Umudunu Yitirenler Okumasin

Şenizherşeye rağmen mutlu olman için çok sebebin var civcivim senin kadar şansı olmayan maddi manevi öyle çok insan varki neden ben diye sakın sorma asla isyan etme canım imtihandayız unutma kendini üzersen dahada başarısız olabilirsin kendini ağlayıp bu kadar yıprattığın için bile senden hesap sorulabilir,üstüne düşeni yaptın tamam şimdi sakin mutlu huzurlu bir şekilde tarini bekleyip tahlil yaptırmalısın canım...sonuçmu??... oda takdiri ilahiden sonuçta dua ederken ALLAHtan bizim için hayırlısını istemiyormuyuz.... lütfen canım artık daha fazla üzülmeni istemiyorum inan meleklerinde istemiyor,sen onların annelerisin sağlam ve dik durmalısın...tamammı canım artık benim eşimin gelme saati yaklaştı kapatıyorum..kendi kendinin dr u olmnalısın ben başarıcağına İNANIYORUM..İYİ GECELER ÇOK ÖPÜYORUM..K.İ.B.tamammı canım bi okeyle içim rahat kapatiim...Şeniz

Kizlar nasilsiniz? Insallah sevindirecek haberleriniz vardir.

Mumudihabacim nasilsin? tatile hazirlik nasil gidiyor? Nelerle mesgulsun?

Kizkardesime gittik 10 gun ordaydik hep sizleri dusundum nasillar neler yapti v.s...... diye.

Aysenurcim burdamisin nasilsin? neler yapiyorsun?

Pink rosecim nasilsin?

burdamisiniz?????????????????????????????????????????

merhaba civciv1981 cnm umutsuz olma bak bir yumoş konmuş sağlıklı ise hiç korma cnm kaç yaşındasın birde kaç yıldır deniyosun benimde 3 tüp bebek tedavimde yumurta oldu ama laboratuar
ortamında döllemedi tek yumurta bk ben buna bile sevinemedim lütfen olumlu düşün cnm
bk ben transfer heyacanını bile yaşayamadım 1 kez denememde olmuştu düşükle sonuçlanmıştı 2 denememde yarıda iptal oldu 3 demede yumurta oldu dölleme olmadı sakın olumsuz düşünme tmm
ende sorun ne ki bu kadar kıbrıs fılan diyorlarki bende yumurta rezervim düşüşte olduğu için bende
4 ay sonra kıbrısa gitmeyi bile düşünüyorum hiç kafana takma biz elimizden geleni yapıyoruz
allaha emanet ol bekle cnm görüşürüz...

slm arkadaşlar eşim bugün m.tese ameliyatı oldu ve sperm bulundu.fakat benden çok yumurta çıktığı için yarın döllenme olursa transferimi 1 ay sonra yapacaklar.hayırlısı inşallah

slm arkadaşlar eşim bugün m.tese ameliyatı oldu ve sperm bulundu.fakat benden çok yumurta çıktığı için yarın döllenme olursa transferimi 1 ay sonra yapacaklar.hayırlısı inşallah

slm canım hakkında hayırlı neyse o olsun,hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşmanı dilerim..a.s.

merhaba civciv1981 cnm umutsuz olma bak bir yumoş konmuş sağlıklı ise hiç korma cnm kaç yaşındasın birde kaç yıldır deniyosun benimde 3 tüp bebek tedavimde yumurta oldu ama laboratuar
ortamında döllemedi tek yumurta bk ben buna bile sevinemedim lütfen olumlu düşün cnm
bk ben transfer heyacanını bile yaşayamadım 1 kez denememde olmuştu düşükle sonuçlanmıştı 2 denememde yarıda iptal oldu 3 demede yumurta oldu dölleme olmadı sakın olumsuz düşünme tmm
ende sorun ne ki bu kadar kıbrıs fılan diyorlarki bende yumurta rezervim düşüşte olduğu için bende
4 ay sonra kıbrısa gitmeyi bile düşünüyorum hiç kafana takma biz elimizden geleni yapıyoruz

slm nehir,çok üzüldüm canım duruma.ben sölüyrum şu civcive üzülme diye ama dinlemiyo..eh biraz kendine gelmeye başladı sayılır..nehircim ALLAHtan ümit kesilmez,hakkında hayırlısı olsun canım sevgiler..a.s.

canım inan senin adınada çok üzüldümm..benim eşimde sorun kaliteli sperm yok malesef m.tese yapıldı ondada çok saglam bulunamadı dollenen embriyolar ise çok kalitesizmişş..buda benim ilk denememdi.şu içimde 3 tane embriyo var ama hiç ümidim yok malesefff..kıbrısa dr son çare olarak eger biz istersek yönlendirirmiş yani sperm bankalarınaa...benim dr da kıbrıslıı ordan geldi buraya 3 aydır...yanii çokta iyi durumda vaka değilim anlıcağın canımm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kizlar Allah yardimciniz olsun tedaviye baslayanlar insallah sonuc alirsiniz. Allahim nasip etsin bizlere.kucagimizi bos birakmasin. umutlarimiz kesilmesin..........

CANIM ARKADAŞLARIM RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN
:emir_bebek:
HAYIRLI ZAMANDA HAKKIMIZA HAYIRLI OLDUĞU ZAMAN
İNŞALLAH BİZLERİNDE BEBEĞİ OLACAK
BEN İYİYİM ABLAMIN GELMESİNE ÇOK AZ KALDI KISMET OLURSA 4 GÜN SONRA YOLA ÇIKIYORLAR SALI GÜNÜ BURDALAR İNŞALLAH

merhaba kizlar!

Mumudihabacim demek gunler sayiyorsundur.Yigenlerini kucagina alirsin her seyi unutursun. 1 hafta oncesinde yasadim suan onlar neler yapiyor uyudu mu agliyordur diyorum. Bu hafta sonu yanimda olan yigenim gidiyor.10 gun sonra esim tarafindan gelecekler. Bu da mutluluktur. Bu yaz tatili yigenlerimi gezdirmekle gecti diyebilirim...

Insallah kizlar kendi cocuklarimizla gezmeyi Allahim nasip eder.

hoşgeldin canım nerelerdesiniz

nasılsın hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz

bulantılar varmı :uhm:

Hayırlı cumalar herkese,
canım Hayırlısı ile 11. haftadayım,
ama kötü bir haberim var bebeklerin birinin kalbi 2 hafta önce durdu,::1no2:
Allahım izin verirse İnşallah diğer bebeğimi sağlıkla dünyaya getirebilirim,:roflol:
Ama çok huzursuzum
endişeliyim
hergün dua ediyorum ne olur Allahım onu bize bağışla diye,
ağustos başında dr gideceğim o zamana kadar merak içinde olacağım, CADIARZU

Hayırlı cumalar herkese,
canım Hayırlısı ile 11. haftadayım,
ama kötü bir haberim var bebeklerin birinin kalbi 2 hafta önce durdu,::1no2:
Allahım izin verirse İnşallah diğer bebeğimi sağlıkla dünyaya getirebilirim,:roflol:
Ama çok huzursuzum
endişeliyim
hergün dua ediyorum ne olur Allahım onu bize bağışla diye,
ağustos başında dr gideceğim o zamana kadar merak içinde olacağım, CADIARZU

rabbim neylerse güzel eyler
nasip inşALLAH diğer evladına sağlıcakla kavuşursun
:eek:klava: kendine yer açmıştır daha rahat büyüyeyim diye
hayırlı haberlerini bekliyoruz

merhaba kizlar!

Mumudihabacim demek gunler sayiyorsundur.Yigenlerini kucagina alirsin her seyi unutursun. 1 hafta oncesinde yasadim suan onlar neler yapiyor uyudu mu agliyordur diyorum. Bu hafta sonu yanimda olan yigenim gidiyor.10 gun sonra esim tarafindan gelecekler. Bu da mutluluktur. Bu yaz tatili yigenlerimi gezdirmekle gecti diyebilirim...

Insallah kizlar kendi cocuklarimizla gezmeyi Allahim nasip eder.

inşALLAH canım onun hayliyle yaşıyoruz hepimiz
ablam bugün yola çıktı çok sabırsızlanıyorum

X