tamam şeker bi herkesler yazsın kararlaştırırızzzz
kızz amma evhamlısın... normal vajinal muayene gibi 5 dk sürüyormuş acı agrı yokmuşş...bunca katlandıklarımızdan sonra o en güzel acı kuzuş..bebiş gelicek içeri az sık dişini katlan...
daha anne olcaksın sennnnnnnnn
74 tl verdiniz mi tahlil için peki ? anlamaıdm ... o verdikleri 500 tl neymiş afedersin? oldu da trasnfer olmadı ... aradan 2 ay geçti geri geldik ... verdikleri 500 tl ile sıfırdan herşeyi geri başlatabileceklermi ???
o ne ya öyle saçmalık degil mi ?????
sanki tedaviyi 500 tl ye yapıyorlar???
bu bilgileri detaylı detaylı kim ? ne zaman veriyor?? benim yumurtamı saymadı bile süleyman bey baktı hemşireye en büyük 7mm dedi hemen kalktı : (
tamam canım ..bi fikirler uçuşsun.. gelişin 1 doluşa bakar :) ben eve gebze - harem dolmuşlarıyla gidiyorum :):)
hımmm anladımmmm
yok kızzzz evde degilim . dün kaçamak yapıp kaynanaya yardıma boy gösterisine gittim :) arkadaşları bayıldı bana; pastalarıma... dipleri düştü adeta.. hiç çalışan kadın dermisin ? çalışıyor bir de ünivcersiteli maşşalah pek marifetli hamarat dediler :):)
puan topladım yani :))) ( çok ihtiyacım vardı ya sanki
)
inşallah ameliyatta bulunur bak burda fransdan gelen arkadaşımız var
symphatic nickli onun da eşine ameliyat yapıldı . dün yumurta toplandı. eşindende ameliyatla sperm bulununca döllenmeye bırakıldı ...bakalım bugun gelişmeleri haber edecek bize...
sakin ol...herşey güzel olsun diye hep dua et...
buluşursak gel muhakkak... ok....