umursuzluğum

backwood

Sakin ol şampiyon!!!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4.714
39
Meltem hanım ben daha öncede psikologdan danışma almıştım danışmalarım 2 ay önce sonlandı kendimi iyi hissetiğim için gitmiyorum. Ama bu son zamanlarda bende felaket derecede umursuzluk başladı sınav az bi süre kalmasına rağmen ders çalışmıyorum ne de olsa kazanamıyacağım benden birşey olmaz diyorum. devamlı hayal kuruyorum yolda yürürken uyurken çünkü hayatta başaramıyacağım şeyleri hayallerimde başarıyorum ve bu felaket derecede zaman ısrafına yol açıyo bende sınavada az bi süre kaldı tekrar danışma almam mı lazım sizce ama artık danışma almak istemiyorum.Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza

Psikoterapi ile bu sıkıntılarınızın aşılmış olması beklenirdir. Ne demek başaramayacağım. TAbii ki başaracaksınız. Başarı önce istemek sonra da çalışmaktan oluşur. Keninizi başaramayacğaınıza inandırmak için çaba sarfetmek yerine, başaracağınıza inanmak için çaba göstermeniz doğrusudur. Bu özgüven problemini aşmanız için destek almanız doğru olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…