Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Hoşgeldin canım.
Asla geç kaldım diye düşünme başla bi yerden yapabilirim diye motive et kendini eğer istersen başarabilirsin.
Hangi bölümü istiyorsun peki ?

Hosbuldumm..
simdi ben oncelikle kendimi tanitiyim. gecen sene dha dogrusu bu sene girdim sinava ygsden de lysden de 360 civari bi puan aldim. eczacilik veya diyetetik istedigim icin baska bolum yazmadim seneye de girerim dusuncesiyle. Bu sejebasinda 4 ekime kadar biraz calistim ama haril haril bi calisma degildi. Ek tercih olayina da girmedim hic. girseydim gida muhendisligi veya baska biseyler yazsaydim keske. su an yine ilk istegim eczacilik ve diyetetik ama konyada eczacilik yok. diyetetik de ozel bi universitede var. babam baska sehire gondermek istemiyo. Hal bu olunca isler karisiyor tabi. yani kisacasi su an ne istedigimi bilmiyorum

Ya da ne istemem gerektigini bilmiyorum demeliyim sanirim..

ha bir de okul yok dersaneye de gitmiyorum herhangi bir ozel dersim de yok

merhabalar.. bu ara kızım hasta oldugu ıcın calısamadım.. eşime yalvarıyorum ebob ekok bı anlat hatırlıyorum ama uzerınden gecelım dıye.. eşim ozel ders verıyo mıllete bana gelınce yok.. bırgun arayıp ozel ders ısteyecem kendılerınden ucret karsılıgı o olacak:) bu arada zaan gazetesı alıyoduk.. ygs ekıne uye olduk onuda cozucem.. zaten unutmamısım konuları benım ıcın onemlı olan test cozmek/cozebılmek:)

Kızlar bugun Körfez Fizik-Kimya-Biyoloji aldım

iyi yapmışsın canım körfez çok güzel ben çok beğenyrm

hoşgeldin kuzum nerelerdesin sen bakimm
bende hiiiçççç çalışmyorum canım vizeler başlıyo onlara çalışcam bu yıldan pek umutlu değilim umudumu kaybettim
hoş geldin canım ekliyrm ismini

eşin matemtik öğretmeni mi ne güzel canm yardım etsin işte ne olur sanki

Peki sınava girdiğinde yani sonuçlar açıklandığında babanın başka şehire göndermiyceğini bilmiyormuydun ?
Eğer biliyorsan keşke başka bölüm tercih etseydin.
Bu arada yıllardır bende Konyada yaşadım canım 2 ay oldu Antalyaya taşınalı. Babanı bi şekilde ikna etsen çok güzel olur Konya dışında üniversite okumak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Sonuçlar açıklandığında babamı ikna etmeyi düşünüyoduk halamla kuzenlerimle ama olmadı canım bu sene girmeyi planlıyodum işte o zamanlar. İstemediğim bi bölüme gitsem sonra yine mi girsem diye düşündüm ama puanımın düşecek olması beni vazgeçirdi
İstediğim bölüm olsa sorun olmaz konyada okumak yine okurum ama yok işte malesef

Antalya'da mısın canım nedense burda aynı sehirde oturdugum birini görmek güzel geldi

Matematikte sayilar basamak kavrami taban aritmtigi bolme bolunebilme obeb okek ve rasyonel sayilar;
Geometride temel kavramlar dogruda aci ve ucgende aci bittiii

Son düzenleme:

Babanı ikna etmeyi denesen tekrar iyi olur aslında belki senin ne kadar çok istediğini görünce oda ikna olabilir.
Eğer olmazsada Konyada başka bölüm okuycaksın gibi canım başka güzel bölümlerde var...

Evet canım taşınalı 2 ay oldu.
Seninde Antalyada olmana çok sevindim hiç kimseyi tanımadığım için burda :)

ben hiç taşınmadım kendimi bildim bileli aynı evde aynı mahallede oturuyorum ama eminim zordur yeni bir yere alışmak
Neresinde oturuyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…