Umudunu Yitirenler Okumasin

:nazar:9 YILLIK EVLİYİ 3 TANE CANIMDAN CAN GİTTİ 4-5 AYLIK BEBKLERİMİ KAYBETTİM EN SON 6 AY ÖNCE YAPTIM DÜŞÜK.UMUDUMUN BİTTİĞİ YER DİYE BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUM ALLAH(C.C) BANA SAĞLIK GÜÇ VERİRSE BİR BAŞKA DENEME BİR BAŞKA TEDAVİ VE EN SONUN DA MELEKLERİME KAVUŞTUĞUM GÜN GELECEK İNŞALLAH.DİKKATINIZI ÇEKİYORUM BİR TANEDE DEĞİL BİR ÇOK BEBĞİM OLSUN İSTİYORUM ALLAHIM NE OLURSUN BANA SAĞLIK VER MORALİM HİÇ BOZULMASIN UMUDİM HİÇ BİTMESİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMI ÇOK İYİ ANLIYORUM SİZİ ANLAYAN SADECE SİZ SİNİZ BAZEN EŞİNİZİN BİLE SİZİ TAM ANLAMADIĞI ZAMANLAR OLUR AMA SİZİN YAŞADIKLARINIZI YAŞAYAN ANÇAK ANLAR DÜŞÜK YAPMIŞSINIZDIR, GEŞMİŞ OLSUNA GELİRLER OLSUN GENÇSİN YİNE OLUR CANINI SIKMA ÜZÜLME DERLER AMMA HENÜZ 4-5 AYLIK BİR BEBEK SİZİN İÇİN NİÇE BABAYİĞİTLER KADAR YAĞIZ DELİKANLIDIR ONUN İÇİN SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM LÜTFEN HİÇ UMUDUMUZU YİTİRMEYELİM VE HEPİMİZ MELEKLERİMİZE KAVUŞALIM YOLA DEVAM KIZLAR HAYDİ:asigim::asigim:
çok haklısın canım tabiki yoladevam

Merhaba kizlar nasilsiniz?

donecigim Insallah 2-cisi de olur. Tedavi olsun yapilmasi gereken herseyi yap .Kolay hamile kalamadigina gore sabirin umutun ne oldugunu iyi biliyorsun.Allahim nasip etsin!

Sen ne kadar mutlusun cocugun var anne diyebilen kendi kanindan bebisin var Masallah insallah bize de Allahim nasip eder. Allahim edilmis dualarimizi kabul eder insallah.

Mumudihaba acaba nasil dinleniyor.Suan tatilde.belki bu ay sonunda donecektir.
Kizlar Allahim yardimci olsun

:nazar:9 YILLIK EVLİYİ 3 TANE CANIMDAN CAN GİTTİ 4-5 AYLIK BEBKLERİMİ KAYBETTİM EN SON 6 AY ÖNCE YAPTIM DÜŞÜK.UMUDUMUN BİTTİĞİ YER DİYE BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUM ALLAH(C.C) BANA SAĞLIK GÜÇ VERİRSE BİR BAŞKA DENEME BİR BAŞKA TEDAVİ VE EN SONUN DA MELEKLERİME KAVUŞTUĞUM GÜN GELECEK İNŞALLAH.DİKKATINIZI ÇEKİYORUM BİR TANEDE DEĞİL BİR ÇOK BEBĞİM OLSUN İSTİYORUM ALLAHIM NE OLURSUN BANA SAĞLIK VER MORALİM HİÇ BOZULMASIN UMUDİM HİÇ BİTMESİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMI ÇOK İYİ ANLIYORUM SİZİ ANLAYAN SADECE SİZ SİNİZ BAZEN EŞİNİZİN BİLE SİZİ TAM ANLAMADIĞI ZAMANLAR OLUR AMA SİZİN YAŞADIKLARINIZI YAŞAYAN ANÇAK ANLAR DÜŞÜK YAPMIŞSINIZDIR, GEŞMİŞ OLSUNA GELİRLER OLSUN GENÇSİN YİNE OLUR CANINI SIKMA ÜZÜLME DERLER AMMA HENÜZ 4-5 AYLIK BİR BEBEK SİZİN İÇİN NİÇE BABAYİĞİTLER KADAR YAĞIZ DELİKANLIDIR ONUN İÇİN SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM LÜTFEN HİÇ UMUDUMUZU YİTİRMEYELİM VE HEPİMİZ MELEKLERİMİZE KAVUŞALIM YOLA DEVAM KIZLAR HAYDİ:asigim::asigim:

arkadaşım çok üzüldüm ya am üzülme gerçekten ümidin var rabbim cennetinde kavuştursun inş.ben de 3-4 aylıkken 3 kez düşük yaptım.ve sonradan öğrendikki eşimin genetik probleminden kaynaklanıyormuş.artık hamile kalamıyorum kalırsam da hepsi yine düşükle sonuçlanacak.yurt dışındaki ve türkiyedeki üç üniversitende aynı raporu verdiler.bu şartlarda hiç anne lamayacağım. o yüzden şanslı gruptasın ümidini yitirme rabbim sağlık versin ve bebeklerine kavuş ve kocaman bir aile olun inş:ecrin_bebek:

Umudun bittiği yer olur mu olmaz elbett asla rabbim umutlari bitirmesinn her yeni doğan günle yeşertsin ümitleri özlenen gün gelecekse çekilenler kutsaldir inş rabbim tum isteyenleri tatli bebişlerine kavuşturur... Inşşş çunku o ol dedi mi tum kapilar açilirr .... Inşş ümitle yola devam edin dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................

GEÇEN SENE BU GÜN DÜ?

HEP YAŞAYACAKMIŞIM GİBİ İÇİMİ KERİMER HAP BİR AYRILIK OLACAKMIŞ GİBİ BENİ RAHATSIZ EDEN O HİSS GERÇEK OLMUŞTU

RABBİME ÇOK YALVARMIŞTIM KIZIM GİTMİŞTİ NE OLURSUN ALLAHIM c.c
OĞLUMU BEN DE AYIRMA DİYE

SEN VERDİN SEN OLDIM RABBİM
İSYANKARLIK ETMİYORUM

AMA HANİ YÜREĞİMİN DERİNLERİNDE OLAN O CAN ACISI İÇİMİ SIZLATIYOR

RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
KIZLAR BUGÜN ÇOK EFKARLIYIM OĞLUŞUM HASAN BASRİM BENİ BIRAKIP GİTTMİŞTİ ARTIK İÇİMDE DEĞİL TEKME ATMIYORDU
ANNESİNE BEN BURDAYIM SENİNLEYİM DEMİYORDU

bugün bir arkadaşımın 90 yaşınada gelsem umudumu yitirmeyeceğim hala bebk istemeye devam edeceğim demesi benimde umudumu alevlendirdi

birkez daha şahlandım yeni umut yeni kapılar açar ya kısmet

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inşallah canım rabbım senınle ols.inş herşey senın ve tum isteyenler için çok guzelllll olur.....................

inşALLAH canım muallim

inşALLAH RABBİM hayırlısıyla nasip etsin

eşimle dün akşam konuşuyorduk bir tane bebeğimiz olsaydı acaba tedavi olurmuyduk ikinci çocuk için

olurduk değilmi çünkü sana bakıyorum sende olması için bekliyorsun

RABBİM hepimiz için hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

inşALLAH RABBİM nasip eder de gelirsin ve uzun uzun sohbet ederiz

çok mutlu olurum çokkkkkkkkkkk

sen bi gelsen ne yemekler döktürürüm ay mutluluk verirsin canım

X