Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Bende hukuk istiyorumm ya. 13.000 den mi alacakmış of ya hiç eksik konum kalmaması lazım :/ kızlar verimli doğru bir şekilde çalışabiliyorsanız banada anlatın lütfen ya.s.s

canım istediğin üniye göre değişir sıralamalar tmyse bölümün çok çalışman lazım tmcileri değilde sayısalları rakip alman lazm kendine çünkü hukuga artık tmcilerden çok sayısallar yerleşiyor

Meraba kızlar bende burdayım Benimde hedefim Din Kültürü Öğretmenliği.. Herkese başarılar

Son düzenleme:
mat1 - bağıntı fonksiyon
tarih- tarihe giriş ilk çağ uygarlıkları
coğrafya - harita bilgisi
fizik- vektör kuvvet
biyo - canlının ortak özellikleri
biyo- hücrede madde alışverişi

hedfi yazmayı unutmuşum bende tıp istiyorum

ekledim tatlımmm

eve gelip masasının başına oturup ders çalışanlar nasıl yapıyor ya :44: biz nerde hata yapıyoruz ki ?

Bir bilsem nasıl başarıyorlar ben max. 30 dakika oturabiliyorum masa başına sonra biraz ara vermem gerekiyor yoksa dikkatim dağılıyor iyice:26:

Bir bilsem nasıl başarıyorlar ben max. 30 dakika oturabiliyorum masa başına sonra biraz ara vermem gerekiyor yoksa dikkatim dağılıyor iyice:26:

canım o konsantrasyon süremizle aalkalı birşeymiş bu sureyi uzatmanın egzersizleri vardı internette ama masanın başına oturmakta güç benim için

canım o konsantrasyon süremizle aalkalı birşeymiş bu sureyi uzatmanın egzersizleri vardı internette ama masanın başına oturmakta güç benim için

Ya öyle uzun süre oturabilen birisi değilim ben hareketli bir insanım uyurken bile o kadar çok hareket ederim ki masa başında oturmak çok bunaltıyor beni. iyi ki masa başı bir iş yapmayacağım yoksa ömrüm geçmez benim

Canım benim konularıda ekler misin
*Basamak kavramı *Taban aritmetiği
*Dik üçgen *Basınç
*Karışımlar *Canlıların ortak özellikleri
*Nükleik asitler *Protein sentezi

Sözcükte Anlam
Rasyonel Sayılar
bitti canım

Türkçe: Sözcükte anlam
Cümlede anlam

Matematik: Sayılar

Geometri: Temel Kavramlar-Doğruda açı,
Üçgende Açı

Tarih: Tarihe Giriş-İlk Çağ Uygarlıkları
İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
İslam Tarihi
Türk İslam Tarihi

Bitti kızlar tabloya eklerseniz sevinirim

Kızlar annem uyarın ameliyat olacak bir saat sonra gidip yatış yapacağız bende refakatçı kalacağım annemin yanında umarım ameliyat iyi geçer ben ondan daha çok stresliyim kendi çalıştığım yerde benim hastalara baktığım yerde şimdi annem ameliyat olacak çok garip geliyo kötü bir şey olmaz umarım:18:

Mesaj tekrarı .

Son düzenleme:

Canım benim iyi düşün iyi şeyler gelsin başına.. Allah yardımcınız olsun inşallah ameliyatı çok güzel geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…