geldiimm geldimm... kk engellenmiş yine benim bilgisayarda.. dün kaçıp gittim ya ayar bozdular herhalde...
saol canım geldimmmmmmmmmmmmmm
son randevu olamadı malesef....
listeye eklememi ister misin?? allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın... yüksek hcg ler göstersinnnnn
geldimm şekerrrr senden naberrrrr
canım öncelikle transferin hayırlı olsun güzelim ... allah inşallah yawrunu sana sıkı sıkı tutunup kucagına alabilmeni saglar..
senin hatırladıgım kadarıyla 32 yumurtan olmuş 6 embriyon olmuştu. 3er 3er çözülmüştü riske atmamak için.. gelişmeleri beklendi.. we 1tane gelişmiş kaldı ve onu transfer ettiler.. doğrumu ??
allah bebek haberine halay çekmek nasip etsin...
sakin ol kendini dinleme iyi bak kendine...
kızlar ben randevuma gittim .. . muayene oldum . rahim kalınlığım 8 mm olmuş...yumurtalarımda 11-10-9-8 diye gidiyor dedi doktorum... çok yumoş var çok ...
sayı söylemedi .. bir igne daha verdi . onu yapcam yarın.. cmt tekrar radevum var... bakalım heralde o gün bişeyler daha belirginleşir. bugun 7.gün... cmt günü 9.gün olcak ..
kızlar bu arada eşimle 1 haftadır sevgililer günnü için napsak diye bakınıyorduk...nihayet bulduk..pazar günü sabah erkenden bir tur ile ABANTa gidiyoruz... GÖLCÜK VE ABANT GÖLLERİ etrafında yürüyüş yapılcak , göl kenarında mangal partisi verilecek . sahlep - çay içilecek ...
özel bir tura dahil olduk.. bakalım nasıl geçecek ...biraz uzaklaşalım istanbuldan kafamızı dagıtalım istedik tedavi stresi iyce basmadan....
:)))