Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm şuan vitamin ve dogumkontrol hapi kullaniyom. adetimlede insalllah baslicam sen neasamadasinS senbenimsin2801 canım transferin ne zaman
Ben pazartesi muayene için gittim.adetin 3. Günüydü. Estrofem verdi.ayın 15 inde kontrolüm var.sanırım o gun transfer tarihini söyleyecek. Dondurulmuslar saglikla cozunurlerse transferim gerçekleşecek.daha önceki tedavimden kaldı Embriyolar. Umutta dondurmadigimiz z icin doktor kalitesine göre karar verecekCnm şuan vitamin ve dogumkontrol hapi kullaniyom. adetimlede insalllah baslicam sen neasamadasin
Hayirli olsun bu çok güzel bihaberKızlarrrr test yaptırdım bugün pozitifffffffffffffffff allahım bu günü bana gösterdiğin için şükürler olsun sana allahım buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarıma nasip et yuvalarına çocuk götürmeyi herkesin kucağını doldur ya rabbim.
Kızlar çok mutluyum çokkk
Amiiiinnnn çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr test yaptırdım bugün pozitifffffffffffffffff allahım bu günü bana gösterdiğin için şükürler olsun sana allahım buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarıma nasip et yuvalarına çocuk götürmeyi herkesin kucağını doldur ya rabbim.
Valla Çok sevindim dondurulmuş muydu?çok soru sordum değil miM Meralozmen Ya anlatsana kaçıncı denemeydi kaç tane koydular sorun neydi
Kızlarrrr test yaptırdım bugün pozitifffffffffffffffff allahım bu günü bana gösterdiğin için şükürler olsun sana allahım buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarıma nasip et yuvalarına çocuk götürmeyi herkesin kucağını doldur ya rabbim.
teşekkür ederim sende durumlar nasılnekadar guzel maşallah kucagına almıssın yavrularını cok sevındım allah nazardan saklasın saglıkla mutlulukla buyusunler ınsallah aminn ecmain ınan sızlerın yazıları bızlerede umut oluyor mutluluk oluyor dedgın gıbı aslında zorlu bı surec ama anne olmak ıcın yavrularımızın olması ıcın herseye deger rabbım herkeze hepımıze nasıp eylesın boyle guzel duyguları ınsallah aminn bende ocak ayında baslıcam buyuk ıhtımal tedavıye ınsallah ıyı sonuclar alırım ısteyen herkeze rabbım yar ve yardımcıları olsun emeklerımızın karsılıgını meleklerımıze kavusarak alalım mıs kokulu cennet kokulu yavrularımızı aminnnn
canım ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsinKızlarrrr test yaptırdım bugün pozitifffffffffffffffff allahım bu günü bana gösterdiğin için şükürler olsun sana allahım buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarıma nasip et yuvalarına çocuk götürmeyi herkesin kucağını doldur ya rabbim.
istanbulda zeynep kamil bide kanuni sultan süleyman devlet hastansri cıkarıo ve anlaşmalı özelde kullanıosn canmİyi akşamlar yeni tedavi öncesi kapsamlı araştırma yapıyorum merkez nasıl ilgi alaka memnuniyet ve başarı oranları ben 4 yılda 3 düşük 1 dış gebelik ve birkaç kimyasal gebelik yaşadım ve kanda pıhtılaşmam var 4 olumsuz aşılamam 1olumsuz tüp bebek denemem var edirne tıp fakültesinde hepside...evraklarımı hasta dosyamı vermiyorlar.dışarıya rapor çıkartmıyolar bizde yapıyoruz tüp bebek diyolar...bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim...evraklarımı nasıl alabilirim yada nerden rapor çıkarttırabilirim istanbulda...
Kanuni sultan süleyman hastahanesinin adını duymuştum akrabamızdan halkalı tarafındamıydı hastahane...İsta
istanbulda zeynep kamil bide kanuni sultan süleyman devlet hastansri cıkarıo ve anlaşmalı özelde kullanıosn canm
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun.Kızlarrrr test yaptırdım bugün pozitifffffffffffffffff allahım bu günü bana gösterdiğin için şükürler olsun sana allahım buradaki tüm çocuk isteyen arkadaşlarıma nasip et yuvalarına çocuk götürmeyi herkesin kucağını doldur ya rabbim.
Canım çok teşekkür ederim daha kese görmedik ama test pozitifHayirli olsun bu çok güzel bihaber
Allah razı olsun canım allah hepinize nasip etsinAmiiiinnnn çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin