Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

sende hoşgeldin tatlım çoğalıyoruz ne güzel ismini ekledim listeye bitrdiğin konularıda :)

teşekkür ederim sagopam :) böyle görünce de hoş oluyor insanın çalısası geliyor nasıl çalışmalar?

kızlar hedeflerinizde söyleyin onlarıda ekleyeyim isminizin karşısına

Imm güzelmiş aslında bu Benimki yer olarak belli değil neresi olsa giderbilirm bölüm yazabilirsin ama şimdilik hemşirelik

Imm güzelmiş aslında bu Benimki yer olarak belli değil neresi olsa giderbilirm bölüm yazabilirsin ama şimdilik hemşirelik

yazdım canım senn hedefi biliyorum :) benimki belli değil diye yazmdım böyle gidersem şuanki bölümüme bile puanım yetmez

yazdım canım senn hedefi biliyorum :) benimki belli değil diye yazmdım böyle gidersem şuanki bölümüme bile puanım yetmez

Öyle deme ya şu an düzenini oturtamadın sende biraz zaman geçsin hızlıca yaparsın tekrarlarını soru çözümlerini

Canım ben kaçıyorum derse geçeceğim şimdi

[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Üçgende Açı
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dik Üçgen[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İkizkenear Üçgen-Eşkenar Üçgen
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ekler misin canım

vayy tabloda yaparmışız eklrim tabi ki tatlım :)

kızlar hukuk 13.000 falan alıyo ortalama.. sıralama nasıl olacak bilmiyorum eşit agırlıkların arasında mı 13 bin yoksa mf-tm karısık 13 bin ?

kızlar hukuk 13.000 falan alıyo ortalama.. sıralama nasıl olacak bilmiyorum eşit agırlıkların arasında mı 13 bin yoksa mf-tm karısık 13 bin ?

mf tm karışık canım tandığım hemen hemen büyün sayısallar tm ye geçmişti çok hukuk kazananda vardı

Bende hukuk istiyorumm ya. 13.000 den mi alacakmış of ya hiç eksik konum kalmaması lazım :/ kızlar verimli doğru bir şekilde çalışabiliyorsanız banada anlatın lütfen ya.s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…