- 1 Ocak 2022
- 3.381
- 11.928
-
- Konu Sahibi kafestekikiz
Ama aile kavramında haftanın 5 günü eve gelmemek de yok. İş ortamı ekonomik zorluklar hepimizin malumu, 5 gün evinde uyuyamayan dinlenemeyen adam evden de çocuktan da soğuyabilir. Bu normal veya buna hakkı var demiyorum yanlış anlamayın, evi ailesi varken bekar gibi yaşayan bir erkek mutsuz olabilir. Hafta içi çocuğu hiç görmüyor ilgilenmiyor, kızınız küçük anne çocuğu, doğal olarak hep sizinle. Bu adam ne babalığı hissediyor ne kocalığı. Bazısı dertlenir üzülür bazısının da işine gelir böylesi.doğru söylüyorsunuz, ama aile kavramı böyle olmamalı bence. ciddi bir sorun benim için bu… çocuğumuz olması için o kadar istekliydi ki, şimdi beni her şeyle tek başıma bıraktı.
Yoğun bir tempoda ve özellikle beden işi yapan erkekleri idare etmek çok zor oluyor bu genel bir sorun. Fiziksel güçlerini kullanıp çalıştıkları için fiziksel olarak dinlenmeye ihtiyaç duyuyorlar ve dinlenirken de kendilerini dışarıya kapatıyorlar. Yapacak bir şey yok hem kendinizi hem onu strese sokacağınıza idare etseniz daha iyi olur çünkü kavga ettikçe bir şey değişmeyecek.selamlar herkese. halihazırda kötü giden bir evliliğim var. şu anki şartlardan dolayı bir şeyleri düzeltmeye, olayları büyütmemeye çalışıyorum ama artık delirme noktasına geldim. psikolojim hiç yerinde değil. kötü yorumlara hiç hazır değilim…
2 yaşında kızımız var. eşim işi dolayısıyla hafta sonları eve geliyor iş yeri buraya iki saat uzaklıkta, yol parası da epey fazla her gün gidip gelmek için. eşim gelirse akşam geç saatte geliyor, onda da sabaha kadar oturup oyun oynar, balkonda sigara kahve içer vs.
sabahları kızım kalktığında o varsa bir günlük kızıyla ilgilensin, bağları zayıflamasın istiyorum. altını alsın, yemek yedirsin oyun oynasın vs. sabah kalk hadi kahvaltı yapalım dediğimde yorgunum anlamıyor musun sen eşşek gibi çalışıyorum her gün vs cevaplar alıyorum, yorgun olan insan sabaha kadar oturmaz gelir gelmez yatar. bir tek bize gelince mi yorgunsun sen diyorum. karşılık verirsem olay kavgaya dönüyor. kızım şahit olmasın diye o yokmuş gibi davranıyorum, akşam 3 4lere kadar yatıyor.
kalkınca uykusunu aldığı için her şey normalmiş gibi davranıyor şakalar muhabbet etmeye çalışmalar vs. daha çok sinir oluyorum. işim var çocukla ilgilen derim, bakıyorum ki oyun açmış telefondan çocuğa da çizgi film açmış oturuyor. yahu diyorum ki yarım saat oynasan ölecek misin çocukla? biz oynuyoruz onunla diyor. yok içinden gelmiyor adamın.
hadi bizi geçtim çocuğuna ilgi alaka göster diyorum sadece. ayın maksimum 10 günü evdesin, bu çocuk benim mi sadece diyorum. başlıyor bu sefer sen de anne misin, sen baktığın için böyle oluyor bu çocuk. böyle oluyor dediği de kızım babasından ilgi görmediği için benim peşimde dolanıyor sürekli. iki dakika dursunlar kızım ağlayarak yanıma geliyor. ne oluyor yine diyorum yanına gelmesin diye alırken ağladı diyor.
güzellikle konuşsan ilgi görse hemen koşan bir çocuktur, hiç huysuzluk etmez. kendi çocuğumu tanımıyormuşum gibi yalan söylüyor. bir kere kızını şöyle koklayarak öptüğünü prensesim, bir tanem dediğini görmedim. çocuk bir şey yapsa bağırmaya başlıyor hemen yapmasana, yürü içeri vs. öyle yapınca o kadar zoruma gidiyor ki kendimi tutamıyorum kavga ediyoruz ister istemez. sıkılıp okumayı bırakmanızı istemem burda bitireyim bu sadece kızımla ilgili kısım. bu arada çok araştırdım ettim, narsist olduğunu düşünüyorum eşimin. bildiğim kadarıyla eğer öyleyse tedavisi imkansız gibi bir şeymiş. böyle bir insanı yola getirmenin bir yolu var mı hanımlar bilen varsa söylesin ben yapamadım.
Benim cocuguma bagiracak adamin dilini koparir eline veririm net.Ayda 10 gun eve gelip cocuga bagirmak nedemek?!selamlar herkese. halihazırda kötü giden bir evliliğim var. şu anki şartlardan dolayı bir şeyleri düzeltmeye, olayları büyütmemeye çalışıyorum ama artık delirme noktasına geldim. psikolojim hiç yerinde değil. kötü yorumlara hiç hazır değilim…
2 yaşında kızımız var. eşim işi dolayısıyla hafta sonları eve geliyor iş yeri buraya iki saat uzaklıkta, yol parası da epey fazla her gün gidip gelmek için. eşim gelirse akşam geç saatte geliyor, onda da sabaha kadar oturup oyun oynar, balkonda sigara kahve içer vs.
sabahları kızım kalktığında o varsa bir günlük kızıyla ilgilensin, bağları zayıflamasın istiyorum. altını alsın, yemek yedirsin oyun oynasın vs. sabah kalk hadi kahvaltı yapalım dediğimde yorgunum anlamıyor musun sen eşşek gibi çalışıyorum her gün vs cevaplar alıyorum, yorgun olan insan sabaha kadar oturmaz gelir gelmez yatar. bir tek bize gelince mi yorgunsun sen diyorum. karşılık verirsem olay kavgaya dönüyor. kızım şahit olmasın diye o yokmuş gibi davranıyorum, akşam 3 4lere kadar yatıyor.
kalkınca uykusunu aldığı için her şey normalmiş gibi davranıyor şakalar muhabbet etmeye çalışmalar vs. daha çok sinir oluyorum. işim var çocukla ilgilen derim, bakıyorum ki oyun açmış telefondan çocuğa da çizgi film açmış oturuyor. yahu diyorum ki yarım saat oynasan ölecek misin çocukla? biz oynuyoruz onunla diyor. yok içinden gelmiyor adamın.
hadi bizi geçtim çocuğuna ilgi alaka göster diyorum sadece. ayın maksimum 10 günü evdesin, bu çocuk benim mi sadece diyorum. başlıyor bu sefer sen de anne misin, sen baktığın için böyle oluyor bu çocuk. böyle oluyor dediği de kızım babasından ilgi görmediği için benim peşimde dolanıyor sürekli. iki dakika dursunlar kızım ağlayarak yanıma geliyor. ne oluyor yine diyorum yanına gelmesin diye alırken ağladı diyor.
güzellikle konuşsan ilgi görse hemen koşan bir çocuktur, hiç huysuzluk etmez. kendi çocuğumu tanımıyormuşum gibi yalan söylüyor. bir kere kızını şöyle koklayarak öptüğünü prensesim, bir tanem dediğini görmedim. çocuk bir şey yapsa bağırmaya başlıyor hemen yapmasana, yürü içeri vs. öyle yapınca o kadar zoruma gidiyor ki kendimi tutamıyorum kavga ediyoruz ister istemez. sıkılıp okumayı bırakmanızı istemem burda bitireyim bu sadece kızımla ilgili kısım. bu arada çok araştırdım ettim, narsist olduğunu düşünüyorum eşimin. bildiğim kadarıyla eğer öyleyse tedavisi imkansız gibi bir şeymiş. böyle bir insanı yola getirmenin bir yolu var mı hanımlar bilen varsa söylesin ben yapamadım.
20 bin lira ha diyince toplanacak bir para değil maalesef giderler bu kadar fazlaykenAile birliğinizden önemli mi? O iş yerinde daha kaç yıl çalışacak belli mi? Yollatacak ayrı kalmaya değmez.
Okuduğum böyle konularda en çok merak ettiğim şey yatakta her şey normal mi gidiyor? Eğer öyleyse adam bayağı ihtiyaç gidermeye geliyor eve.
Sizi üzmek için söylemiyorum. Allah yardımcınız olsun
ikinci çocuk imkansız, bir tanesi bana yetiyor zatenSadece işiyle alakalı değil.Haftanin 2 günü evde olması da asla normal değil,böyle evlilik olmaz. Adam boş zamanlarında da çocukla ilgisiz,bir tek çalışan o değil. Tüm adamlar çalışıyor,bu tam bir keko. Burnunu surtun ve bu adama asla 2.nci çocuğu yapmayın. Kendinizi her koşula hazırlayın derim.
doğumundan itibaren bakmıyor değil açıkladım aslında, ilk aylarında gayet de güzel ilgileniyordu. bakmasına da müsade ediyordum tabiki neden çekineceğimBirde sunu ekleyecegim. Bebege dogumundan itibaren bakmayan bir adama 2 yasindaki cocugu baktiramazsiniz. Ben calisiyorum deyip gece bebek sallamamis, sizi uyutup bebegin altini degistirmemis, bebekle yalniz kalmamis, mamasini hazirlayip beslememis bir insan istediginiz seyleri yapamaz. Kadinlarin en buyuk hatasi dogumdan sonra bebegi babaya emanet etmeye cekinip sonra bebege bakmasini beklemek.
evet aynen dediğiniz gibiyim onun gözünde. ayda yılda eve geliyoruz onda da rahat yok cümlesini duyuyorum hepAdamın yapısı bu ne yapsanız değişmez hafta içi evden uzakta yoğun işi var hafta sonu eve gelip aşk böceği olamıyor , içinde yok Kendi içinde" evden uzakta eşek gibi çalışıyorum eve para getirip kocalık ve babalık görevimi yapıyorum dinlenmek , kendime vakit ayırmak hakkım" diye düşünüyor.Vicdanen rahat ona göre kıymet bilmeyen, vıdı vıdı yapan bir eş olabilirsiniz.Size tavsiyem konuşmayı bırakın o yokken nasıl yaşıyorsanız öyle yaşayın.Terapi öneririm ama eşiniz kendinde sorun görmüyor......
doğru söylüyorsunuz. çocuk olduğunda işi böyle değildi. işi eve yakındı o zaman ve düzen vardıAma aile kavramında haftanın 5 günü eve gelmemek de yok. İş ortamı ekonomik zorluklar hepimizin malumu, 5 gün evinde uyuyamayan dinlenemeyen adam evden de çocuktan da soğuyabilir. Bu normal veya buna hakkı var demiyorum yanlış anlamayın, evi ailesi varken bekar gibi yaşayan bir erkek mutsuz olabilir. Hafta içi çocuğu hiç görmüyor ilgilenmiyor, kızınız küçük anne çocuğu, doğal olarak hep sizinle. Bu adam ne babalığı hissediyor ne kocalığı. Bazısı dertlenir üzülür bazısının da işine gelir böylesi.
Çocuk isterken de böylemiydi iş durumu? Yani doğsun annesi bakar büyütür diye mi düşündü?
haklısınız kesinlikleBiriyle vakit geçirmek istemiyorsa sevgisi de yoktur bence. insan çocuğunun yanına gidip onu izlemez mi? beş gün başka tarafta iki gün kızının karısının yanında. bir özlem duygusu olması gerekmiyor mu?
böyle bir babaya tahammül edemiyorum maalesef. idare edemiyorum. ekstra bir şey yapmasın ama kızıma da iyi davransın bir zahmetYoğun bir tempoda ve özellikle beden işi yapan erkekleri idare etmek çok zor oluyor bu genel bir sorun. Fiziksel güçlerini kullanıp çalıştıkları için fiziksel olarak dinlenmeye ihtiyaç duyuyorlar ve dinlenirken de kendilerini dışarıya kapatıyorlar. Yapacak bir şey yok hem kendinizi hem onu strese sokacağınıza idare etseniz daha iyi olur çünkü kavga ettikçe bir şey değişmeyecek.
aynen öyleBenim cocuguma bagiracak adamin dilini koparir eline veririm net.Ayda 10 gun eve gelip cocuga bagirmak nedemek?!
Ben de siz de calisiyorsunuz islerinizi ayni bölgede ayarlayamadiniz vs sandim. Assiri sacma bi sebep. Aile kurumunun temeline dinamit döşeyip 20 binin bahsini yapmak korkunc bi akil tutulmasi. Ayrica cok rez bi hayat bicimi. Adam nerde yasiyor. Aile/ev ortamindan uzakta gunlerini geciren adam tabi yabanilesirçünkü şu an ucuz denilebilecek bir kirada oturuyoruz, burdan çıkmamız bize en az 20 bin liraya mal olacak
boşanmak için şu an maddi durumum el vermiyor hele ki şu ekonomik krizde.Yogun calisip yorulan insanlara cok merhametim oluyor benim, hic dokunup uzerine gidemem heralde. Ama yorgun olan adam isten gelince sabaha kadar oyun oynamaz. Oynuyorsa enerjisi varsa once o enerjiyi ailesine harcayacak. Ayrica haftasonundan haftasonuna goruserek evliik surdurmek en tutkulu aşklari bile sarsar. Kotu giden evlilikte bu berbat bi duzen. Cozum bulmalısıniz. Yoksa bu sorunlarin duzelmesi icin daha cok beklersiniz. Zaten ayri yasiyorsunuz madem bosanin bence iki taraf da daha rahat eder.
Bosanip kendi ayaklarinizin uzerinde duramiyorsaniz adamla sadece evi cekio çeviriyor duzenim bozulmasin mantigiyla evli kaliyorsunuz demektir. O zaman ilgi sevgi beklentiniz de cok sacma gercekten. Boyle kabul edin yasayin gitsin bu duzen boyle. Siz maddi imkani buldugunuz anda bosayacaginiz adami sevmyorsunuz demektir. O neden sizi sevsin ki?boşanmak için şu an maddi durumum el vermiyor hele ki şu ekonomik krizde.
hanımefendi zaten kötü bir evlilik, burda yazmadığım şeyler de var. ufff kocam niye beni sevmiyor diye açmadım ben bu konuyu. ben ona karşı sorumluluklarımı yerine getiriyorsam o da getirmek zorunda.Bosanip kendi ayaklarinizin uzerinde duramiyorsaniz adamla sadece evi cekio çeviriyor duzenim bozulmasin mantigiyla evli kaliyorsunuz demektir. O zaman ilgi sevgi beklentiniz de cok sacma gercekten. Boyle kabul edin yasayin gitsin bu duzen boyle. Siz maddi imkani buldugunuz anda bosayacaginiz adami sevmyorsunuz demektir. O neden sizi sevsin ki?
İş çıkışı nerde kalıyor?selamlar herkese. halihazırda kötü giden bir evliliğim var. şu anki şartlardan dolayı bir şeyleri düzeltmeye, olayları büyütmemeye çalışıyorum ama artık delirme noktasına geldim. psikolojim hiç yerinde değil. kötü yorumlara hiç hazır değilim…
kardeşinin evindeİş çıkışı nerde kalıyor?
Kardeşi bekar mi ?kardeşinin evinde
Ozaman akşamları dinleniyor demektir h sonu ailesine vakit ayırabilir.kardeşinin evinde
hayır evliKardeşi bekar mi ?
Ozaman başka soruyu da ben sorayım kadın mı erkek mi kardeşi?hayır evli
hayır evli
İşte bu noktada soğuma ve boşanma devreye giriyo zaten. Gözden ırak gönülden ırak oldu belki de? Ben onu seviyorum o da beni sevecek diye bir şey yok ki.Belki de adam evden soğudu böyle evlilik gerçekten olmaz. Evli kardeşinde kalıyomuş, o kardeşin karısına da yazık haftada 5 gece kaynı evde korkunç. Acilen bu ev işini çözmeniz lazım eğer sorunu çözmek istiyorsanız.hanımefendi zaten kötü bir evlilik, burda yazmadığım şeyler de var. ufff kocam niye beni sevmiyor diye açmadım ben bu konuyu. ben ona karşı sorumluluklarımı yerine getiriyorsam o da getirmek zorunda.
bende çocukla oyun oynayan anne olamadım , yemeği uykus sati meyvesi zaten yorulyordu sıkılıyordum . boşta kalan zamanı kendime ayırıyordum . yoğun çalışsam kendime zaman ayırmak isterim aynı odada bile olmak arada laf atmak bile yetiyor bazen . insan önce kendini deşarz edecekki sonra etrafa baksın .bence rahat bırakın zorlamayala olmazselamlar herkese. halihazırda kötü giden bir evliliğim var. şu anki şartlardan dolayı bir şeyleri düzeltmeye, olayları büyütmemeye çalışıyorum ama artık delirme noktasına geldim. psikolojim hiç yerinde değil. kötü yorumlara hiç hazır değilim…