Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım hamileligin hayırlı olsun ne güzel topigimiz hep bole hamilelik haberleriyle senlensin eger ozel degse sizde problem neydi ve senin kacinci denemendi?
2. Denemem bu canım yumurtam azdı. 1 tanesi döllendi oda tutmadı. Ama allahım bu sefer nasip etti. Allah ol derse olur kızlar Umudunuzu yitirmeyin sakın. Selen hanımdanda allah razı olsun çok ilgilendi çok uğraştı

Canım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimizin başına inşallah. :)

Küçükçekmecede die biliom cnm bnde bn zeynp kmilden almştım o yakada oturdgum için iki ay falan sürdü
Ben birde çanakkaledeyim ooo ne kadar sürerki...hangi evrakları istediler...daha önce yaptırdığın tedavilerinkileri soruyolar mı...ayy çok soru soruyorum değil mi...yol yordam bilmediğim için öğrenmek istiyorum 2 yılım heba oldu edirnede 4 olumsuz aşılama 1 olumsuz tüp bebekle...hep sonradan kendim gebe kaldım kalmasınada düştüler...evlat hasreti çok kötü yapıyo adamı öyle bişey ki boşluğunu dolduramıyosun.

sss25 Ay canım çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu ayın 20 si gibi dondurulmuş transferi olacağım ınş. Sana sorum senin Dondurulmuslar umutta miydi. Başka hastaneden mi

Evrak
evrak istemiolar zzaten hastanye gdion adetin 3.gnü testler yapılıo sana eşin muayne oluo snra daha önce aşılmn tüp denemn varsa onu yaptırdna dair yazı sgk işgnü sayısı falan istiyolar

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hidrosalpenks ameliyatı olan var mı acaba. Varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hidrosalpenks ameliyatı olan var mı acaba. Varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız.

Kizlaarrr test pozitifff cok şükür allahim herkese bu mutlulugu yastsin 6 sene sonra 3.deneme dondurulmus embriyoo
Canım hamileliğin hayırlı olsun ne güzel topiğimiz hep hamilelik haberleriyle şenlensin :) canım sizde problem neydi bi de sen 3 denemeni de burada mı denedin ? Benim de bu ayki adetimle dondurulmuş transferim olucak nasipse 3. Gün donduruldu benimkiler senin de mi öyle olmuştu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…