- Konu Sahibi sagopammmm
-
Bende çok çalışmak istiyorum ortam sağlayamıyorm bu ara
Merhabalarr yoldaşlarımm :) Ben burayı biraz ihmal ettim ya çünkü fazla çalışamıyorum bu aralar bayramdan sonra sıkı bi ders çalışmaya başlıcam hepinize kolay gelsin
evet canım durmak yok aynen böyle devam et problemleri sona bırakma her yayından bak bu konulara ygsde kurtaran bu problemler bunalma hiç daha ne yaptın zaten sonlara doğru bir bıkkınlık geliyor şimdi sakın bunalmaIsı sıcaklık ve noktanın analitiği bitti.Şu problemleri de aradan çıkarsam çok rahatlayacağım aslında.Durmak yok kızlar,şu sene biraz dişimizi sıkmamız bir nevi hayatımızı kurtaracak.Gerçi ben diyorum ama ben de bunalıyorum arada
Canım benim son konular;
*Bölme- Bölünebilme *Obeb- Okek
*İkizkenar- Eşkenar Üçgen *Sıvıların Kaldırma Kuvveti
*Hücre Zarının Yapısı *Hücre Zarından Madde Alışverişi
Kızlar bayram tatilinde asılıyoruz derslere, ben baştan bi genel tekrar yapıp sonra ileriki konulara başlıyacağım..
Durmak yok devamm
Sözcük Türleri
Basamak Kavramı
Taban Aritmetiği
Dünyanın Şekli ve Hareketleri bitti canım ekler misiniz tabloya?
Bugün rehberlikçimizin bize kurduğu bi cümle çok hoşuma gitti. "Sınava kadar sizin dostlarınız yanlışlarınız olacak" demişti.
Bencede çok doğru. Şimdi böyle bi netle başlaman güzel zaman içerisinde yavaş yavaş yükseleceksindir eminim ki..
Allah yardımcın olsun tatlım ümitsizliğe kapılma çok iyi olacak inşallah
canım dert etme hedefin büyük çok çalışman gerekiyo o denemelerde eksiklerini belirle ve nerde yanlış yaptığına bak ona göre çalış ygs ye kadar eger istikrarlı çalışırsan 100 netleri bile görebilrsin emin ol
Çok doğru bi söz gerçekten. Umutsuzluğa kapılmayıp emin adımlarla çalışmaya devam etmem lazım bu bayram tatilini çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada özel mesaj kutun dolu o yüzden cevap veremiyorum sana.
evet canım durmak yok aynen böyle devam et problemleri sona bırakma her yayından bak bu konulara ygsde kurtaran bu problemler bunalma hiç daha ne yaptın zaten sonlara doğru bir bıkkınlık geliyor şimdi sakın bunalma
Ay Sagopam canım ya hedefimide yazmışsın yeni gördüm daha
Katı ve sıvılarda genleşme,vektör-kuvvet-denge,periyodik cetvel bitti
O sonlara doğru olan bıkkınlık benim sonum olmadı mı zaten
Haklısın canım, ay görüyorum şimdiden 130-140 net falan yapanları anlamıyorum;biz mi bir hata yapıyoruz çalışırken yoksa onlar mı fazla uçurarak söylüyorlar netlerini.Bu arada hedefim mimarlık
Kızlaaar Cuma günü evimdeyim sonunda özledim evimiiAma net yok su an evde ben eve gitmeden hallolur umarım :)
Nasılsınız ?
Nerdesin ki canım ?
Tatilde falan mı ?
Yarından sonra bende giremeyeceğim şimdiki gibi
Yok canım annem ameliyat olunca ablama geldik annemin kontrolünden sonra eve gececeğiz artık :)
Geçmiş olsun,anladım canım
Az kalmış yinede
Geçmiş olsun,anladım canım
Az kalmış yinede
Merhaba canım mesaj atmışsın fakat mesaj sayım yeterli değil malesef... o yüzden seni burada yakaladım
Hemen kısaca yazıp kaçıcam konuyu dağıtmadan
Eğer yerine birini bulursan olabiliyormuş kardeşimin yurdunda oldu öyle bir şey başka türlü müsade edilmiyor sanırım.
İyi geceler herkese başarılar...
Anladım,ilgine çok teşekür ediyorum
Benim hiç tanıdığım yok malesef orada
Okulada pek gitmediğim için tanışamadım pek
Bİzde sizin gibi düşündük,umarım bulabilirim,çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?