• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz koca

Zemheri28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
382
271
103
Konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum bir haftadir tartistik esimle arkadasi yuzunden konusmuyoruz surekli onlari savunuyor hatali olduklarinda bile arkadaslari onun icin cok onemliymis ayri yerlerde yatiyoruz 2 cocugumuz var gecen gun yeter uzatmayalim dedim tersledi bende o zaman Bende tavrimi takinirim dedim gittigi yerleri sormam etmem gun de bazen bir kere ararim onuda tersler bende mi problem 7 yildir birlikteyiz hic mesaj yazmaz bir kere aradigimda bile 1 dakika bile surmez kapatmami bekler telefonu hemen ama baska biri arasa 15 dakika konusur rahat rahat sevdigini hic belli etmiyor sevmiyorsun dedigimde yok bende boyleyim ne yapayim diyor arkadaslarim var evli 10 yillik ne guzel ararlar mesaj yazarlar onlar mi normal Ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum esim bekliyor ki bende onun gibi dusuneyim sanirim ama yapamiyorum varmiyim yokmuyum hic umursamaz aksam geldiginde yemek hazirsa sorun yok onun icin Boyle olunca durum bende cok uzuluyorum bazen kiskandigimda belli ederim ama onun hic kiskandigini gormedim adamin umrunda degilim gece 11.de 10 gelir aramaz bile gec kalacam diye Ben ararsam ogrenirim herkeste mi Boyle biz mi boyleyiz nasil bende onun gibi o yokmus gibi davranirim yoksa kendimi cok uzuluyorum hergun aglamaktan biktim

Süslenın çıkın gezin bi arkadaşınıza annenize gidin her gün ama gezmeye gidiyormuş gibi yapsanız bile olur yemek yapmayın sürekli telde biriyle mesajlaşıyor gibi yapın kocanızı da umursamayın görsün vurdum duymaz kimmiş

Sevilmiyorsunuz. Ağlamayı bırakıp ayrılacak mısınız ayrılmayacak mısınız ona karar verin. Ayrılmayacak iseniz siz de onu umursamamayı öğrenin.
Ayrilmayi dusundum ama tek basimayim zamana biraktim sartlarimi biraz daha duzeltirsem beklemeyecegim hic

O nasılsa siz de öyle olun. Aramayın geç olduğunda. Bu sefer şaşırsın ne oldu da aramadı desin. Kendi işimize gücünüze bakın. Keyfinize bakın. Mutsuz görünmeyin ağlamayı da bırakın. Biraz merak duysun. Biz kadınlar bazen o kadar tekdüze oluyoruz ki adamlarda heyecan kalmıyor. Takmayın, takmadıkça düzelecek.

Süslenın çıkın gezin bi arkadaşınıza annenize gidin her gün ama gezmeye gidiyormuş gibi yapsanız bile olur yemek yapmayın sürekli telde biriyle mesajlaşıyor gibi yapın kocanızı da umursamayın görsün vurdum duymaz kimmiş
Annemler cok uzak ayni yerlerde degiliz bazen onu da yapiyorum Sen ne karistiriyorsun diyor yok birsey benimde ozelim olamazmi dedim baska birsey demedi

O nasılsa siz de öyle olun. Aramayın geç olduğunda. Bu sefer şaşırsın ne oldu da aramadı desin. Kendi işimize gücünüze bakın. Keyfinize bakın. Mutsuz görünmeyin ağlamayı da bırakın. Biraz merak duysun. Biz kadınlar bazen o kadar tekdüze oluyoruz ki adamlarda heyecan kalmıyor. Takmayın, takmadıkça düzelecek.
Tesekkurler deneyecegim

Annemler cok uzak ayni yerlerde degiliz bazen onu da yapiyorum Sen ne karistiriyorsun diyor yok birsey benimde ozelim olamazmi dedim baska birsey demedi
Demesin siz devam edin yılmayın bence kursa yazılın yanı eşinizi odak noktasından çıkarın bakalım ne olacak Rabbim mutlulugunuzu artırsın huzur versin

Ayrilmayi dusundum ama tek basimayim zamana biraktim sartlarimi biraz daha duzeltirsem beklemeyecegim hic
Ağlamayın öncelikle çünkü değ-mez.
Böyle bir kalas için tek bir gözyaşına değmez.
Kendinize zaman ayırın, hobiler edinin. Farklı ilgi alanlarınız olsun ne bileyim, bir şeyi merak edin ve günlerce araştırın. Kendinize kek yapın oturun bir film izleyin. Çıkın arkadaş edinin, görüşün. Sizden değerli kimse yok ve kısacık bir ömrü değmeyen birine ağlayarak geçiriyorsunuz.

Valla bu erkekler dünyayı kendı merkezleri etrafında dönüyor sanıyorlar gösterin ona gücünüzü süslenın kendinizi sakın salmayın güçlü kadın her zaman bakımlı ve mutlu gözükür

Haklisiniz kizlar ama bazen dayanamiyorum kendi istediginde yaklasiyor Ben isteyince isi oluyor bundan sonra bende takmamayi deneyecegim cok cok tesekkurler guzel yorumlariniz icin

Valla bu erkekler dünyayı kendı merkezleri etrafında dönüyor sanıyorlar gösterin ona gücünüzü süslenın kendinizi sakın salmayın güçlü kadın her zaman bakımlı ve mutlu gözükür
2 cocuk olunca zaman zor ayiriyorum onuda yemek yapmakla geciyor aksam eve gelince ne isin var yatiyorsun evde diyor cocuklarin okulu ters taraflarda gotur getir uzun zaman saat 7 de kalkiyorum 12 de zor yataga gidiyorum ama bunu gozu gormuyor

Gerçekten tam bi odun çamaşır bulaşık yemek yapmayın bu adama ne iş yapıyorsun diyordun bak gerçekten yapmıyorum diyin

Tanidiginizdan beri böyle miydi.bence sadece bunlara bakılarak sevmiyor denilemez.belki karakteri böyle.saygı duyuyor mu,kendisinden bişey isterseniz yapar mı,sevdiğiniz bir çikolata bile olsa görünce aklına gelip size alır mı..bir sürü kriter var böyle sıralanır

Ne yaparsanız yapın 7 senede değişmeyen bu saatten sonrada degismeyecektir o yüzden hiç barisalim falan demeyin sizde umursamaz olun aramayin sormayın kendi hayatiniza bakın cocuklara odaklanın onlarla vakit gecirmekten keyif alın her zaman gülün özellikle eşinizin yanında mutsuz takılmayın o sizi yok sayiyorsa sizde yok sayin çok onemli bir mesele yoksa boşanmayI falan düşünmeyin olan çocuklara oluyor ve eminim bu kk de senin gibi binlercesi vardır çünkü genel olarak erkekler biz bayanlar gibi dusunceli ve duygusal değil o yüzden bunları dert etmeyin kendinizi yer bitirirsiniz müzik dinleyin sevdiğiniz komik filmler izleyin daima gülün çünkü sizin mutlu veya mutsuz olmanız cocuklara da yansıyacak onlara yazık birde gün içinde Bakara Süresini açın evde sesli karı koca muhabbeti için iyi olur

Back