- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Kızlar benim hedefimde pdr eklerseniz sevinirim...
Bende hukuk istiyorumm ya. 13.000 den mi alacakmışof ya hiç eksik konum kalmaması lazım :/ kızlar verimli doğru bir şekilde çalışabiliyorsanız banada anlatın lütfen ya.s.s
Meraba kızlar bende burdayımBenimde hedefim Din Kültürü Öğretmenliği.. Herkese başarılar
hoşgeldin canım ekliyorum ismini :)
mat1 - bağıntı fonksiyon
tarih- tarihe giriş ilk çağ uygarlıkları
coğrafya - harita bilgisi
fizik- vektör kuvvet
biyo - canlının ortak özellikleri
biyo- hücrede madde alışverişi
hedfi yazmayı unutmuşum bende tıp istiyorum
son 3-5 gündür çalışmaıyorummmmmmmmm
Yalnız değilsin canım bende öyle az önce baktım biraz o
eve gelip masasının başına oturup ders çalışanlar nasıl yapıyor ya :44: biz nerde hata yapıyoruz ki ?
Bir bilsem nasıl başarıyorlar ben max. 30 dakika oturabiliyorum masa başına sonra biraz ara vermem gerekiyor yoksa dikkatim dağılıyor iyice:26:
canım o konsantrasyon süremizle aalkalı birşeymiş bu sureyi uzatmanın egzersizleri vardı internette ama masanın başına oturmakta güç benim için
Kızlar annem uyarın ameliyat olacak bir saat sonra gidip yatış yapacağız bende refakatçı kalacağım annemin yanında umarım ameliyat iyi geçer ben ondan daha çok stresliyim kendi çalıştığım yerde benim hastalara baktığım yerde şimdi annem ameliyat olacak çok garip geliyo kötü bir şey olmaz umarım:18:
Canım benim iyi düşün iyi şeyler gelsin başına.. Allah yardımcınız olsun inşallah ameliyatı çok güzel geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?