Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Benim lekelenmem başladı Adetimden bir önce lekelenmem başlardı Yarın normalde adet günüm Allahım test gününe kadar beklemeyi bile nasip etmiyor Aşılama tedavilerimde de böyle olmuştu Test günüme 3-4 gün kala adetlerim gelmişti Yine de tamamen ümitlerimi kaybetmek istemiyorum gncam arkadaşın yazdıklarını görünce biraz moralim düzeldi İnşallah benim de öyle olur İnşallah bu lekelenme adet lekelenmesi değil bebeğimin tutunma lekelenmesidir
Kızlar Benim lekelenmem başladı Adetimden bir önce lekelenmem başlardı Yarın normalde adet günüm Allahım test gününe kadar beklemeyi bile nasip etmiyor Aşılama tedavilerimde de böyle olmuştu Test günüme 3-4 gün kala adetlerim gelmişti Yine de tamamen ümitlerimi kaybetmek istemiyorum gncam arkadaşın yazdıklarını görünce biraz moralim düzeldi İnşallah benim de öyle olur İnşallah bu lekelenme adet lekelenmesi değil bebeğimin tutunma lekelenmesidir
canımm sakın üzülme lütfen..benimde ilkinde lekelenmem olmuştu yazmıştım zaten ve bu denememizde bile lekelenmeyi bekledim inan bi lekelensem emin olucam diyordum..Boşuna üzülüyo olucaksın lütfen bebeğinin seninle olduğuna inan bırakma kendini bozma kalbini Dualarım seninle..
bir gelişme var mı? ne durumdasın?:18:
fulya yarın kan tahlili yaptır bence muhakkak
Üzme lütfen kendini inşallah tutunma lekelenmesidir,moral cok önemli.inşallah iyi haberlerini alırız yakında.
rabbim dollenen embriyolarına bol güç kuvvet versin canım inşallah hepsi 1.derece kaliteli embriyolar oluşur...ama o kadr yumurtadan bu kadarının dollenmesine cok saşırdım tabi 7 tane cok yeterli inşallah biri konduktan sonra digerlerine zaten ihtiyac kalmayacak rabbim senin için en hayırlı zamnda transferinin yapılmasını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhkızlar selamlar
benim dün yumurtalarım toplandı . . . 22 tane yumurtam toplandı .. .az evel aradılar 7tanesi döllenebilmiş. cmt günü tekrar arayıp ; transfer mi dondurma mı ? onu söyleycekler...
bu arada dün sabah operasyondan sonra agrım yoktu ama akşama doğru ağrılarım arttı... bir torba ilaç verdiler hepsini kullaıyorum . ignem var kalcadan onu da yaptırdım.
transfer olcakmış gibi kullan ilaçlarını olmazsa bırakırız dediler...
moralim bozuldu o kadar yumurtadan 7 tane kalmasına ... 22 yumurtanın 19 tanesi döllenebilcek durumdaymış . 7si döllenmiş ...
ne diyorsunuz?? bugün 1. embiroyları bebeklerim :)
inşallah gelişmeleri güzel gider ve bende de ödeme rastlamazlar transferi yaparlar ve hayırlısıyla kavuşurum bebeğime...
kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım .kyfim biraz yok .. size haber vermek için yazdım . şimdi işe gidiyorum. . .
görüşürüz..akşam detaylı okur cvplarım . şirkette yasakladılar biliyorsunuz. . .
görüşürüz kızlar...
Canım yarın daha 8. gün Kan da bile belli olmaz herhalde 1-2 gün içinde herşey belli olur zaten
kızlar selamlar
benim dün yumurtalarım toplandı . . . 22 tane yumurtam toplandı .. .az evel aradılar 7tanesi döllenebilmiş. cmt günü tekrar arayıp ; transfer mi dondurma mı ? onu söyleycekler...
bu arada dün sabah operasyondan sonra agrım yoktu ama akşama doğru ağrılarım arttı... bir torba ilaç verdiler hepsini kullaıyorum . ignem var kalcadan onu da yaptırdım.
transfer olcakmış gibi kullan ilaçlarını olmazsa bırakırız dediler...
moralim bozuldu o kadar yumurtadan 7 tane kalmasına ... 22 yumurtanın 19 tanesi döllenebilcek durumdaymış . 7si döllenmiş ...
ne diyorsunuz?? bugün 1. embiroyları bebeklerim :)
inşallah gelişmeleri güzel gider ve bende de ödeme rastlamazlar transferi yaparlar ve hayırlısıyla kavuşurum bebeğime...
kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım .kyfim biraz yok .. size haber vermek için yazdım . şimdi işe gidiyorum. . .
görüşürüz..akşam detaylı okur cvplarım . şirkette yasakladılar biliyorsunuz. . .
görüşürüz kızlar...