun neydi
2. Denemem bu canım yumurtam azdı. 1 tanesi döllendi oda tutmadı. Ama allahım bu sefer nasip etti. Allah ol derse olur kızlar Umudunuzu yitirmeyin sakın. Selen hanımdanda allah razı olsun çok ilgilendi çok uğraştıCanım hamileligin hayırlı olsun ne güzel topigimiz hep bole hamilelik haberleriyle senlensin eger ozel degse sizde problem neydi ve senin kacinci denemendi?
Aminnn inşallah canım allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmedinizcanım ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin
Allah razı olsun canım allahım hepinize nasip etsinCanım hayırlı olsun allah tamamına erdrsin inşalah meralozmen
Kızlarrrr test yaptırdım bugün pozitifffffffffffffffff allahım bu günü bana gösterdiğin için şükürler olsun sana allahım buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarıma nasip et yuvalarına çocuk götürmeyi herkesin kucağını doldur ya rabbim.
Kızlar çok mutluyum çokkk
Küçükçekmecede die biliom cnm bnde bn zeynp kmilden almştım o yakada oturdgum için iki ay falan sürdüKanuni sultan süleyman hastahanesinin adını duymuştum akrabamızdan halkalı tarafındamıydı hastahane...
Ben birde çanakkaledeyim ooo ne kadar sürerki...hangi evrakları istediler...daha önce yaptırdığın tedavilerinkileri soruyolar mı...ayy çok soru soruyorum değil mi...yol yordam bilmediğim için öğrenmek istiyorum 2 yılım heba oldu edirnede 4 olumsuz aşılama 1 olumsuz tüp bebekle...hep sonradan kendim gebe kaldım kalmasınada düştüler...evlat hasreti çok kötü yapıyo adamı öyle bişey ki boşluğunu dolduramıyosun.Küçükçekmecede die biliom cnm bnde bn zeynp kmilden almştım o yakada oturdgum için iki ay falan sürdü
Tebrik ederim darısı bizlerede olur inşallah..Kizlaarrr test pozitifff cok şükür allahim herkese bu mutlulugu yastsin 6 sene sonra 3.deneme dondurulmus embriyoo
Umutta ulun beyle baslamistim ama transferi selen hanim yaptisss25 takibimdesin artik. Benim de ocakta 5 yıl dolacak. 2 aşılama 1 tüp bebek
evrak istemiolar zzaten hastanye gdion adetin 3.gnü testler yapılıo sana eşin muayne oluo snra daha önce aşılmn tüp denemn varsa onu yaptırdna dair yazı sgk işgnü sayısı falan istiyolarBen birde çanakkaledeyim ooo ne kadar sürerki...hangi evrakları istediler...daha önce yaptırdığın tedavilerinkileri soruyolar mı...ayy çok soru soruyorum değil mi...yol yordam bilmediğim için öğrenmek istiyorum 2 yılım heba oldu edirnede 4 olumsuz aşılama 1 olumsuz tüp bebekle...hep sonradan kendim gebe kaldım kalmasınada düştüler...evlat hasreti çok kötü yapıyo adamı öyle bişey ki boşluğunu dolduramıyosun.
Hayırlı olsn canm allah sağlık varsn size inşalahKizlaarrr test pozitifff cok şükür allahim herkese bu mutlulugu yastsin 6 sene sonra 3.deneme dondurulmus embriyoo
Tebrik ediyorum hayirli olsun allahim darisi bize insallahKizlaarrr test pozitifff cok şükür allahim herkese bu mutlulugu yastsin 6 sene sonra 3.deneme dondurulmus embriyoo
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/tr...Zr1ZiCwWfwARuhuF/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/ yukarda linkte şartlar var bak srun olursa yaz. BnaTebrik ederim darısı bizlerede olur inşallah..
Canım hamileliğin hayırlı olsun ne güzel topiğimiz hep hamilelik haberleriyle şenlensin :) canım sizde problem neydi bi de sen 3 denemeni de burada mı denedin ? Benim de bu ayki adetimle dondurulmuş transferim olucak nasipse 3. Gün donduruldu benimkiler senin de mi öyle olmuştu ?Kizlaarrr test pozitifff cok şükür allahim herkese bu mutlulugu yastsin 6 sene sonra 3.deneme dondurulmus embriyoo