- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
canlıların ortak özellikleri, obeb okek,mutlak değer,basit eşitsizlikler bitti benim de
Kızlar birşey soracağım,geçen sene ile bu sene müfredat açısından bir fark var mı?Geometri değişmiş sanırım :18:
arkadaşlar bildiğiniz ders anlatan siteler varmı özellikle sözel desler için
Bende geldim kızlar geçen sene girmiştim ama istediğim bölüm gelmediği için bu sene tekrar giricem ve düzenli bi şekilde çalışmaya başladım...
türkçe sözcük anlamı
mat 1 kümeler ,mantık ,permütasyon,kombinasyon,olasılık,işlem (ygs kitabı ama)
fizik 1 fiziğin doğası,madde ve özellikleri ,kaldırma kuvveti
kimya 1 periyodik cetvel ,kimya kanunları
geo vektörler (ygs)
biyo biyoloji bilimi ,temel bileşenler,hücre
hepsini beraber görünce çok geldi yav ne güzelbitmedi gerekneler bu konuların en az 10 katı olduğu içinde olabilir
teşekkür ederim sagopam :) böyle görünce de hoş oluyor insanın çalısası geliyornasıl çalışmalar?
kızlar hedeflerinizde söyleyin onlarıda ekleyeyim isminizin karşısına
Imm güzelmiş aslında buBenimki yer olarak belli değil neresi olsa giderbilirm bölüm yazabilirsin ama şimdilik hemşirelik
yazdım canım senn hedefi biliyorum :) benimki belli değil diye yazmdım böyle gidersem şuanki bölümüme bile puanım yetmez
Öyle deme ya şu an düzenini oturtamadın sende biraz zaman geçsin hızlıca yaparsın tekrarlarını soru çözümlerini
Lys sağlam o zaman
[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Üçgende Açı
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dik Üçgen[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İkizkenear Üçgen-Eşkenar Üçgen
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ekler misin canım
kızlar hukuk 13.000 falan alıyo ortalama.. sıralama nasıl olacak bilmiyorum eşit agırlıkların arasında mı 13 bin yoksa mf-tm karısık 13 bin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?