Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

yok canım öyle bişey sadece ygs ye yönelik var ama bazı dersaneler ygs yi önce bitirip sonra lys ye başlıyor bazı dersanelerde ikisini biarada veriyo öyle bir dersane bulabilrsen bir araştır

hmm tesekkür ederim tatlım.
ben öyle bişey düşünüyordum da ama var mı yok mu onu merak ettim canım.
belki o tür bir dershaneye gidenler vardır diye sormak istedim

Son düzenleme:
sagopam vektör-kuvvet-denge ekleyebilirsin canım

Sıralama-Basit Eşitsizlikler :128:

Mutlak Değer :128:

Üslü İfadeler :128:

Dik Üçgen :128:

Vektör-Kuvvet-Denge :128:

Bunları da hallettim. Ama şu 2 gündür hiç mi hiç çalışmadım

Çalışmam lazım ama aklım başka yerlerde

Son düzenleme:
Yalnız değilsin canım

Yalnız değilsin canım

Bugünüm de çöpe gitti
Geçen sene okulda dersanede ders çalışanların içindeydim öyle olunca ben de gaza gelip kaptırıp mis gibi çalışırdım. şimdi etrafta öyle kimse yok. dersaneye de gitmedim bu sene
Burda gördüm topiği daldım içeri gaz alırım diye
Ama sabah kimse de olmuyo buralarda.
kafamı toplayıp tekrar başlamam lazım ama yapamadım işte.

Sen de mi ben gibisin canım??

Aynen canım dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum bu sene bende. Bi de ev işleri hep bana kaldı şimdi yemeğinden temizliğine kadar onlarla uğrasınca zaten saat 3ü buluyo her gün nasıl geciyo pek anlamıyorm aralarda burda oluyorm ben genelde açık oldugunda yaz sen ben görüp gelrm

Ay canım benim ben de aynı şekildeyim. Annem yorgun argın eve geliyo diye kıyamıyorum tabi yemek yapmasam da ortalığı toplayıp ufak tefek işleri yapıyorum. Zaten erken de kalkamıyorum hiç. Günün ortası oluyo yani.
Tamam tatlım yazarım ben mesaj da atarım araada.

eklendihedefin ne onuda ekleyeyim :) :)

Eğer Hiç takılmadan 10'a kadar sayabilecek düzeyde matematik, Yemek yerken kaşığı kulağına değil de ağzına götürebilecek kadar biyoloji, Evine bildiğin en kestirme yoldan gidebilecek kadar fizik, Doğum tarihini ezberden söyleyebilecek kadar tarih, Yağan şeyin kar değil yağmur olduğunu anlayabilecek kadar coğrafya, Başkalarından yardım almadan adını yazabilecek kadar Türkçe, Çaya şeker yerine tuz atmayacak kadar Kimya biliyorsan, Emin ol ki senin için ÖSS, doğum gününde en kestirme yoldan evine gidip senin için yaptırılan doğum günü pastasının üzerindeki yazıyı okuyarak mumları eksiksiz sayıp üfledikten sonra pastanın tadına bakıp dışarıda yağan yağmuru seyrederek çay keyfi yapabilmen kadar kolay bir iştir...(Erdal Demirkıran)

Son düzenleme:

Ama zaman çok azzz

felsefeye giriş
bilgi felsefesi
bilim felsefesi bitti
vizelerde çalıştım olsun 3 konu üç konudur
felsefeden fullemeyi hedefliyorum yazım kurallarıda bitti

Son düzenleme:
Ama zaman çok azzz

canım benim zaman az olabilir ama bugünden başla program yap kendine her gün mutlaka bitireceğin konuları yaz bir kağıda bitirmeden uyuma onları evdesin zaten geceleri çalışırsın erken kalkma gbi bir durumun varmı böyle programlı ilerlersen mein ol çok ilerlersin zaman çok aslında hiç az kaldı diyipte motivasyonunu düşürme

Canım evdeyim ama erken kalkıyorum annem erken uyanıyo diye kahvaltı falan o erken yapar kahvaltısını ameliyattan sonra şimdi dolaplara falan uzanamıyo önce onunlakhavlatı yapıyoruz sonra ben artık çamaşırlar bulaşık klasik günlük evin temzliği derlenmesi toplanması günlük işler derken zaman buldugumda ders yerine dinlenmeyi seciyorum akşamları çalışıyorm bazen ama sanki hiç biri yetişmeyecek gibi :26:

canım benim bak ev hanımları eşlerine çocuklarına ragmen kazanıyor ör:sovalyem bu engel değil ki ev hanımı değilsin çocukların yok yaparsın işini oturur çalışırsın bir güzel erken kalkıyormuşsun birde ne güzel kalkıp kahvaltı hazırlayıp günlük işleri bitirir biraz dinlenir çalışırsın bak zaman geçiyor çalışmaya başladığında çok geç olabilir sen bugünden başla çalışmaya bak gör nasıl yetişiyor :)

kızlar ygs basvuru tarıhı belırlenmedı demgılmmı??* 2 bebegım var ben kacırabılırım... burdanda duyuru yapalım olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…